Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Lip Care | Fresh Line

Ζουμερά, απαλά αρωματισμένα, ροζουλιά ή κόκκινα, με glitter ή χωρίς, αλλά σίγουρα ενυδατωμένα! Έτσι πρέπει να είναι τα χείλη σου, ιδιαίτερα τους κρύους μήνες του χρόνου. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο από χείλη για φίλημα, δεν χρειάζεται ο χειμώνας σου! Θα αναρωτιέσαι όμως ποιο είναι αυτό το πολυπόθητο προϊόν που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Η δική μου επιλογή έχει... γεύσεις! Για ρίξε μια ματιά παρακάτω..


Σαν λάτρης των φρουτένιων αρωμάτων και των pop χρωμάτων, καταλαβαίνεις πως δεν θα μπορούσα να μην ενδώσω στις θεραπείες περιποίησης χειλιών της Fresh Line, προσθέτοντας extra χρώμα στο νεσεσέρ μου! Έχοντας μάλιστα αναπτύξει και μια ιδιαίτερη σχέση με κάποια προϊόντα της εταιρείας, και μια wishlist που καλά κρατεί, η στιγμή για νέες δοκιμές έφτασε. Τι κρύβεται όμως άραγε μέσα σε αυτές τις πολύχρωμες συσκευασίες;

Η Fresh Line δημιούργησε μια συλλογή που αποτελείται από 5 εξειδικευμένες θεραπείες σε μορφή stick για την περιποίηση των χειλιών, με ποσοστό φυσικότητας που αγγίζει το 98%. Οι συνταγές περιλαμβάνουν περισσότερα από 13 φυσικά συστατικά, μεταξύ των οποίων θα βρεις βοτανικά εκχυλίσματα, φυτικά κεριά, στέβια, φυτικά έλαια και βούτυρα, έτοιμα να δημιουργήσουν μια ασπίδα προστασίας κατά της ξηρότητας για τα χείλη σου, προσφέροντας εντατική ενυδάτωση, λάμψη και βελούδινη αίσθηση. 


Στις γεύσεις που κυκλοφορούν θα βρεις:

  • Βανίλια -η καταπραϋντική- κατάλληλη για σκασμένα και ευαίσθητα χείλη
  • Νέκταρ -το θρεπτικό- για βαθιά ενυδάτωση και λείανση
  • Ρόδι -το αντιοξειδωτικό- για αποτελεσματική ενυδάτωση και ανακούφιση (με χρώμα)
  • Σοκολάτα -η μαλακτική- για βελούδινη υφή με αντιμικροβιακές ιδιότητες (με χρώμα)
  • Καρύδα -η καλοκαιρινή- με SPF15, για αύξηση της ελαστικότητας 

Η δική μου εμπειρία; Έχουν γίνει η αγαπημένη συνήθεια της ημέρας! Τα πρωινά στο γραφείο θα με βρεις να απλώνω "το ρόδι" στα χείλη μου για απαλό ροδοκόκκινο χρώμα και ενυδάτωση σε βάθος, ενώ το απόγευμα, σειρά έχει η γλυκιά σοκολάτα, που άπαξ και δοκιμάσεις, δεν θα καταφέρεις να αποχωριστείς, εξαιτίας της πλούσιας μυρωδιάς της. Στα συν, η βουτυρένια τους υφή για extra ευκολία στην εφαρμογή.

Εσύ, ακόμη να ανακαλύψεις την γεύση που σου ταιριάζει από τη συλλογή lip therapy

Stay tuned για το επόμενο post!
Μέχρι τότε σε φιλώ γλυκά!

2 σχόλια:

  1. Φανταστικά lip balms! Έχω δοκιμάσει την καρύδα και τη σοκολάτα και τα έχω αγαπήσει!! Υπέροχη η Fresh Line όπως πάντα!! Μαρτίνα - http://martinakappa.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνονται υπέροχα αυτά τα lip balms, υπέροχη ανάρτηση. Θέλω πολύ να τα δοκιμάσω!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...