Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ιδανικά δώρα για μια κοπέλα #που_είναι_party_animal

Και μετά από την κοπέλα που διαβάζει, να σου συστήσω την κοπέλα που βαριέται το διάβασμα. Αν και με μια ματιά φαίνονται διαφορετικές (δες σε ποια αναφέρομαι εδώ), στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο. Άσε με να σου εξηγήσω...


Ο κόσμος του βιβλίου δεν την συνεπαίρνει, ίσα ίσα την κάνει να χασμουριέται. Είναι δυναμική, έχει αυτοπεποίθηση, περιποιείται τον εαυτό της (εντάξει ίσως κάποιες φορές το παρακάνει) και είναι μέσα σε όλα. Της αρέσει η δράση και θεωρεί πως είναι καλύτερο να ζήσει όσα πιο πολλά μπορεί και να αποκτήσει εμπειρίες, από το να χωθεί μέσα στα βιβλία. Προτιμά να είναι κάθε μέρα πρωταγωνίστρια στη ζωή της και όχι να ταξιδεύει με ζωές άλλων. 

Αρέσει και στις δυο η περιπέτεια και θέλουν να είναι ενημερωμένες, απλώς βλέπουν τα πράγματα από άλλη οπτική. Αγαπούν με πάθος, ξέρουν τι θέλουν (ή μπορεί και όχι μερικές φορές -γυναίκες). Μα πάνω απ' όλα η κάθε μια έχει τον τρόπο της για να σε κάνει να νιώσεις όμορφα και οικεία. Είναι και φίλες! "Πώς;" θα μου πεις. Μα είναι διαφορετικές και ίδιες ταυτόχρονα, θα σου απαντήσω.

1. Άρωμα
Γιατί έχει συνδέσει κάθε περίοδο της ζωής της με μυρωδιές. Της αρέσει να αρωματίζει το δέρμα, τα ρούχα, τα μαλλιά της, μα πάνω απ' όλα της αρέσει να την προσέχουν. Να περνάει και να την παρατηρούν. Όλα ξεκινούν από μια μυρωδιά, γιατί όλα είναι θέμα χημείας.

Διώνη, από τη Fresh Line. Για να δεις όλη τη συλλογή πάτησε εδώ.

2. Κραγιόν
Αποτελεί προϊόν μακιγιάζ και χωρίς μακιγιάζ συνήθως δεν κυκλοφορεί. Προσέχει την εμφάνισή της και λατρεύει τα κόκκινα χείλη.

Ruby Woo-Mac // Rouge Coco n.03-Chanel // Volupté Sheer Candy n.4-YSL

3. Δαχτυλίδι
Ή και κολιέ, αλλά το δαχτυλίδι έχει άλλη αίγλη. Της αρέσουν τα κοσμήματα, αλλά όχι σε βαθμό υστερίας. Με ένα όμορφο δαχτυλίδι στο χέρι της θα νιώθει ακόμη πιο όμορφη. Άσε που θα χαζεύει κάθε τρεις και λίγο τα δάχτυλά της. Ευκαιρία να θαυμάσει (για ακόμη μια φορά) και το μανικιούρ της!

Από τη σειρά Match&Dazzle της Folli Follie.

4. Curler
Ή σίδερο για ίσιωμα. Απλώς το πιο πιθανό είναι από το δεύτερο να έχει, οπότε με ένα curler θα την εκπλήξεις, και θα της λύσεις τα χέρια (γιατί τόσο καιρό παιδευόταν για να καταφέρει τα μπουκλάκια που της αρέσουν).

Les Fleurs 19mm ceramic clipless curler από Aria Beauty. Μπορείς να το βρεις εδώ με έκπτωση αυτή την περίοδο! Περισσότερα σύντομα!

