Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Νέες αγορές (Benefit, Sleek, Essence κ.α.) !

Καιρό τώρα είχα βάλει κάποια συγκεκριμένα προϊόντα στο μάτι! Έπεσα πάνω σε κάποιες προσφορές, μεσολάβησαν και κάποια ταξίδια (δικά μου αλλά και φίλων), κι έτσι από το καλοκαίρι έως και σήμερα διάφορα νέα προϊόντα προστέθηκαν στη συλλογή μου!


Αρχικά, ήθελα διακαώς να δοκιμάσω πινέλα Real techniques! Δεν ήξερα βέβαια ποιο να πρωτοδιαλέξω.. Όταν είδα όμως ένα νέο σετάκι 6 πινέλων που κυκλοφόρησε ήμουν σίγουρη πως αυτό ήταν ότι ακριβώς έψαχνα! Περισσότερα για το σετ Sam's Picks θα ακολουθήσουν σύντομα!! Πού-πότε-πόσο? iHerb-Black Friday-λιγότερο από 20€.


Ακόμη, ήθελα να δω κι εγώ αν αυτή η They 're real αξίζει τελικά τον κόπο. Τα Sephora, σαν να άκουσαν την επιθυμία μου, κι έτσι με το -35% από 25€ την απέκτησα στα 16€.

Μια βάση ματιών ήταν άλλο ένα προϊόν που χρειαζόμουν.. Mac η πρώτη επιλογή, και συγκεκριμένα paint pot. Μεταξύ του soft ochre και του painterly, νίκησε το painterly (20€). 

Όταν η αγαπημένη μου Μαριάννα μας ανακοίνωσε το ταξίδι της στην Αγγλία, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό να της δώσω μια mini λίστα! Έτσι κι άλλη μια παλέτα από Sleek έφτασε στα χέρια μου και είναι Oh-so-special-σου-λέω (10€)!


Από πέρσι, όποτε περνούσα από Sephora έριχνα μια κλεφτή ματιά στο πιο όμορφο ρουζ που κυκλοφόρησε ποτέ! Τελικά, μετά από πολλές αναβολές, το Hervana από Benefit γύρισε μαζί μου στο σπίτι (22€ από 33€)!


Φυσικά από ένα haul δεν μπορούν να λείπουν προϊόντα χειλιών! Έρωτας με την πρώτη ματιά το lip balm Liposan με μούρο (3€), τα νέα κραγιόν από Essence, συγκεκριμένα οι αποχρώσεις natural beauty και coral calling (2,2€ σχεδόν το καθένα), ένα lip balm της εταιρείας Sierra Bees δώρο με αγορές από iHerb, και ένα δωράκι της Μαριάννας από Αγγλία, ένα καθαρό κόκκινο κραγιόν της εταιρείας Miss sporty, στην απόχρωση 058 και με μια μυρωδιά που τα λόγια δεν είναι αρκετά για να την περιγράψουν, πεπόνι-καρπούζι!


Πήρα για μια ακόμη φορά το πολυαγαπημένο Ideal cover από Seventeen (12€ αν και το έχω πετύχει και φθηνότερα).

Θέλησα να δοκιμάσω και μερικά καινούρια προϊόντα περιποίησης, όπως ταινίες για την μύτη από Essence (2-3€), αποσμητικός κρύσταλλος από iHerb (2€), L'oreal τζελ καθαρισμού pure zone (λιγότερο από 4€ από την Αδριανούπολη), λοσιόν και λάδι καθαρισμού πάλι από L'oreal (δεν θυμάμαι ακριβώς τιμή, αλλά αρκετά οικονομικά με -40% από Hondos Center) και άλλο ένα προϊόν από την λίστα μου από Αγγλία, Bubblegum lip scrub από Lush (6.5€)!

Τέλος, βρήκα κάποια ενδιαφέροντα σχέδια-χρώματα στις ταινίες νυχιών από Essence (2€), ανακάλυψα το πιο όμορφο κόκκινο βερνίκι νυχιών από Maybelline color show n.352 (4€), πέτυχα μια προσφορά στα βερνίκια Sally Hansen και προτίμησα μια ανοιξιάτικη απόχρωση, n.418 sun day, που δεν είχα παρόμοια (γύρω στα 6€), και πάλι χάρη στη Μαριάννα και τα δωράκια της απέκτησα ένα holographic μανό από Avon στην απόχρωση alloy.


