Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

My Handmade Beauty | Δήμητρα Γουλά & Έκπληξη!! [ΕΚΛΕΙΣΕ]

Το καλοκαίρι, μια εποχή που είχα το χρόνο να πειραματιστώ, να διαβάσω, να δοκιμάσω νέα πράγματα και να περιποιηθώ τον εαυτό μου λίγο παραπάνω, γνώρισα και τα χειροποίητα καλλυντικά της Δήμητρας Γουλά. Παρακολουθούσα από παλιά διάφορες εκπομπές όπου παρουσίαζε συνταγές που μπορούμε να φτιάξουμε μόνες μας στο σπίτι, αλλά την είχα "γνωρίσει" αρχικά από την σειρά "Υπέροχα πλάσματα" (λατρεμένη σειρά), όπου υποδύθηκε... τον εαυτό της!


Δοκιμάζοντας τρία από τα προϊόντα περιποίησης της σειράς Handmade beauty, που φτιάχνει η ίδια, μπορώ να πω με σιγουριά πως με τα φυσικά καλλυντικά δεν μπορεί να συγκριθεί κανένα προϊόν του εμπορίου, κι αυτό γιατί πρόκειται για φρέσκα καλλυντικά που παρασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας, με φρέσκα υλικά, είναι χειροποίητα, και τέλος, είναι εξατομικευμένα. Έχουν φτιαχτεί ειδικά για σένα και τις δικές σου ανάγκες, δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες και συντηρητικά, και για το λόγο αυτό καλό είναι να φυλάσσονται στο ψυγείο.


Ανοίγοντας τα μικρά βαζάκια, το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν οι μυρωδιές! Σαν να περπατάς μέσα σε έναν κήπο την άνοιξη! Αρχικά, δοκίμασα έναν ορό προσώπου και ματιών, με αιθέριο έλαιο άγριας τριανταφυλλιάς, βιταμίνη E και λάδι καλέντουλας. Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν τις πρωινές ώρες. Ένας ορός μέτριας ενυδάτωσης, που δεν άφηνε λιπαρότητα στην επιδερμίδα μου, ιδανικός πριν απλώσω το αντηλιακό μου και με υπέροχη μυρωδιά τριαντάφυλλο. Μου άρεσε το γεγονός ότι προορίζεται και για την περιοχή των ματιών, 2 σε 1! Στη συνέχεια, δοκίμασα την αναπλαστική κρέμα νυχτός, με κερί μέλισσας, προβιταμίνη A, βιταμίνη E, καλέντουλα, μέλι πεύκου και λεβάντα. Μια κρέμα με πλούσια σύσταση, ιδανική για μασάζ προσώπου πριν τον ύπνο. Μέχρι το επόμενο πρωί είχε απορροφηθεί πλήρως, αφήνοντας την επιδερμίδα μου ενυδατωμένη σε βάθος. Μου άρεσε ακόμη περισσότερο από τον ορό, αλλά ίσως να μην ταιριάξει σε πολύ λιπαρές επιδερμίδες ή σε όσους δεν προτιμούν τις δυνατές μυρωδιές, καθώς μυρίζει έντονα πεύκο. Τέλος, δοκίμασα ένα peeling προσώπου για απολέπιση και ανάπλαση, με κρυστάλλους ορυκτών και εσπεριδοειδή. Ομολογώ πως δεν είχα δοκιμάσει κάτι παρόμοιο ξανά! Το συγκεκριμένο, περιείχε τους πιο μικρούς κόκκους που έχω συναντήσει ποτέ σε peeling! Αρχικά νόμιζα πως ίσως δεν δουλέψει στην επιδερμίδα μου, αλλά στη συνέχεια έμεινα άφωνη! Στην πραγματικότητα, οι μικροσκοπικοί κόκκοι του, έκαναν καλύτερη δουλειά από τα προϊόντα με χοντρούς κόκκους που είχα στο παρελθόν, καθώς καθάριζαν σε βάθος τους πόρους της επιδερμίδας, χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα μου. Εάν έπρεπε να προτείνω ένα από τα τρία, θα ήταν σίγουρα το τελευταίο! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα παραπάνω, αλλά και πολλά ακόμη, μπορείς να πατήσεις εδώ.


