Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

I'm back (συν γιατί έλειψα)!

Και ήρθε η ώρα να επιστρέψω στο διαδικτυακό μου ημερολόγιο (παύλα) online νεσεσέρ! Μου έλειψε πολύ να γράφω εδώ, να παίζω με τη φωτογραφική μου, να δημιουργώ... και θα σου εκμυστηρευτώ αμέσως και το λόγο που έλειψα για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χάρτινα καράβια στο νερό. Και μην ξεχνάς, τίποτα δεν είναι μόνο άσπρο ή μαύρο...

Αρχικά, οι μήνες που πέρασαν ήταν από αυτούς που φέρνουν τα πάνω κάτω στη ζωή και σε κάνουν να δεις τον κόσμο με άλλο μάτι. Ήταν περίοδος εσωτερικής αναδιοργάνωσης, από αυτές που σε μαθαίνουν "ποτέ να μη λες ποτέ"! Κατάλαβα πως όλα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε μια στιγμή, να γυρίσει ο κόσμος τούμπα, το χαμόγελο να γίνει δάκρυ, μα και το δάκρυ χαμόγελο! Αρκεί όμως να διατηρείς μια θετική στάση και θα τα καταφέρεις. Το ξέρω, πολλές φορές είναι δύσκολο. Οι φίλοι και η οικογένεια είναι το κλειδί. Αν βέβαια σε βοηθήσει και λίγο το timing, όλα μπορούν να συμβούν!

Σε επαγγελματικό επίπεδο, είχα την τύχη να πραγματοποιήσω ένα από τα μεγαλύτερά μου όνειρα! Να μάθω πώς λειτουργεί ένα γυναικείο περιοδικό, να βρεθώ πίσω από το φακό και να γνωρίσω τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς λιγάκι καλύτερα! Με άλλα λόγια, είχα την ευκαιρία να εργαστώ ως beauty assistant για το περιοδικό Miss Glitter αλλά και ως beauty editor για το περιοδικό The Body. Για μένα ήταν μια υπέροχη εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Εκτός από τα πρόσωπα και τις στιγμές που θα έχω για πάντα στην καρδιά μου, έμαθα πως όσο κυνηγάς τα όνειρά σου, όλα είναι πιθανά! Αρκεί να μην σταματήσεις να προσπαθείς -σου κλείνω το μάτι!

Απ' την άλλη, σε προσωπικό επίπεδο, περνώντας κάποιες "περιπέτειες" μπορώ με σιγουριά να πω πως κάθε εμπόδιο έρχεται για καλό! Δεν μπορείς να γνωρίζεις πόσο δυνατή είσαι, μέχρι να χρειαστεί να το αποδείξεις -πρώτα απ' όλα στον ίδιο σου τον εαυτό. Το βασικότερο είναι να βρίσκεις την δύναμη να σηκώνεσαι μετά από κάθε ατυχία, μιας και κάθε κύκλος που κλείνει σηματοδοτεί την αρχή ενός καινούριου!

Όπως πολύ σωστά κατάλαβες λοιπόν, θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας στον χώρο της ομορφιάς, ανακαλύπτοντας παρέα οτιδήποτε κοριτσίστικο και φρέσκο! Θα σχολιάζουμε τις νέες αφίξεις μα θα μιλάμε και για καθημερινούς (ασήμαντους ή και σημαντικούς) προβληματισμούς... Με άλλα λόγια, για την ρομαντική πλευρά της ζωής! 

Ελπίζω να τα λέμε συχνά από εδώ και πέρα!
Love & Kisses!!

1 σχόλιο:

  1. εύχομαι όλα να σου πάνε καλά!! πολύ ευχάριστη η εμπειρία σου αλλά και ότι δεν το έβαλες κάτω στα δύσκολα!! έτσι πρέπει, να ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας..καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...