Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Face scrubs | Apivita

Νέες ανακαλύψεις και παλιές αγάπες από Apivita, μπλέκονται για να δημιουργήσουν την ιδανική περιποίηση προσώπου. Πρόκειται για μια εταιρεία που έχω αγαπήσει ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και δεν σταματά ποτέ να με εκπλήσσει ευχάριστα με τις νέες κυκλοφορίες της! Αδύνατο να μην έχεις δοκιμάσει τις μάσκες και τα scrubs προσώπου express beauty και express gold. Τα γνωρίσαμε αρχικά σε φακελάκια των 8ml, στη συνέχεια κυκλοφόρησαν σε σωληνάρια των 40ml, και όπως έμαθα και προχθές στο Apivita Experience store, πλέον κυκλοφορούν σε σωληνάρια των 50ml!


Δυο από τα προϊόντα που δεν λείπουν ποτέ από την εβδομαδιαία μου περιποίηση είναι τα scrubs με βερύκοκο και με ελιά. Το πρώτο περιέχει λεπτούς κόκκους από κουκούτσια βερύκοκου, που απολεπίζουν απαλά, καθώς και εκχύλισμα σταφυλιού, μέλι και αιθέριο έλαιο γεράνι, που αναζωογονούν και βελτιώνουν την υφή της επιδερμίδας, αφήνοντάς την απαλή. Η σύνθεσή του είναι κατά 90% φυσική και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Πρόκειται για ένα διάφανο gel που μοσχομυρίζει βερύκοκο (σαν να έχεις κόψει ένα από το δέντρο ακριβώς τη στιγμή που το χρησιμοποιείς) και θα έλεγα πως ταιριάζει ιδιαίτερα σε ευαίσθητες επιδερμίδες (το χρησιμοποιώ όταν νιώθω πως η επιδερμίδα μου είναι πιο ξηρή).

Το δεύτερο, περιέχει κόκκους ελιάς, που καθαρίζουν σε βάθος τους πόρους της επιδερμίδας, καθώς και έλαια σταφυλιού, ελιάς και βερύκοκου, που την αφήνουν απαλή και ανανεωμένη. Η σύνθεσή του είναι κατά 87% φυσική και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Πρόκειται για ένα scrub σε μορφή κρέμας, με πιο χοντρούς κόκκους από το προηγούμενο και μια ανεπαίσθητη, γλυκιά μυρωδιά, που απολεπίζει σε βάθος, αφήνοντας απίστευτα απαλή την επιδερμίδα! Το χρησιμοποιώ όταν νιώθω πως έχω ανάγκη για πιο βαθύ καθαρισμό και γενικά θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες, καθώς προσφέρει και μια ιδιαίτερη αίσθηση δροσιάς!

Το νέο μέλος της οικογένειας της Apivita είναι η κρέμα απολέπισης για λάμψη με μύρτιλλο. Περιέχει λεπτούς κόκκους αμυγδάλου και jojoba καθώς και ήπια οξέα φρούτων που προέρχονται από το μύρτιλλο. Ο συνδυασμός τους απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα, ενώ ευνοεί την ανανέωση των κυττάρων. Ακόμη, η λεβάντα, το μέλι και τα αιθέρια έλαια πορτοκαλιού και τριαντάφυλλου αναζωογονούν το δέρμα και του χαρίζουν μια μοναδική αίσθηση απαλότητας. Πρόκειται για ένα προϊόν 2 σε 1, καθώς αρχικά, με απαλό μασάζ απολεπίζει την επιδερμίδα, ενώ στην συνέχεια αφήνοντάς το να δράσει για 5 λεπτά, λειτουργεί σαν μάσκα! Έχει και αυτό πολύ ελαφριά μυρωδιά, η σύνθεσή του είναι κατά 89% φυσική και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Το λάτρεψα γιατί είναι ένα προϊόν το οποίο θα σε σώσει τη στιγμή που το χρειάζεσαι! Σου χαρίζει υπέροχη, λαμπερή και άκρως ενυδατωμένη επιδερμίδα σε λίγα μόλις λεπτά!

Και τα 3 αυτά scrubs δεν περιέχουν χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία και το περιβάλλον. Τέλος, η Apivita έχει αντικαταστήσει το νερό με έγχυμα από πράσινο τσάι, γνωστό για την αντιοξειδωτική του δράση.