Αυτές ήταν οι νέες αγορές μου σχετικά με προϊόντα καλλυντικών από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα! Είπαμε πως δεν χρειάζεται να το παρακάνουμε με τα καλλυντικά (μην ξεχνάς πως έχουν και ημερομηνία λήξης), αλλά δεν είναι και τόοοσα πολλά αν σκεφτείς ότι αγοράστηκαν μέσα σε 6 μήνες!

Πολλά ευχαριστώ στην Μαριάννα για τον κόπο της αλλά και τα δωράκια της, και στη Νικολέττα για την παραγγελία από iHerb!

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από τα παραπάνω;

Stay tuned για το επόμενο post!!
Love & Kisses!

49 σχόλια:

  1. Τέλειο το άρθρο! Μαζί τα ανεβάζουμε χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιχι!! Σ' ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου!! :) Μπαίνω και σ' εσένα!

      Διαγραφή
  2. Λατρεύω Real Techniques, τόσο καιρό μια τρίχα δεν έχει πέσει..θα τα ευχαριστηθείς πολύ. Την Oh so special πρέπει να την δοκιμάσω και αυτή κάποια στιγμή! Μεγειά όλα hun!! ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μόνο έτσι όπως τα είδα στο κουτάκι τους τα λάτρεψα τα πινέλα!! Σ' ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου! :)

      Διαγραφή
  3. πολυ ωραια ολα.ειδικα τα πινελα τα θελω σαν τρελη. το τζελ καθαρισμου της λορεαλ το χρησιμοποιω πολυ.εχω τελιωσει δυο μπουκαλια κ ειμαι ηδη στο τριτο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ!! Κι εγώ σαν τρελή τα ήθελα και πάλι καλά δεν είχα θέμα με τελωνείο!! Το τζελ με ενθουσίασε σαν ιδέα γιατί έχει και το σφουγγαράκι του!! Ελπίζω να με ενθουσιάσει και στην πράξη! :)

      Διαγραφή
  4. Πο πο πο..ποσα πράγματα!! Τέλεια όλα! Τα πινέλα φοβερά και τα πέτυχες και σε τέλεια τιμή! Παλέτες sleek θέλω πάρα πολύ να δοκιμάσω..!! Μάλλον πρέπει να κανονίσουμε άλλη μια παραγγελία μεσώ internet όλες μαζί! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι, γενικά όλα τα παραπάνω τα έχω πετύχει σε καλές τιμές!! :) Είναι υπέροχες οι παλέτες Sleek!! Λεπτές, με καθρέφτη, με τέλειες και πάρα πολλές σκιές!! Εάν έχεις 2-3 δεν χρειάζεσαι άλλες σκιές!

      Διαγραφή
  5. Aχ τα πινέλα της Real Techiniques όλο τα γλυκοκοιτάζω αλλά δεν λέω να το αποφασίσω... Επίσης,, ζηλεύω θανάσιμα που απέκτησες το lip scrub της lush! Η They're Real είναι απλά καταπληκτική και στα 16 € σίγουρα αξίζει απίστευτα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ τα ίδια! Όλο τα γλυκοκοίταζα και δεν έπαιρνα πινέλα! Αλλά μόλις είδα το συγκεκριμένο σετ δεν μπόρεσα να αντισταθώ!! Χιχι, είναι ότι πιο τέλειο έχω χρησιμοποιήσει το lip scrub!!!! Θέλω απλά να το φάω!! Και η μάσκαρα όμως κορυφή!! :)

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος11/3/14, 10:21 μ.μ.

    Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένη από τα real techniques! με γεια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!! Και μόνο εμφανισιακά είναι πανέμορφα!! Ελπίζω και στην πράξη να τα λατρέψω!! :)

      Διαγραφή
  7. Τέλεια όλα!!!!Θέλω πάρα πολύ να δοκιμάσω κάποια προιόντα από Benefit αλλά λατρεύω και τα πινέλα από Real Techniques!!Να τα χαρείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω κι εγώ τρελά να δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα benefit (πούδρα, bronzer κτλ). Αλλά σιγά σιγά! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!! :)

      Διαγραφή
  8. Με γειά σου!!! Το ρουζάκι τις Benefit και γω πολύ το λιγουρεύομαι αλλά όλο μου ξεφεύγει...στις επόμενες προσφορές λέω! Πώς σου φάνηκε? Αξίζει?
    Chic Compass

