Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Νέες καλοκαιρινές αγορές (έκθεση beauty κ.α.)!


Τους τελευταίους δυο μήνες έχω κάνει μερικές μικρές και μεγάλες αγορές. Έτυχε να ταξιδέψω και στη Θεσσαλονίκη για κάποιες μέρες, και το ταξίδι μου έπεσε πάνω στην έκθεση Beauty Macedonia! Παρακάτω μπορείς να πάρεις μια γεύση από αυτά που αγόρασα.


Οι αγορές μου από το αεροδρόμιο ήταν το αγαπημένο μου άρωμα Hypnôse από Lancôme, με δώρο την αντίστοιχη ενυδατική κρέμα σώματος και το σετ Color riche smokey look από L'oreal, που περιείχε την τετραπλή παλέτα Velours noir E5, την μάσκαρα Extra volume collagene σε μαύρη απόχρωση και ένα μαύρο μολύβι Khôl.


Στη συνέχεια, επισκέφθηκα την έκθεση και αγόρασα:

-Τρια βερνίκια νυχιών China Glaze στις αποχρώσεις Heat index (jelly neon, από την καλοκαιρινή συλλογή 2013, δυστυχώς δεν βρήκα το Pool party που ψάχνω εδώ και μήνες, κι επειδή ήθελα ένα neon πήρα το συγκεκριμένο), Re-fresh mint και Snow (το άσπρο του γαλλικού).
-Cuticle remover από Roby nails.
-Ένα ακόμη βερνίκι νυχιών από Elixir, το n.136, απαλό ροζ που στεγνώνει απίστευτα γρήγορα και διαρκεί 4-5 μέρες. Θα πάρω σίγουρα κι άλλες αποχρώσεις γιατί έμεινα πολύ ευχαριστημένη.
-Δυο μολύβια χειλιών από Elixir, n.028 και n.034 (ωραία χρώματα, αλλά δεν ενθουσιάστηκα).
-Δυο αποχρώσεις nail caviar art (δεν έχουν δυστυχώς κάποιο όνομα, είναι μοβ και πολύχρωμες) γιατί ήθελα πολύ να δοκιμάσω.
-Μια λίμα Nbm.
-Ένα εργαλείο κατάλληλο για τα επωνύχια


Πίσω στην Αθήνα, ανακάλυψα την εταιρεία Amy's με βερνίκια νυχιών (άπειρες και απίστευτες αποχρώσεις). Πήρα το παρακάτω ανοιχτό γαλάζιο (n. 26) και ενθουσιάστηκα γιατί ενώ κοστίζει 1€, χρειάζεται μόνο δυο στρώσεις και διαρκεί σίγουρα πέντε μέρες. Το μοναδικό του αρνητικό, είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να στεγνώσει.


Ακόμη, από Hondos Center, πήρα το γνωστό πλέον σε όλες Blush stick του Korres στην απόχρωση pink (θα ακολουθήσει review) και από Zampple, το Colour elixir giant pen stick της Max Factor, στην απόχρωση Couture blush (η απόχρωση και η σύσταση μου αρέσουν πολύ, αλλά η διάρκεια με απογοήτευσε). Από H&M πήρα ένα μίνι σετ μανικιούρ και το liquid eyeliner, σε μαύρη απόχρωση (θεϊκό, γιατί είναι εύκολο στην εφαρμογή, και διαρκεί άπειρες ώρες), ενώ από το Cosmopolitan Ιουλίου πήρα δώρο ένα lip balm της Oriflame που μυρίζει καρύδα! Τέλος, η αγαπημένη μου φίλη Κωνσταντίνα, και την ευχαριστώ πολύ, μου έκανε δώρο τα παρακάτω μανό από Erre due (το κόκκινο είναι το n.257 και το μπλε είναι το n.269).


Αυτές ήταν οι αγορές μου τους τελευταίους δυο μήνες! Για κάποια από τα παραπάνω έμαθες και την άποψή μου, καθώς τα έχω δοκιμάσει, ενώ για κάποια άλλα θα τα πούμε σύντομα! Πώς σου φαίνονται; Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω; Ακολουθεί και δεύτερο (και τελευταίο όσον αφορά αγορές, για μερικούς μήνες τουλάχιστον) part, με αγορές από το Bazaar των Sephora!

Stay tuned!!
Love & Kisses!

16 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία Ντίνα μου! Με γεια σου! Αγαπώ το Hypnose! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου!! Κι εγώ το αγαπώ και θα το αγοράζω ξανά και ξανάαα!! :P

      Διαγραφή
  2. Τέλειες αγορές! Το φυστικί μανό είναι υπέροχο! Αδιαμφισβήτητα το χρώμα του φετινού καλοκαιριού!
    Φιλιά!

    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύυυ!! Πραγματικά, για το φετινό καλοκαίρι ψηφίζω φιστικί και γαλάζιο!! Φιλάκια!! :)

      Διαγραφή
  3. Υπέροχες επιλογές όλα Ντίνα!! Αγαπάω τα βερνίκια elixir και έχω σε διάφορα χρώματα!! Φιλάκια!! Περιμένω και το δεύτερο haul!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Λίνα μου!! Μόλις τα ανακάλυψα το elixir και ξετρελάθηκα!! Φιλάκιααα!! :)

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραία πραγματάκια!Με γειά σου!!! γράψε για το blush stick του Korres αν μπορείς.
    Φ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίες οι αγορές σου!
    Καλοφόρετα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλειες οι αγορές σου! Η hypnose είναι υπέροχη και τα βερνίκια της china glaze είναι από τα αγαπημένα μου! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύυυ!! Κι εγώ λατρεύω τα China Glaze!! Είναι απ' τα καλύτερα βερνίκια νυχιών που έχω δοκιμάσει!! :) Φιλάκιααα!!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...