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω; Πως σου φαίνεται η νέα κρέμα απολέπισης; Σύντομα θα ακολουθήσει κι ένα αφιέρωμα σε όλες τις μάσκες της εταιρείας που έχω δοκιμάσει!

Stay tuned!
Love & Kisses!!

23 σχόλια:

  1. Το apricot το χρησιμοποιώ χρόνια τώρα, αλλά σίγουρα θα δοκιμάσω και τα άλλα δύο!
    Πολύ ωραίο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ!! Να δοκιμάσεις το καινούριο με μύρτιλλο! Είναι υπέροχο! :)

      Διαγραφή
  2. είναι πολύ ωραία τα apivita!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκουγα τόσα καλά λόγια για αυτές τις μάσκες που είπα να αγοράσω και εγώ! Χρησιμοποιώ αυτή με θαλάσσια λεβάντα και μου αρέσει αρκετά! Η καινούρια που έχουν βγάλει πρέπει να είναι πολύ βολική που λειτουργεί και σαν scrub!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι 2 σε 1 και είναι απίθανο προϊόν!! Και οι μάσκες είναι φανταστικές!! :)

      Διαγραφή
  4. Λατρεύω τις μάσκες και τα scrubs Apivita! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ!! Και μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε τόσα πολλάαα! :)

      Διαγραφή
  5. Το βερίκοκο μου ψιλο-έκαιγε το δέρμα δυστυχώς, αλλά την ελιά τη λατρεύω!! Αφήνει το δέρμα τόσο απαλό! Θέλω να δοκιμάσω και το μύρτιλλο :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ αλήθεια; Εμένα δεν μου δημιούργησε κάποιο από τα παραπάνω πρόβλημα, who knows; Αυτό με μύρτιλλο πάντως το αγάπησα! Το βάζεις και είσαι έτοιμη σε χρόνο dt! :)

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραίο post! Εμένα η αγαπημένη μου μάσκα από Apivita είναι αυτή με θαλάσσια λεβάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Είναι και οι μάσκες απίθανες (θα ακολουθήσουν σύντομα)! :)

      Διαγραφή
  7. Φαινονται υπεροχες.... πολυ ωραια αναρτηση ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τέλειο post, θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ!! Πρέπει να δοκιμάσεις, και να κολλήσεις και να μη μπορείς μετά χωρίς αυτά!! Χιχιχι!! :P

      Διαγραφή
  9. Such a great samples, dear ^_^

    Kisses,

    Nicole

    www.nicoleta.me

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σχετικά πρόσφατα είχα δοκιμάσει αυτό με την ελιά κι ενώ σαν scrub το βρήκα τέλειο δυστυχώς μου προκάλεσε ερεθισμό! :( Πάντως θέλω να δοκιμάσω και το καινούργιο! Πολύ ωραίο και πολύ ενημερωτικό post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως από τα 3, αυτό με την ελιά δεν θα το πρότεινα σε ευαίσθητες επιδερμίδες, και λόγω των πιο χοντρών κόκκων του, αλλά και λόγω της ιδιαίτερης αίσθησης δροσιάς που αφήνει και μπορεί να μην ταιριάξει σε κάποια δέρματα. Αυτό με το μύρτιλλο πάντως δοκίμασέ το! Μπορεί να ανακαλύψεις μια νέα αγάπη! :)

      Διαγραφή
  11. Σε σωληναρια ειναι πολύ πιο ευχρηστες κατα τη γνωμη μου!
    Καλό Σαββατοκύριακο!
    Φιλια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι αλήθεια!! Τα φακελάκια είναι ιδανικά μόνο για διακοπές και για μια πρώτη δοκιμή όταν δεν έχεις δοκιμάσει ξανά κάποιο προϊόν! Επίσης Καλό Σαββατοκύριακο!! Φιλιά!! :)

      Διαγραφή
  12. Και εγώ αυτό με την ελιά έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω και σε μικρή συσκευασία μια δύο μάσκες,ούτε θυμαμαι ποιές,απο τα συνδρομητικά κουτάκια,κάποια στιγμή πρέπει να τις δοκιμάσω :)
    Πολύ όμορφα τα posts σου,
    φιλικά,
    Δέσποινα.
    http://lipstickandlacelov.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...