Βέβαια, με τα βιβλία της Δήμητρας Γουλά, μπορείς να παρασκευάσεις τα δικά σου καλλυντικά! Το πρώτο της βιβλίο έχει τίτλο "Τα ελιξίρια ομορφιάς" και σε αυτό θα βρεις όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για κάθε τύπο επιδερμίδας, συμβουλές για να διατηρείς το δέρμα σου καθαρό και ενυδατωμένο, συνταγές ομορφιάς και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες! Το δεύτερο, έχει τίτλο "Τι γεύση έχουν τα καλλυντικά σας;" (και τα δύο κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα) και σε αυτό θα βρεις ακόμη πιο πολλές συνταγές ομορφιάς, από μάσκες και peeling προσώπου, μέχρι κρέμες κατά της κυτταρίτιδας, ταξινομημένες με βάση το κύριο συστατικό που περιέχουν. Θεωρώ πως πρόκειται για δύο βιβλία που συμπληρώνουν το ένα το άλλο και πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γυναικεία βιβλιοθήκη!


Έτσι, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διόπτρα και την Δήμητρα Γουλά, μια τυχερή, μετά από κλήρωση, θα κερδίσει το βιβλίο "Τι γεύση έχουν τα καλλυντικά σας;" για να φτιάξει τα δικά της φυσικά καλλυντικά! Το μόνο που έχεις να κάνεις για να πάρεις μέρος, είναι μας δείξεις την αγάπη σου κάνοντας like στην σελίδα των Εκδόσεων Διόπτρα εδώ, στη σελίδα της Δήμητρας Γουλά εδώ και στη σελίδα The Beauty Fairy εδώ, καθώς και να αφήσεις ένα σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία εδώ, απαντώντας στην ερώτηση "Εσύ έχεις φτιάξει ποτέ δικά σου φυσικά καλλυντικά;". Ο διαγωνισμός θα είναι ανοιχτός έως τις 12/10/14 και το δώρο θα σταλεί ταχυδρομικώς. Ο τυχερός ή η τυχερή θα ενημερωθεί μέσω Facebook.

Εύχομαι Καλή Επιτυχία!!!!

Stay tuned για το επόμενο post!!
Love & Kisses!!


Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση της νικήτριας εδώ.

27 σχόλια:

  1. Τέλειο,δώρο!Ευχαριστώ για την ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υξερα για τα προιόντα αυτά, πρεπεινα έχουν ενδιαφέρον να τα δοκιμάσει κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά μοναδικά! Αξίζουν μια δοκιμή!! :)

      Διαγραφή
  3. Σε ευχαριστούμε πολύ και εσένα και τις Εκδόσεις Διόπτρα και τη συγγραφέα! Ακολούθησα όλα τα βηματα και ευχομαι σε όλους μας καλη επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή επιτυχία εύχομαι!! Είναι 2 υπέροχα βιβλία!! :)

      Διαγραφή
  4. Ωραίο ποστ, η Δήμητρα είναι υπέροχη, τα έχω τα βιβλία και έκανα παλιότερα αντίστοιχη ανάρτηση, απλώς σχολιάζω εκτός διαγωνισμού για να επιβεβαιώσω τα όσα γράφεις, φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι, είναι!! Έχει γίνει τόσο καλή δουλειά με τα βιβλία!! :)

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος29/9/14, 4:06 μ.μ.

    Είναι πολύ ενδιαφέροντα βιβλία!Κρίμα που δεν έχω facebook!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ, κρίμα, θα γίνουν κι άλλοι διαγωνισμοί όμως που δεν θα χρειάζονται Facebook, stay tuned! :)

      Διαγραφή
  6. Πολύ πολύ πολύ ενδιαφέρον post και ιδέα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστούμε για το δώρο και την ευκαιρία συμμετοχής!!! Ο διαγωνισμός προβάλλεται στο SaveAndWin.GREECE, δείτε τον εδώ: http://getlink.saveandwin.gr/iZ

    Καλή Επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τελειο δωρο ευχαριστω πολυ για τον καταπληκτικο αυτον διαγωνισμο που μας χαριζετε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φτιάχνω δικές μου κεραλοιφές και θα ήθελα να μάθω περισσότερα!!!! Πολύ χρήσιμο δωράκι!!!! Ευχαριστούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο σας, είναι υπέροχο να φτιάχνετε προϊόντα περιποίησης στο σπίτι!! Καλή επιτυχία!! :)

      Διαγραφή
  10. ναι! κηραλοιφή! Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς δεν το έχω κάνει και πεθαίνω να μάθω περισσότερα γιαυτο!!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι υπέροχο να φτιάχνεις μόνη σου καλλυντικά στο σπίτι!! :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...