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!! Το ήθελα πολύ καιρό, αλλά θεωρώ πως για τα χρήματα που κοστίζει δεν είναι αυτό που έψαχνα.. απογοητεύτηκα λίγο, γιατί αν και έχει ένα πολύ όμορφο και απαλό χρώμα, για να δείξει πάνω στα μάγουλα θέλει 500 στριφογυρίσματα του πινέλου μέσα στο προϊόν! Οκ, ακόμη μ'αρέσει, δεν το μετανιώνω, αλλά όταν τελειώσει δεν θα το ξαναπάρω. Γενικά είμαι 50-50 και μάλλον θα γράψω και post γι' αυτό! :P

      Διαγραφή
  9. Φανταστική παλέτα αλλά καλέ,όχι και 22Ε τα κραγιόν από essence!!χαχαχ!!
    Πες μου αν αξίζουν οι ταινίες μύτης για τους πόρους της essence γιατί τις σκέφτομαι και γω!!
    Με γεια σου όλαα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα 2,2 έγραψα βρε απλά είχα βάλει τελίτσα και δεν φαινόταν! :P Σ' ευχαριστώ πολύ Ευαγγελία μου!! Ναι ναι αξίζουν και τις συστήνω!! Κάνουν πολύ καλή δουλειά και αφαιρούν τα μαύρα στίγματα!! Έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη!! Σκέφτομαι να πάρω και τις αντίστοιχες για πιγούνι! :)

      Διαγραφή
  10. Είσαι ένα γλυκούλι!!! <3 Χαίρομαι που σ'άρεσαν όλα! Μ'έβαλες σε πειρασμό τώρα μ'αυτές τις ταινίες από Essence. Μάλλον θα τις πάρω κι εγώ! Η They're Real είναι φανταστική, δεν είναι; Ε, ε, ε; Δεν είναι; Είναι! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριαννάκι μου!!! Τα έχω λατρέψει όλα και σ' ευχαριστώ και πάλιιι!!! Σούπερ οι ταινίες από essence (ξέρεις βάζεις και μια μάσκα ροζ άργυλο και περιμένεις) και οικονομικές! Η they 're real νομίζω πως είναι η καλύτερη μάσκαρα που έχω χρησιμοποιήσει ever!!!!!! Αλλά θα έρθει και post να την εκθειάσω!! Χιχι!!

      Διαγραφή
    2. Θα τις δοκιμάσω τότε! Περιμένω οπωσδήποτε το post για τη μάσκαρα. Ξέρω ότι είναι τέλεια, αλλά θέλω να βλέπω και τη γνώμη των άλλων :P

      Διαγραφή
  11. Τέλειες οι επιλογές σου! Τα Real Techniques είναι φοβερά και σε πολύ καλή τιμή! Τι Hervana είναι (ίσως) το αγαπημένο μου ρουζ! Θα το λατρέψεις! Εξίσου αγαπώ και την They're Real και επειδή είναι λίγο δύσκολη στο ντεμακιγιάζ, νομίζω πως το Ideal Glow θα σε βολέψει πολύ! Με γειά σου και καλοφόρετα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ!! Τα real techniques τα αγάπησα με την πρώτη ματιάαα!!! Έχω βάλει ήδη τα επόμενα που θέλω στο μάτι!! :P

      Διαγραφή
  12. ααααχ ποσο ζηλευω οταν βλεπω haul..τελεια ολα..δεν ξερω ποιο να πρωτοσχολιασω..τη μασκαρα τη λατρευω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ!! Αχ κι εγώ την λάτρεψα τη μάσκαρα!! Από τη πρώτη κιόλας εφαρμογή!! :)

      Διαγραφή
  13. Με γεια με γεια με γεια! Τέλεια όλα ένα κι ένα! Αυτή την They're Real την βλέπω σε όλες σας και την θέλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Κοραλλία μου!! Νομίζω πρέπει να είναι η επόμενη μάσκαρα που θα πάρεις!! Είναι απλά απίθανη!! :)

      Διαγραφή
  14. Με γεια!!! Το κραγιόν της mac τελικά δεν το πήρες; Έχω ένα κενό μνήμης σ' αυτό το σημείο. :P
    Προσωπικά έχω δοκιμάσει την They're Real, η οποία να πω την αμαρτία μου δεν μου άρεσε και τόσο, και το concealer της seventeen που επίσης δεν με τρέλανε. Τα πινέλα, η παλέτα της Sleek και το ρουζ τα βρήκα highlights! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύυ!! Τελικά δεν το πήρα ακόμη το κραγιόν, αλλά θα είναι σίγουρα στο επόμενο haul γιατί δεν κρατιέμαι!! :P Είσαι το πρώτο άτομο που μου λέει κάτι τέτοιο για την they 're real!! Εγώ την αγάπησαααα!!! Μα γιατί?? :P

