Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Τι και γιατί?! | Στιγμές Ιανουαρίου '14!


Γρήγορα θα έλεγα πέρασε ο Ιανουάριος και χωρίς καν να το καταλάβω, φτάσαμε στη μέση Φεβρουαρίου! Εξεταστική, άγχος, τρέξιμο και η μέρα να γίνεται νύχτα με εσένα να απορείς.. μα πότε πέρασε η ώρα;

1. Φωτάκια στα δέντρα 2. Μμμ...νόστιμο! 3. Bowling time 4. Ένα παγώνι μας δείχνει την ομορφιά του 5. Ένα χειμωνιάτικο πρωινό, η Ακρόπολη 6. Τα φύλλα στη λίμνη 7. Η ζωή έχει χρώμα 8. Χαμηλός φωτισμός 9. Μια ζωγραφιά στον τοίχο

Τα πρωινά περνούσαν σε fast forward.. πηδώντας από το κρεβάτι, τρέχοντας για καφέ και στη συνέχεια έξω, στην καθημερινότητα! Πού χρόνος για πολλά πολλά στο μακιγιάζ;

Liquid eyeliner-H&M, Rocket mascara-Maybelline, Lipgloss-H&M, Rouge volupte sheer candy n.4-YSL, True match blush n.120-L'oreal.

Χρησιμοποίησα πολλά νέα προϊόντα, τα οποία αγάπησα και έγιναν μέρος της καθημερινότητάς μου! Το Travalo (θα ακολουθήσει review) με ενθουσίασε, απλώς γιατί επιτρέπει στο αγαπημένο σου άρωμα να σε ακολουθήσει παντού! Δοκίμασα μια ακόμη μάσκα από Apivita, για ενυδάτωση, με αλόη και ενθουσιάστηκα με την ενυδατική προσώπου Nectar από Fresh line. Για το bubblegum, το γνωστό lip scrub από Lush, δεν έχω αρκετά καλά λόγια να πω! Είναι μαγικό, μοσχομυριστό, υπέροχο (θα ακολουθήσει σίγουρα review).


Δεν πρόλαβα να αρχίσω κάποιο νέο μυθιστόρημα, αν και ήθελα πολύ.. Έπεσα όμως πάνω στο Sims 2 (Bon voyage) που έπαιζα πολύυυυ παλιά και κάπως "κόλλησα"! Επίσης το έριξα στα επιτραπέζια! Την τιμητική του είχε το Uno αν και η τρέλα για Tichu, Μονόπολη και Taboo δεν θα σβήσει ποτέ!


Τέλος, το βράδυ, για χαλάρωση εκτός από διάφορα κεράκια με υπέροχες μυρωδιές, άκουγα και κάποια κομμάτια.. κυρίως μόνο μουσική, χωρίς λόγια. Αγαπημένο σίγουρα το soundtrack της ταινίας Forrest Gump.

Εύχομαι να περάσετε υπέροχα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Η μαγεία δεν κρύβεται στο μέρος που βρισκόμαστε ή θα πάμε.. αλλά στον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας, που μας κρατά το χέρι και μας χαμογελά!

Αλήθεια, πώς πέρασε ο δικός σου Ιανουάριος και ποια είναι τα δικά σου σχέδια για σήμερα;

Θα τα πούμε ξανά σύντομα! Μέχρι τότε, σε φιλώ γλυκά!



16 σχόλια:

  1. Πολύ τρέξιμο για όλους ο Γενάρης! Πολύ όμορφες οι εικόνες :)
    Χρόνια πολλά Ντίνα μου! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως πάντα με ένα γλυκό σχόλιο! Σε ευχαριστώ πολύ Κοραλλία μου! :)

      Διαγραφή
  2. Xρειάζομαι ενα travalo!!!!!!! :)
    αχχχ κρόκος είναι αυτός??τι όμορφος??????? :)
    Xρόνιααααααα πολλά!!!!!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απλά υπέροχο!!! Κι σε ακολουθεί παντού το travalo!!! Μάλλον ναι, αλλά δεν ξέρω και πολλά από λουλούδια!! Με μάγεψε το χρώμα! :)

      Διαγραφή
  3. Απ'τα καλύτερα posts σου! Υπέροχες φωτογραφίες και προϊόντα, όσο για το soundtrack... πόσο κλάμα κάθε φορά!!! Αλλά το λατρεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Μαριάννα μου!! Αχ αυτή η ταινία! Κάθε φορά σαν να την βλέπω πρώτη φορά! <3

      Διαγραφή
  4. Μμμ γεμάτος μήνας ήταν.. Η μάσκα της Apivita τι να πω, τέλεια απλά!! :)
    Όσο για το sims μου θύμισες ότι θέλω να το κατεβάσω στο pc, αν χαθώ μην τρομάξετε χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τις μάσκες της Apivita δεν ξέρω ποια να πρωτοχρησιμοποιήσω, έτσι τις πάω εναλλάξ!! Χιχι, όντως κολλάς με το sims!! Περνάει η ώρα χωρίς να το καταλάβεις!! :P

      Διαγραφή
  5. πολυ γεματος ο μηνας σου ευχομαι παντα να εχεις γεματες μερες με ομορφιες!
    πολυ ωραια τα προιοντα
    φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!! Ένας γεμάτος μήνας, και με όμορφα αλλά ακόμη και με άσχημα, είναι πάντα ευπρόσδεκτος, ενώ ένας άδειος δεν έχει νόημα! Σου εύχομαι κι εσύ να περνάς όμορφα!! Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  6. Αχ αυτή μ' αυτή την εξεταστική τρέχαμε και δεν προλαβαίναμε.Κι όντως ο Ιανουάριος έφυγε σαν νεράκι!όλες οι φωτογραφίες του post υπέροχες και φυσικά το soundtrack του forrest gump απλά μαγικό!!
    Το δικό μου blog είναι diaba-zo.blogspot.gr.Καλή δημιουργική συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε πέρσι και καλύτερα στο θέμα εξεταστική!! Σ' ευχαριστώ πολύυ!! Θα επισκεφθώ αμέσως το blog σου!! :)

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος19/2/14, 11:23 μ.μ.

    Πόσο μα πόσο πολύ μου αρέσει αυτή η ταινία !!! Ωραίο post!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...