5. Παπούτσια
Γιατί και η κοπέλα party animal λατρεύει τους φίλους της, και για να πηγαίνει παντού μαζί τους χρειάζεται και τα κατάλληλα.. "εφόδια". Θα λατρέψει ένα ζευγάρι παπούτσια, όχι καθημερινά, ξέρεις, από αυτά που έχουν.. κάτι! Αν στα έχει δείξει και σε βιτρίνα λίγες μέρες πριν, μη διστάσεις, στο λέω εγώ, θα τρελαθεί!

Γόβες Sante shoes, από καστόρι, σε σκούρο μπλε. Μπορείς να τις βρεις εδώ.

Μην ξεχνάς πως κάθε γυναίκα είναι μοναδική. Είτε διαβάζει, είτε είναι party animal, δώσε της μια ευκαιρία να ξεδιπλώσει το χαρακτήρα της πριν την κατατάξεις στην κατηγορία "με μυαλό" και "με χωρίς". Πολλές φορές κρίνουμε τους άλλους μόνο και μόνο γιατί κάτι ακούσαμε ή κάτι είδαμε. Λάθος! Και μιας και πλησιάζουν μέρες γιορτινές, αναθεώρησε λίγο τις απόψεις σου, δες τους ανθρώπους γύρω σου με μια ματιά πιο ζεστή, μην κάνεις το λάθος να τους θεωρήσεις ανώτερους ή κατώτερους από εσένα. Είμαστε όλοι ίσοι. Απλώς βλέπουμε το κόσμο διαφορετικά και μας αρέσουν άλλα πράγματα.

Τι λες; Εσύ τι δώρο θα κάνεις σε μια κοπέλα party animal; Βρήκες στοιχεία του χαρακτήρα σου και στις δυο; Ε, είδες που δεν είναι και τόσο διαφορετικές τελικά;

Με έμπνευση από το "Ιδανικά δώρα για μια κοπέλα #που_διαβάζει". 

Σε φιλώ!

14 σχόλια:

  1. αυτή εδώ μου ταιριάζει περισσότερο νομίζω!!!!! ειδικά το άρωμα, κραγιόν, γόβες και δαχτυλίδι!!! από την προηγούμενη θα διάλεγα επιτραπέζιο, κεράκι και μάσκαρα!!! :) φιλάκια, καλές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ εξυπνο το ποστ σου ..και οντως ειναι πολυ πετυχημενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο και αυτό το post σου!! Καλά έχω πάθει πλάκα με το blog σου!! :) Τέλειες οι προτάσεις σου!! Οι γόβες θεικές!! Έχεις δίκιο! Δεν είναι και τόσο διαφορετικές τελικά!! Εξάλλου κανείς δεν είναι μονοδιάστατος! όλοι θέλουμε λίγο απ' όλα! Φιλιά πολλά! Καλά Χριστούγεννα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ τόσο πολύ για τα καλά σου λόγια!! Καλή Πρωτοχρονιά εύχομαι!! Φιλάκια!! :) :)

      Διαγραφή
  4. Ωραίες ιδέες!!
    Ακούει κανείς??? :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σουπερ προτασεις!!!!!!!!!
    Συμφωνω και επαυξανω
    Καλά χριστούγεννα απο καρδιάς, με υγεία και αγάπη!
    Να περάσετε υπέροχα!
    Πολλά φιλια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Πρωτοχρονιά σου εύχομαι!! Με υγεία!! Φιλάκιαα!! :) :)

      Διαγραφή
  6. εξαιρετικο ποστ, πολυ προσεγμενο, θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ με ολες ις προτασεις σου!
    πολλα φιλια και τις καλυτερες ευχες...
    κατερινα for beautifl girls http://beautifulgirlsgroup.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ πολύυυ!! Καλή Πρωτοχρονιά εύχομαι!! Φιλάκια!! :)

      Διαγραφή
  7. Φανταστικές προτάσεις.. Θα τρελαινόμουν σίγουρα με οποιοδήποτε από αυτά και αν μου χάριζαν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...