      Διαγραφή
  15. αχ όλα είναι πολύ πολύ ωραία!!! από sleek έχω πάρει πάρα πολλές παλέτες!! τελευταία πήρα την eden!!! φοβερά χρώματα!! θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω κι εγώ της essence κάποια κραγιονάκια, έχω ακούσει καλές κριτικές!! :) καλή εβδομαδα, φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ!! Αχ υπέροχη παλέτα!!! Με γεια! Να δοκιμάσεις essence, δεν είναι απίστευτα σε διάρκεια, αλλά έχουν ωραία χρώματα και είναι τόοοσο οικονομικά! Φιλάκια!! :)

      Διαγραφή
  16. Πόσο υπέροχα όλα!
    Να τα χαρείς!
    Άντε να αυξήσω τη λίστα της μαμάς μου που πάει στο Λονδίνο & με μία παλέττα της sleek :D

    Φιλιάα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ!! Χιχι! Να πάρεις σίγουρα καμιά παλέτα από Sleek, είναι απίθανες! Φιλάκια!! :)

      Διαγραφή
  17. Πολύ ωραία όλα και ζηλευτά! Με γεια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μεγειάαααααα σου!!!!!!!!!!!Ολα καταπληκτικά!!
    Οντως τέλεια τα πινέλα από RT!!Εχω αρκετά αλλά θέλω κι άλλα!!
    Και super η παλέτα από Sleek!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύυυ Βίκυ μου!!! Είναι απίθανα τα πινέλα!! Τόσο μαλακά και ανθεκτικά!!! :)

      Διαγραφή
  19. Τι τέλεια που είναι όλα!Μεγειά σου γλυκό μου!!!Τελικά έπρεπε να είχα πει κι εγώ στη Μαριάννα να μου παρει κατι απο Lush!Τα προϊόντα της φαίνονται τέλεια!!!Τα πινέλα τελεια ε?Φιλιά Κωνσταντινάκι!Να τα καταχαρεις ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύυυ Νικολέττα μου!!!! Είναι σίγουρα τέλεια τα προϊόντα από Lush και μετανιώνω που δεν πήρα και κανένα ακόμη! Τα πινέλα απίθανα, και πάλι σ' ευχαριστώ!! :D

      Διαγραφή
  20. Πραγματικα ολα ενα και ενα φαινονται, τα real techniques θελω πολυ να τα δοκιμασω και αυτο το σετ φαινεται τελειο!!! Το coral calling απο essence αρχισα να το φοραω τωρα τελευταια και το λατρευωωω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δοκιμάσεις σίγουρα real techniques Κατερίνα μου!! Θα ξετρελαθείς!! Το coral calling είναι μια απίστευτη απόχρωση για την άνοιξη! :)

      Διαγραφή
  21. Τέλειο haul! Θα ευχαριστηθείς σίγουρα την παλέτα της Sleek και τη μάσκαρα, τα έχουμε δοκιμάσει και είναι ΤΕΛΕΙΑ! Με γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ!! Τις παλέτες από Sleek τις έχω αγαπήσει ήδη!! Για τη μάσκαρα δεν έχω λόγια!! Απίθανη!! :)

      Διαγραφή
  22. Δεν μου άρεσε πολύ η They're real, γενικά δεν συμπαθώ τα σκληρά/ πλαστικά βουρτσάκια, προτιμώ τα τρίχινα της Lancome, που είναι πιό μαλακά...

    Υπέροχες επιλογές, αυτά τα πινέλα με έχετε κάνει να τα ζηλέψω!

    xxx,
    Φρόσω
    Style Nirvana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, έχω ακούσει πως τη συγκεκριμένη μάσκαρα ή θα τη λατρέψεις ή θα τη μισήσεις!! Εγώ τελευταία έχω ερωτευτεί τα πλαστικά βουρτσάκια γιατί νομίζω δίνουν πιο έντονο αποτέλεσμα! Από τρίχινα αγαπώ clinique! Lancome δεν είχα ακόμη την χαρά, αλλά είναι στη wishlist! :)

      Διαγραφή
  23. Με γεια! Ένα κι ένα όλα! Η μάσκαρα της Benefit είναι από τις αγαπημένες μου! Η παλέτα της Sleek δε το συζητώ, υπέροχη! Και το ρουζ της Benefit ιδανικό από το πρωί ως το βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Η μάσκαρα έχει γίνει και η δική μου αγαπημένη!! Την έχω λατρέψει!! :D

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...