Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Ένα "θαύμα" σε μπουκαλάκι! | Bio-Oil

Ραγάδες, κηλίδες, ανομοιόμορφη όψη της επιδερμίδας και ξηρότητα είναι κάποια από τα προβλήματα που απασχολούν κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως ηλικίας. Το καθημερινό τρέξιμο, το άγχος και η κακή διατροφή είναι και αυτοί κάποιοι από τους παράγοντες που επηρεάζουν την όψη της επιδερμίδας, κάνοντάς την μέρα με τη μέρα, να χάνει την φυσική της λάμψη. Για εσένα που αναρωτιέσαι πώς μπορείς να απαλλαγείς από τις φυσικές βλάβες του δέρματος, επαναφέροντας την νεανική όψη της επιδερμίδας σου, υπάρχει λύση!

Πάντα υπάρχει ένα backup!

Το Bio-Oil, ένα έλαιο περιποίησης που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ευρέως γνωστό χάρη στην εξειδικευμένη φροντίδα που προσφέρει, μπορεί να αποτελέσει το σύμμαχό σου ενάντια στα σημάδια του χρόνου, τις δυσχρωμίες και τις ατέλειες. Πρόκειται για ένα ειδικό προϊόν περιποίησης, κατάλληλο για χρήση σε πρόσωπο και σώμα. Στα ενεργά συστατικά του συγκαταλέγονται τα φυσικά έλαια από καλέντουλα, λεβάντα, χαμομήλι και δενδρολίβανο, οι βιταμίνες A και E, σε συνδυασμό με το καινοτόμο συστατικό PurCellin Oil™, που παρέχουν στην επιδερμίδα την ενυδάτωση που χρειάζεται, χωρίς να αφήνουν ίχνος λιπαρότητας. Αποτέλεσμα; Το δέρμα, μετά από εντατική χρήση, γίνεται πιο λείο και σφριγηλό, ενώ οι ουλές, οι ραγάδες και οι ρυτίδες βελτιώνονται ορατά.

Όσο για την δική μου εμπειρία από το Bio-Oil...
Δεν μπόρεσα να κρατηθώ μακριά του! Το δοκίμασα πριν περίπου δυο χρόνια και από τότε έχει κερδίσει επάξια τη θέση του ανάμεσα στα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιώ καθημερινά. Είναι ιδανικό για την ενυδάτωση του σώματος μετά το καθημερινό ντους, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, μιας και εξαλείφει τα ξηρά σημεία του δέρματος, αυξάνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Plus: Χάρη στη μη λιπαρή σύνθεσή του, απορροφάται σε χρόνο dt!

Υ.Γ.1 Εσύ που το έχεις δοκιμάσει -το ξέρω- με καταλαβαίνεις απόλυτα! Εσύ, απ' την άλλη, που ακόμη δεν έχεις αφεθεί στην εντατική περιποίηση που προσφέρει, γιατί θεωρείς πως... τα λαδάκια δεν είναι για σένα, είμαι σίγουρη πως με μια δοκιμή θα αναθεωρήσεις!

Υ.Γ.2 Για να ανακαλύψεις αλλά και να αποκαλύψεις τα δικά σου Bio-Oil "μυστικά", δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το exoenamistiko.gr από την 1 Μαρτίου έως και τις 23 Απριλίου. Η νέα καμπάνια #exoenamistiko, δίνει την ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες που το χρησιμοποιούν, να μοιραστούν τις χρήσεις του με τις φίλες τους και να διεκδικήσουν δώρα ομορφιάς και περιποίησης, όπως συνεδρίες Spa, μαθήματα μακιγιάζ και θεραπείες μανικιούρ-πεντικιούρ.

Stay tuned για το επόμενο post!
Love & Kisses!

8 σχόλια:

  1. Great cosmetics:) I like this oils:)
    swiatwkolorzeblond.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έχω κι΄γω και το χρησιμοποιώ κυρίως σε ραγάδες και ξηρά σημεία και με βοηθάει πολύ!μόνο σε φτέρνες που το έβαλα δεν έκανα κάτι,αλλά γενικά είναι ένα πολύ καλό προιόν!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα σε φτέρνες ομολογώ δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά η ενυδάτωση που προσφέρει στο υπόλοιπο σώμα δεν υπάρχει! Φιλιά! <3

      Διαγραφή
  3. Αν και το βλέπω συνεχώς μπροστά μου όποτε επισκέπτομαι τα hondos, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θελω πολυ να το δοκιμασω.Εχω μια αδυναμια στα λαδακια.Πολυ ωραιο ποστ.Τhanks για το review:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις και θα με θυμηθείς! :P Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...