Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Τι και γιατί?! | Στιγμές Φεβρουαρίου-Μαρτίου '14!

Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος έκρυβαν μέσα τους πολλές γιορτές! Και τι σημαίνει γιορτή; Σημαίνει χαμογελαστά πρόσωπα, άνθρωποι που γίνονται μια παρέα και μοιράζονται στιγμές μοναδικές, στιγμές αστείες, πολύχρωμες, μελωδικές... Με λίγα λόγια, πώς κύλησαν η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Τσικνοπέμπτη, οι Απόκριες κι η Καθαρά Δευτέρα!

1. Μπήκε η άνοιξη 2. Μια καρδιά στον ουρανό 3. Μοβ στη φύση 4. Η πιο γλυκιά πάστα 5. Το κυκλάμινο ξυπνά 6. Τσικνοπέμπτη 7. Απόκριες 8. Book haul 9. Μια βόλτα στη θάλασσα

Περισσότερο χρησιμοποίησα

1. Avon-Cherry blossom spray 2. Urban Decay-Naked basics 3. Mac-Paint pot (painterly) 4. Benefit-Hervana 5. Benefit-They 're real (black) 6. Oriflame-Lip impact (pink impact)

Καλωσόρισα την άνοιξη με λουλούδια και στα νύχια!

Βερνίκι νυχιών China glaze (Refresh mint)

Διάβασα το βιβλίο "Κάθε χρόνο το Μάη", της Έμιλυ Γκρέησον, μια αληθινή ιστορία αγάπης που αντέχει στην απόσταση, στο χρόνο, και ξεπερνά ακόμη και το θάνατο! Μια μαγική ιστορία που αξίζει να διαβάσεις!


Είδα και κόλλησα με την ταινία Hunger games (1+2). Μια διαφορετική ταινία, που μας μεταφέρει στο μέλλον και μας παρουσιάζει τους Αγώνες Πείνας, αγώνες δύναμης, θάρρους κι εξυπνάδας! Ένα θα πω, τα τρία βιβλία που κυκλοφόρησαν έχουν ξεπεράσει σε αντίτυπα όλα τα βιβλία του Harry Potter!


Έμαθα πως το να είσαι αυθεντικός σε κάνει μοναδικό! Όταν δεν είσαι ο εαυτός σου και προσπαθείς να γίνεις κάποιος άλλος, είναι σαν να προσπαθείς να κρύψεις έναν θησαυρό στην άμμο... πρώτον κάποια στιγμή θα φανερωθεί και δεύτερον ο μοναδικός εαυτός σου είναι υπέροχος! Μην τον κρύβεις!


Πώς ήταν για σένα οι μήνες που πέρασαν και με τι "κόλλησες" πιο πολύ;

Θα τα πούμε ξανά σύντομα! Μέχρι τότε σε φιλώ γλυκά!


14 σχόλια:

  1. Χμμμμ Εγώ κόλλησα με το blog μου και τα πραγματάκια από το H&M!......Τέλειο το post σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρία μου!! Κι εγώ κόλλησα με το νεσεσέρ ειδικά από H&M!! Θα μπει στο ποστ του επόμενου μήνα μου φαίνεται!! :)

      Διαγραφή
  2. Πόσο τέλεια ανάρτηση;! Το μανικιούρ σου απλά υπέροχο! Θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Σίσσυ μου!! Να το κάνεις, να το κάνεις!! Ανοιξιάτικο και girly!! :)

      Διαγραφή
  3. θα θελα πολυ να διαβασω αυτο το βιβλιο.. ειναι οτι πρεπει για ενα χαλαρο μεσημερι,, λατρευω την ανοιξη ! ωραιες οι εικονες που μας εβαλες! οσο για τα καλυντικα θα θελα να δοκιμασω την naked παλετα! τελειο ποστ! φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!! Το βιβλίο είναι πραγματικά πολύ καλό, σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή όπου οι άνθρωποι είχαν πιο αγνές και πιο αληθινές σχέσεις! Όσο για την naked είναι η πιο αγαπημένη μου παλέτα!! Φιλάκιαα!! :)

      Διαγραφή
  4. Καταρχήν πολύ ωραία ανάρτηση! Καλά και τα Hunger Games αλλά για μένα τα Harry Potter είναι αξεπέραστα!!! Συνεχίζω με ερώτηση: ποια η γνώμη σου για την μάσκαρα της Benefit? Είμαι σε αναζήτηση καινούργιας! Αξίζει? φιλιά!!!

    Chic Compass

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύυ!! Καλά και για μένα ο Harry Potter είναι αξεπέραστος και όσες φορές κι αν τον δω θα νιώθω την ίδια αγωνία-χαρά-ενθουσιασμό, απλά και τα hunger games είναι όντως απίστευτα!! Κρίμα που είναι τριλογία! Η They're real για μένα ήταν έρωτας!! Κάποιες την μισούν κάποιες την λατρεύουν!! Είναι τέλεια για βραδινό λουκ, για πρωί ίσως σου φανεί too much! Μέσα στην εβδομάδα θα γράψω ποστ γι' αυτήν! Φιλάκιαα!! :)

      Διαγραφή
  5. Εγώ λιγουρεύτηκα τα κρεατικά της Τσικνοπέμπτης - κρεατικά, εγώ, σκέψου. Τα νύχια τέλεια, το ξέρεις, κι επίσης θέλω το μολύβι - κραγιόν από Oriflame! Καλά για τη They're Real δε λέω, τα ξέρεις πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιχι, άσε γιατί κι εγώ αρχίζω να τα λιγουρεύομαι και ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα!! Το κραγιομολύβι είναι θεϊκό!! Πραγματικά από άλλα τέτοιου τύπου που έχω, αυτό μου αρέσει περισσότερο!! Σ' ευχαριστώ πολύ Μαριάννα μου!! :)

      Διαγραφή
  6. Εγώ το λέω: πρέπει να κάνεις instagram εσύ! <3
    Μ' αρέσει τόσο πολύ ο τρόπος που γράφεις και οι τελευταίες σου λέξεις ήταν πολύ inspiring!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάααρα πολύ Κοραλλία μου!! <3 Χιχι, είχα πει μέσα στο Πάσχα θα κάνω.. αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα!! :P

      Διαγραφή
  7. Μου άνοιξες την όρεξη για διάβασμα με το βιβλίο!! όμορφες στιγμές!! :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιχι, σ'ευχαριστώ πολύ!! Τα βιβλία σε ταξιδεύουν! Σε κάνουν να νιώθεις ότι ζεις κι άλλες ζωές! Πώς να τους αντισταθείς? :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...