Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Suncare & After Sun | Apivita



Αγαπώ να χρησιμοποιώ προϊόντα με ωραία μυρωδιά. Είναι μια παράμετρος που πάντα προσέχω, ειδικά στα προϊόντα περιποίησης. Η Apivita λοιπόν, πάλι τα κατάφερε να με κερδίσει, χάρη στις ωραίες μυρωδιές των προϊόντων της, της ποιότητας, αλλά και του funky σχεδιασμού της κάθε συσκευασίας, οι οποίες μάλιστα έχουν δημιουργεί από ανακυκλώσιμα υλικά.

Suncare αντιηλιακό γαλάκτωμα προσώπου-σώματος 

Έχει δείκτη προστασίας 30, περιέχει θαλάσσια λεβάντα και πρόπολη, ενώ το νερό έχει αντικατασταθεί με έγχυμα από βιολογικό πράσινο τσάι, που προστατεύει από την πρόωρη γήρανση και τις ελεύθερες ρίζες. Είναι κατά 84% φυσικό προϊόν και δεν περιέχει parabens, alcohol, silicones, mineral oil ή οποιοδήποτε άλλο χημικό συστατικό έχει κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον. Επίσης, περιέχει 150ml προϊόντος και ενδείκνυται για σώμα αλλά και για πρόσωπο (οπότε 2 σε 1). Είναι ανθεκτικό στο νερό και υποαλλεργικό.

Έχει καταπληκτική μυρωδιά, απλώνεται και απορροφάται πανεύκολα. Είναι πολύ ενυδατικό και δεν αφήνει ιδιαίτερη λιπαρότητα. Το χρησιμοποιώ τον τελευταίο μήνα, και μπορώ να πω με σιγουριά πως κάνει όλα όσα υπόσχεται! Το συγκεκριμένο αντηλιακό βοήθησε την άκρως ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα μου να πάρει χρώμα σιγά σιγά.

Μια συμβουλή που διάβασα στο πίσω μέρος της συσκευασίας, εκτός από την συχνή ανανέωση του αντηλιακού και την αποφυγή πολύωρης έκθεσης στον ήλιο, ήταν και η ποσότητα που πρέπει να χρησιμοποιούμε κάθε φορά. Ήξερες πως η ποσότητα αντηλιακού που πρέπει να απλώνουμε στο σώμα είναι ίση με 6 κουταλάκια του γλυκού (2mg/cm2);

After sun ενυδατική κρέμα gel προσώπου-σώματος

Περιέχει θαλάσσια λεβάντα και αλόη, είναι κατά 96% φυσικό προϊόν, ενώ και σε αυτό, το νερό έχει αντικατασταθεί από έγχυμα πράσινου τσαγιού. Δεν περιέχει parabens ή οποιοδήποτε άλλο χημικό συστατικό έχει κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον, ενώ ενδείκνυται και αυτό για σώμα αλλά και για πρόσωπο. Είναι υποαλλεργικό και η συσκευασία περιέχει 150ml προϊόντος.

Η μυρωδιά του μένει για ώρες στο δέρμα, ενώ ανακουφίζει την επιδερμίδα μετά από την έκθεση στον ήλιο. Είναι άκρως ενυδατικό και απορροφάται πολύ γρήγορα! Το χρησιμοποιώ την ίδια περίοδο με το αντηλιακό και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη.

Tip: Κάθε καλοκαίρι βάζω το after sun που χρησιμοποιώ στο ψυγείο! Έτσι, όταν γυρίζω απ΄ την παραλία και έχω τελειώσει με το μπάνιο, όχι μόνο με ανακουφίζει ή με ενυδατώνει όταν το απλώνω στην επιδερμίδα μου, αλλά με δροσίζει κιόλας τόοοσο πολύυυ!! 

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω; Ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο αντηλιακό;

Stay tuned για το επόμενο post!
Love & Kisses!

20 σχόλια:

  1. Έχω δοκιμάσει και τα δύο και είναι πραγματικά εξαιρετικά κατά τη γνώμη μου!
    Τέλεια η ιδέα του ψυγείου κορίτσι!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απ΄τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει!! Σ' ευχαριστώ πολύ!! :)

      Διαγραφή
  2. exw dokimasei to anthliako kai mou arese polu!!
    to after sun dustuxws den eixa tin eukaireia na to apolausw!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις όποτε βρεις ευκαιρία!! Είναι καταπληκτικό!! :)

      Διαγραφή
  3. Ωραια ιδεα αυτη για το after sun στο ψυγειο, δεν το ειχα σκεφτει! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ!! Σε δροσίζει χίλιες φορές πιο πολύ αν το έχεις στο ψυγείο!! :)

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφο post Ντίνα μου! Μου αρέσει πολύ η φωτογραφία! Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά, αλλά το after sun μου έκανε το κλικ! :)
    Φιλάκια πολλά! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ Ιωάννα μου!! Χαχα, αν το δοκιμάσεις κάποια στιγμή θα μείνεις σίγουρα πολύ ικανοποιημένη!! Φιλάκιααα!!! :)

      Διαγραφή
  5. Και τα δύο φαίνονται υπέροχα πραγματικά! Κι εγώ έχω ένα αντηλιακό Apivita προσώπου και το λατρεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά πολύ καλά!! Κι εγώ τα λάτρεψα!! :)

      Διαγραφή
  6. δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά μετά από αυτά που διάβασα θα τα δοκιμάσω σίγουρα! ;)
    kiss...fancy~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιχι, όποτε βρεις ευκαιρία, αξίζει να τα δοκιμάσεις!! Ειδικά το after sun μου άρεσε τρελά!! Φιλάκια!! :)

      Διαγραφή
  7. Αγαπημένη εταιρία αν και ακόμα δε δοκίμασα τα αντηλιακά της.. Σκέφτομαι όμως το after sun να το δοκιμάσω φέτος κιόλας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως ακριβώς τα λες! Αγαπημένη εταιρεία!! Μην χάσεις ευκαιρία! Σίγουρα θα κολλήσεις αν το δοκιμάσεις!! :)

      Διαγραφή
  8. Τα εχω λαβει κ γω κ ανυπομονω να παω εστω κ ενα 3μερο να τα δοκιμασω γιατι φετος με εχει φαει η πολη

    πολυ ωραια αναρτηση!να τα χαρεις ευχομαι, κ γω που τα ειδα λιγο μου αρεσουν πολυ
    μεχρι στιγμης αγαπημενα μου αντιηλιακα για το προσωπο ειναι της clinique & la roche posay και για το σωμα το garnier & lancaster που δοκιμασα περυσι. Ειδικα για το προσωπο αυτο που με ενδιαφερει ειναι ο υψηλος δεικτης κ να μη δημιουργει λιπαροτητα ..

    φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε νιώθω!! Κι εμένα η πόλη με έχει φάει!! :P Σ' ευχαριστώ πολύ!! Μμμ, δεν τα έχω δοκιμάσει, αν και έχω ακούσει πως της la roche posay είναι πολύ καλό! Ο δείκτης προστασίας είναι ότι πιο σημαντικό, συμφωνώ!! Σου εύχομαι να πας διακοπές και να περάσεις ξέγνοιαστα και όμορφα!! :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...