Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Bee ready, Bee beauty, Bee radiant! | Apivita

Πριν από λίγες μέρες, βρέθηκα στο Apivita Experience Store, στο Κολωνάκι (Σόλωνος 6) και είχα την ευκαιρία να το εξερευνήσω (μιας και εκτός από μια "κλεφτή" φορά, δεν είχε τύχει να παρευρεθώ ξανά) και φυσικά έμαθα για τις νέες κυκλοφορίες που είμαι σίγουρη θα σε ενθουσιάσουν! Θα σου εξομολογηθώ λοιπόν τα όσα ένιωσα πριν πάω, όσο ήμουν εκεί και αφού έφυγα.


Το τρέξιμο της καθημερινότητας και η κίνηση -κυρίως στο κέντρο- είναι αρκετά για να σε κάνουν να αγχωθείς, πρώτα πρώτα για το αν θα καταφέρεις να φτάσεις στον προορισμό σου. Μπαίνοντας λοιπόν, μην έχοντας προλάβει να πάρω ούτε ανάσα, ένιωσα πως ξεκίνησα ένα ταξίδι σαν σε παραμύθι! Ξέρεις, σαν αυτά που η ηρωίδα ανοίγει μια πόρτα και όλα γύρω της λάμπουν, υπάρχουν λουλούδια και χρώματα παντού και μεταφέρεται σε ένα κόσμο μαγικό! Μια ελιά στο κέντρο, αποτελεί το σήμα κατατεθέν του καταστήματος, και δεν μπορείς παρά να τη θαυμάσεις! Στη συνέχεια ανέβηκα στο δεύτερο όροφο, σε μια μεγάλη αίθουσα, και με το που κάθισα, αρώματα και μυρωδιές με συνεπήραν! Βλέπεις σε κάθε γωνιά έκαιγαν τα κεράκια της Apivita ενώ υπήρχαν παντού γλάστρες και λουλούδια. Χαλάρωσα λοιπόν. Κατόπιν, έμαθα για όλα τα νέα προϊόντα που κυκλοφόρησαν εδώ και λίγες μέρες αλλά και για όσα θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον. Ενθουσιάστηκα!


Νέο μέλος στην οικογένεια της Apivita είναι η σειρά περιποίησης Bee Radiant, μια σειρά αντιγήρανσης και λάμψης για πρόσωπο και μάτια, με φυσική σύνθεση που αγγίζει το 99%. Δίνει την απάντηση στην αναζήτηση της λάμψης και στην πρόληψη των ρυτίδων, καθώς θέτει σε λειτουργία τους μηχανισμούς των βαθύτερων στρωμάτων της επιδερμίδας, δηλαδή των δομικών της λίθων. Η Bee Radiant αναστρέφει τις διεργασίες γήρανσης, αντιμετωπίζει και προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων, αποκαθιστά τη λάμψη, ενώ παράλληλα προσφέρει λεία, βελούδινη και πιο νεανική υφή στην επιδερμίδα. Περιλαμβάνει βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού που ενισχύουν τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, και κρόκο χρύσανθο, που συμβάλλει στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των ρυτίδων. Η περιποίηση που προσφέρει είναι ολιστική καθώς βελτιώνει και αναζωογονεί τη διάθεση, χάρη στα αιθέρια έλαια που περιέχει αλλά και στο ευχάριστο κιτρώδες άρωμά της.


Ακόμη, οι μάσκες και τα scrubs, που αγαπήσαμε αρχικά σε φακελάκια και στη συνέχεια σε σωληνάρια των 40ml, κυκλοφορούν πλέον σε νέα premium συσκευασία των 50ml, με ποσοστά φυσικότητας έως και 97%. Η σειρά face masks & scrubs αποτελείται από εννέα μάσκες και scrubs, που καλύπτουν άρτια τις ανάγκες της επιδερμίδας σε τρεις βασικούς άξονες: απολέπιση (μπορείς να διαβάσεις πιο αναλυτικά εδώ), καθαρισμός και θρέψη (θα ακολουθήσει ξεχωριστό post σύντομα).


