Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Essence cosmetics

Είμαι σίγουρη πως όλο και κάποιο προϊόν Essence έχεις δοκιμάσει, σου έχουν προτείνει ή έχεις προσέξει στα ράφια των καταστημάτων. Τι γνωρίζεις όμως πραγματικά για την εταιρεία;


Η Essence ξεκίνησε το ταξίδι της στο χώρο του μακιγιάζ από τη Γερμανία το 2002, προσφέροντας μια τεράστια γκάμα ποιοτικών προϊόντων που δεν δοκιμάζονται σε ζώα, σε οικονομικές τιμές. Από τότε έχει γίνει γνωστή σε πολλές χώρες της Ευρώπης, και κυρίως στο νεανικό κοινό.

Ομολογώ πως ήταν αδύνατο να μην προσέξω τις πολύχρωμες και κοριτσίστικες συσκευασίες της, σε μια βόλτα στα μαγαζιά πριν από δυο χρόνια. Από τότε περίμενα πώς και πώς για να γνωρίσω κάθε νέα συλλογή που θα κυκλοφορούσε. Στην αρχή βέβαια ήμουν λιγάκι δύσπιστη, κυρίως λόγω των πολύ χαμηλών τιμών. Έτσι είχα αρκεστεί σε συγκεκριμένα προϊόντα (κραγιόν, lip glosses, bronzers, σκιές). Πρόσφατα, είχα τη χαρά να τη γνωρίσω ακόμη καλύτερα, και να δοκιμάσω κάποια προϊόντα από τη νέα της συλλογή.

Πρόσωπο
Μέχρι τώρα δεν είχα δοκιμάσει ξανά κάποιο από τα ρουζ της εταιρείας. Ε λοιπόν, μόλις κατάλαβα τι έχανα! Το n.80 Autumn peach είναι ένα σκούρο ροδακινί ρουζ (με ελαφρύ shimmer) και αποτελεί νέα προσθήκη στη σειρά Silky touch blush. Έγινε αμέσως το ρουζ του χειμώνα μου! Έχει διάρκεια, υπέροχη απόδοση και φυσικά απίθανη τιμή (3,19€)!


Μάτια
Ένα ακόμη προϊόν που δεν είχα δοκιμάσει ποτέ από την Essence ήταν μάσκαρα. Η νέα Lash princess volume mascara είναι ένας μικρός θησαυρός! Απίθανη συσκευασία, ιδιαίτερο βουρτσάκι και με μια υπόσχεση που κρατά: όγκος! Θα ακολουθήσει σύντομα ξεχωριστό review γιατί πραγματικά με ενθουσίασε, όπως και η τιμή της (3,29€). Για το μακιγιάζ των ματιών, δυο ακόμη νέα προϊόντα είναι τα Liquid ink eyeliners, high shine & matt (3,59€). Έχουν και τα δυο μαύρο χρώμα και πολύ λεπτά πινελάκια, ενώ η διαφορά τους είναι πως το πρώτο έχει λαμπερό τελείωμα ενώ το δεύτερο εντελώς ματ. Προσωπικά ξεχώρισα το δεύτερο γιατί λειτουργεί σαν αδιάβροχο προϊόν (χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως αφαιρείται δύσκολα). Νέες προσθήκες υπάρχουν και στις σκιές. Συγκεκριμένα, από τη συλλογή Metal glam, το n.18 choco-chic είναι ένα μεταλλιζέ σοκολατί, με απαλή υφή και έντονη απόδοση (3,19€). Από τη συλλογή 3D, το n.07 irresistible fullmoon flash είναι μια διπλή σκιά με γκρι και σαμπανί αποχρώσεις, με ανάγλυφη δομή και τη δυνατότητα να την εφαρμόσεις με υγρό πινέλο για ακόμη πιο έντονο μεταλλικό αποτέλεσμα (3,59€). Και τέλος, ένα απαραίτητο αξεσουάρ είναι η ξύστρα! Η συγκεκριμένη είναι ιδανική για το νεσεσέρ αφού κλείνει σαν κουτάκι και έχει δυο πλευρές, μια για λεπτά και μια για χοντρά μολύβια (0,95€).


