Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ιδανικά δώρα για μια κοπέλα #που_διαβάζει

Σου αρέσει το διάβασμα ή... μια κοπέλα που διαβάζει; Δεν ξέρεις τι δώρο να της κάνεις ή θέλεις ιδέες για μικροδωράκια στον εαυτό σου; Συνέχισε να διαβάζεις...


Ο κόσμος του βιβλίου είναι μαγικός και μερικές σελίδες είναι ικανές να σε μεταφέρουν σε άλλη εποχή, σε άλλη χώρα, μπορούν ακόμη να σε βοηθήσουν να γνωρίσεις τον εαυτό σου ή κάποια τέχνη. Τα βιβλία σου κρατούν συντροφιά όποια στιγμή της ημέρας μπορείς να τρέξεις στις σελίδες τους και πάντα στο τέλος νιώθεις πως σου χάρισαν λίγη απ΄ τη σοφία τους.

Η κοπέλα που διαβάζει είναι έξυπνη, με φωτεινό βλέμμα, ικανή να τα αφήσει όλα και να αρχίσει το διάβασμα στη μέση του δρόμου, σε μια άγνωστη περιοχή, αργοπορημένη (ή και στο σπίτι της βέβαια, ξεχνώντας το φαγητό στο φούρνο #true_story). Έχει φυσική ομορφιά, προτιμά το σχεδόν ανύπαρκτο μακιγιάζ, έχει άποψη και είναι εσωστρεφής. 

1. Βιβλία
Η νούμερο ένα επιλογή στη λίστα μας! Βιβλία και πάλι βιβλία! Σίγουρα αγαπά κάποιον συγγραφέα, αλλά πάντα θέλει να μαθαίνει για ότι νέο κυκλοφορεί, και φυσικά δεν "κολλάει" σε θεματολογίες. Θέλει να τα διαβάσει όλα! Γιατί πάνω απ' όλα θέλει να ταξιδέψει παντού, και σε ζωές που δεν έζησε ή δεν πρόκειται ποτέ να ζήσει!


2. Κεριά
Τις περισσότερες από τις ώρες που βρίσκεται σπίτι, προσπαθεί να τις αφιερώσει στην αγάπη της, το διάβασμα. Τι καλύτερο από το να κάθεται σε έναν χώρο που μοσχομυρίζει και την χαλαρώνει πριν καν αφεθεί στις σελίδες ενός μυθιστορήματος; Θα εκτιμήσει ένα καλό κερί, από εκείνα που καίνε για πολλές ώρες και η μυρωδιά τους πλανάται στο χώρο ακόμη κι όταν δεν είναι αναμμένα.

Cup candle, wood & vanilla, Sisley collection.

3. Γυαλιά
Οράσεως. Χωρίς απαραίτητα να έχουν βαθμούς. Μπορούν να έχουν σκέτο τζάμι. Έτσι γιατί χαρίζουν στιλ, την κάνουν να φαίνεται περισσότερο σοφιστικέ και της αρέσει.

Τα νέα μου γυαλιά από το online κατάστημα Firmoo. Μπλε με μαύρο, με μια leopard πινελιά στο εσωτερικό! Μπορείς να τα δεις εδώ και να διαβάσεις για τη firmoo-εμπειρία μου εδώ.

4. Μάσκαρα
Πάει πακέτο με τα γυαλιά, γιατί τονίζει το βλέμμα. Είναι ίσως το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που χρησιμοποιεί. Και της πηγαίνει. Αν είναι κι αδιάβροχη (ή έστω πολύ ανθεκτική στο νερό) ακόμη καλύτερα! Σε περίπτωση που είναι υπερβολικά ευαίσθητη και διαβάσει κάτι που θα την κάνει να δακρύσει, μπορεί να αρκεστεί μονάχα σε ένα δράμα, αυτό του βιβλίου, και όχι της στιγμής, που δεν θα ξέρει που να κρυφτεί σαν ρακούν που έγινε (αν η μάσκαρα δεν είναι αδιάβροχη).

Η πιο αγαπημένη μου μάσκαρα! They're real από τη Benefit! Μπορείς να δεις γιατί την αγαπώ, εδώ.

5. Επιτραπέζια
Γιατί το κορίτσι που διαβάζει είναι ένα κορίτσι που γελάει πολύ. Που ξέρει να εκτιμάει τα καλά αστεία, και πάνω απ' όλα αγαπάει βαθιά τους φίλους της. Περνάνε χρόνο μαζί, που συνήθως γεμίζουν εκτός από κουβέντα ή βόλτες, και με παιχνίδια.



Τι λες; Εσύ τι δώρο θα κάνεις σε μια κοπέλα που διαβάζει; Θα ακολουθήσει και δεύτερο μέρος!

Με έμπνευση από τα Χριστούγεννα, ένα άρθρο της Rosemarie Urquico και.. μια κοπέλα που διαβάζει.

Σε φιλώ!

16 σχόλια:

  1. Και τα 5 δωρα θα τα δεχόμουν ευχαριστως ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ να προσθέσω και τα καλλυντικά κορίτσια;;;; :)
    Σε ποια δε θα άρεζαν;

    PS. Τα αρωματικά κεριά...πόσο αγαπημένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, σε όλες μας αρέσουν, αλλά τα φύλαξα κυρίως για το επόμενο post!! :P Είναι, είναι!! Ειδικά αυτά με ιδιαίτερες μυρωδιές, που σε ταξιδεύουν!

      Διαγραφή
  3. Χιχι τελεια, παντα χαιρομαι αμα μου χαριζουν ενα βιβλιο κλασσικο και υπεροχο δωρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ!!! Ξετρελαίνομαι! Από τα αγαπημένα μου δώρα! :)

      Διαγραφή
  4. πολύ ωραίες προτάσεις!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω παλι θα τα επαιρνα ολα εκτος του...βιβλιου. παει καιρος που εχω σταματησει να διαβαζω.... πολυ ομορφες οι ιδεες παντως Κωνσταντινα μου. Καλες γιορτες κοριτσι μου. Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ ανάλογα τον χρόνο, μια σταματάω, μια διαβάζω συνέχεια! :P Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρία μου!! Καλές γιορτές και σ' εσένα!! Φιλιά! :)

      Διαγραφή
  6. Πόσο μου άρεσε το ποστ σου...!!!Τέλειες προτάσεις αν και έχω πάψει εδώ και πολύ καιρό να είμαι...ένα κορίτσι που διαβάζει..κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου και όχι γιατί σταμάτησε να μου αρέσει..Έγινα και μέλος στο υπέροχο blog σου!! θα χαρώ πολύ να σε δω και στο δικό μου!!! φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!! Συμφωνώ μαζί σου!! Κι εγώ ανά περιόδους δεν προλαβαίνω!! Θα μπω αμέσως στο blog σου! Φιλιά! :)

      Διαγραφή
  7. πολύ ωραίες προτάσεις πραγματικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα βιβλία είναι το Νο1 στην λίστα μου.. τα αγαπώ :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με νιώθεις!! Κι εγώ τρελαίνομαι να μου κάνουν δώρο βιβλία!! :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...