Για το τέλος βέβαια μας φύλαξαν το καλύτερο! Η Σοφία Κουτσιανά, μας μίλησε για το τρίτο τσάκρα (που βρίσκεται λίγο πιο πάνω από τον αφαλό και αποτελεί την έδρα των συναισθημάτων μας), μας βοήθησε να χαλαρώσουμε με ασκήσεις yoga, μας έδωσε συμβουλές για μια πιο ξεκούραστη καθημερινότητα και για το πως να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Το μυστικό; Θετική σκέψη! Ότι νιώθουμε, το εκπέμπουμε. Με θετικές σκέψεις προσελκύουμε θετικά γεγονότα, ενώ με αρνητικές το αντίθετο. Η διάθεσή μου ανέβηκε κατακόρυφα και άρχισα αυτόματα να σκέφτομαι θετικά. Κατεβαίνοντας στον πρώτο όροφο, όπου θα βρεις το Juicy Bee, το πρώτο αυστηρά βιολογικό juice bar της Αθήνας, απολαύσαμε σφηνάκια χυμών, κολοκυθόσουπα και γιαούρτι με μέλι και ξηρούς καρπούς. Ένιωσα έτσι γεμάτη ενέργεια! Φεύγοντας δεν μπορούσα να συγκρατήσω το χαμόγελό μου! Εάν ακόμη δεν έχεις επισκεφθεί το συγκεκριμένο κατάστημα -νομίζω κατάλαβες τι χάνεις- πρέπει να το κάνεις άμεσα! Διοργανώνονται και πολύ συχνά διάφορα σεμινάρια με θέματα γύρω από την αρωματοθεραπεία, την ομορφιά, την ευεξία, την υγεία και πολλά πολλά άλλα! Για να ενημερώνεσαι πάτησε εδώ.


Τι λες; Εσύ θα ξεκινήσεις τις θετικές σκέψεις;

Stay tuned για το επόμενο post!
Love & Kisses!!

Φωτογραφίες (1,3,4,5,6,7): Nicky Economou Photography

11 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες φωτογραφίες και post! Αγαπώ Apivita! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!! Είναι αγαπημένη εταιρεία! :)

      Διαγραφή
  2. υπέροχες εικόνες!!!! πολύ όμορφη παρουσίαση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η bee radiant ειναι φοβερη πραγματι!
    Χρησιμοποιουσα first line γενικά αγαπω apivita αλλα αυτη ξεπεράσε τις προσδοκιες μου.
    Το άρωμα κ η αίσθηση που αφήνει ειναι το κατι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ αγαπώ Apivita!! Συμφωνώ απόλυτα!! Οι κρέμες είναι υπέροχες!! :)

      Διαγραφή
  4. polu omorfa prepei na perases :-) k to katasthma katapliktiko! egw apo apivita exw xrhsimopoihsei mono ta scrub ts kai ta latrepsa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι κι αυτά απίθανα!! Όπως και οι μάσκες!! Αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει, κάν'το και θα ξετρελαθείς! :)

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφες εικόνες,με ταξίδεψες νοερά και εμένα!Μόλις πάω Αθήνα θα περάσω σίγουρα μια βόλτα.Την BeeRadiant θα δοκιμάσω και εγώ σύντομα την έχω σε δείγμα απο το glowbox.
    Πολύ όμορφο το blog σου,μόλις έγινα μέλος,θα χαρώ να γίνεις και εσύ στο δικό μου http://lipstickandlacelov.blogspot.gr/.
    Φιλιά,
    Δέσποινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ!! Να τη δοκιμάσεις, είμαι σίγουρη θα σου αρέσει! Έγινα κι εγώ μέλος στο Blog σου!! Φιλιά!! :)

      Διαγραφή
  6. Ωραίες φαίνονται οι νέες συσκευασίες των μασκών! Κρίμα που δεν μπόρεσα να τα δω κι εγώ από κοντά αλλά οι φωτογραφίες σου με έβαλαν στο κλίμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ όμορφες, όντως!! Κρίμα Κοραλλάκι, ελπίζω να τα καταφέρεις την επόμενη!! :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...