Χείλη
Περνώντας στα χείλη, η σειρά Long lasting lipstick matt effect (2,89€) μεγαλώνει! Τα συγκεκριμένα κραγιόν έχουν καλύτερη διάρκεια σε σχέση με τα υπόλοιπα της εταιρείας, ενώ είναι ματ και ενυδατικά ταυτόχρονα. Μόλις είχαν κυκλοφορήσει, είχα προμηθευτεί δυο αποχρώσεις σε τόνους του ροζ. Δοκιμάζοντας και το n.14 adorable matt δηλώνω ενθουσιασμένη με το συγκεκριμένο χρώμα, που ταιριάζει τέλεια με το νέο Lipliner, n.14 femme fatale (1,29€).


Ακόμη, ενθουσιάζομαι όταν τα προϊόντα που χρησιμοποιώ έχουν και ωραία μυρωδιά. Η σειρά Glossy lipbalm (1,29€) διαθέτει πέντε αποχρώσεις με μυρωδιές έκπληξη! Δοκίμασα το rasberry sorbet, ένα lipbalm με ελάχιστο shimmer και φρουτένια μυρωδιά, αλλά ξεχώρισα και το cherry brownie (το οποίο και θα αναζητήσω σε επόμενη βόλτα στα μαγαζιά).


Νύχια
Τέλος, δοκίμασα και κάποια βερνίκια νυχιών, τρία από τη σειρά Colour & go (1,99€) και ένα από τη συλλογή Nail art (2,49€). Οι αποχρώσεις από αριστερά προς τα δεξιά είναι: n.172, n.187, n.154 και sparkle sand. Έχουν όλα πολύ βολικό, μεγάλο πινελάκι, μέτρια διάρκεια και στεγνώνουν πολύ γρήγορα. Μου έκλεψε την προσοχή το τελευταίο βερνίκι, ένα top coat με εφέ άμμου, καθώς μπορεί να μεταμορφώσει ένα απλό μανικιούρ σε κάτι ιδιαίτερο!


Σε γενικές γραμμές έμεινα πολύ ικανοποιημένη με όσα δοκίμασα. Ξέρεις, σε όλες τις εταιρείες θα βρεις αξιόλογα και μη προϊόντα, καθώς και προϊόντα που μπορεί σ' εσένα να ταιριάζουν γάντι ενώ για κάποια φίλη σου να είναι εντελώς αδιάφορα. Σημασία έχει μια εταιρεία να προσπαθεί και να εξελίσσεται, προσφέροντας το καλύτερο δυνατό. Στις μέρες μας, σκεφτόμαστε αρκετές φορές πριν προβούμε σε κάποια αγορά, και η τιμή ενός προϊόντος παίζει σημαντικό ρόλο στην τελική μας απόφαση. Μην ξεχνάς όμως πως "εκπτώσεις" στην ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιείς, δεν πρέπει να κάνεις. Η Essence λοιπόν με έχει εκπλήξει ευχάριστα τον τελευταίο χρόνο. Αλήθεια, πώς σου φαίνονται οι νέες κυκλοφορίες; Έχεις δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω;

Stay tuned για το επόμενο post!
Love & Kisses!!

8 σχόλια:

  1. είναι πολύ όορφα, και οικονομικά!! από όσο έχω ακούσει είναι η οικονομικη σειρά μιας επώνυμης μάρκας...είχα την εντύπωση πως ήταν της bourjois, μπορεί να κάνω και λάθος... φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά υπέροχα!! Ισχύει, είναι "αδελφές" εταιρείες με την Catrice και ξεκίνησαν από τη Γερμανία!! Φιλάκια!! :)

      Διαγραφή
  2. Τα μολύβια χειλιών όπως και τα κραγιόν της εταιρίας πάντα μου άρεσαν.. Θα δοκιμάσω σίγουρα την μάσκαρα στο μέλλον :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γενικά τα λατρεύω τα περισσότερα!!!Πρόσφατα δοκίμασα ρουζ,μάσκαρα και μολύβια χειλιών και είναι φανταστικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι, πραγματικά! Έχω μαγευτεί και απορώ που δεν είχα δοκιμάσει κάποια μέχρι τώρα! :P

      Διαγραφή
  4. Πάντα αγαπημένα και ειδικά λόγω της τιμής! Για μας τους ίδιους αλλά και για δωράκια είναι τέλεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, και για δωράκια είναι υπέροχα!! Ειδικά για τις γιορτές!! :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...