Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Τι και γιατί?! | Στιγμές Σεπτεμβρίου '16!

Το φθινόπωρο έκανε σιγά σιγά την εμφάνισή του, θυμίζοντάς μας πως αν και τα παιχνίδια με την άμμο έφτασαν στο τέλος τους, τη θέση τους θα πάρουν οι ζεστές σοκολάτες, τα χουχουλιαστά πουλοβεράκια και οι νύχτες με την παρέα να μαζεύεται στον καναπέ βλέποντας ταινίες.

Προσωπικά λατρεύω τις εναλλαγές ανάμεσα στις εποχές. Κάθε περίοδος έχει να σου δώσει και κάτι διαφορετικό, προσθέτοντας στο βιβλίο της ζωής σου και από μια μοναδική εμπειρία. Ο δικός μου Σεπτέμβρης κύλησε με... εξετάσεις! Περίοδος εξεταστικής στη σχολή (ελπίζω απ' τις τελευταίες). Τα σχολεία άνοιξαν, οι μαθητές γύρισαν στα θρανία και η ζωή στην πόλη επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς της!

1. Babysitting & Κατασκευές (ή αλλιώς δημιουργώντας με τη μικρή Μαριάννα) 2. Ο πιο τσαχπίνης μονομάχος 3. Αστερίας 4. Minion... Καπετάνιος! (Και τα παιδία παίζει! Κατάλαβες κι εσύ πόσο το θέλω, ε?) 5. Αγοράζοντας τα νέα τετράδια 6. Τα μαλλιά μας πλεξούδες


Στο μακιγιάζ μου, το μήνα που μας πέρασε, έδωσα ιδιαίτερα έμφαση στα μάτια! Από το πρωί ως το βράδυ κι απ' το βράδυ ως το πρωί, "έλιωσα" την παλέτα Iconic 3 από Makeup Revolution. Μιμείται τα χρώματα της Naked 3 από Urban Decay και πίστεψέ με, το κάνει πολύ καλά! Ακόμη, ξεκίνησα να χρησιμοποιώ την waterproof εκδοχή της mascara I Love Extreme από Essence, καθώς και το μολύβι Longwearing Eye Pencil από Artistry, που αν και στη φωτογραφία μας έχει γυρίσει την... πλάτη, είναι τόσο καλοφτιαγμένο και βολικό (η διαφορά κρύβεται στο σφουγγαράκι του). Στα χείλη, προτίμησα απαλές, ροζ αποχρώσεις και επέστρεψα σε μια παλιά μου αγάπη, το Just Kissed Lip & Cheek Stain από Jane Iredale, ένα άκρως ενυδατικό προϊόν, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα ζυγωματικά. Η ιδιαίτερη σύνθεσή του, κάνει το χρώμα να διαρκεί για ώρες, ενώ προσαρμόζεται στη χημεία του δέρματος. Τέλος, άργησα αλλά το δοκίμασα! Η νέα προσθήκη του μήνα, δεν είναι άλλη από το γνωστό πλέον σε όλες invisibobble, που υπόσχεται να δώσει αυτό το κάτι παραπάνω στο κάθε χτένισμα, χωρίς να μπλέκει, να σπάει ή να αφήνει σημάδια στα μαλλιά. (Plus: Μενταγιόν καρδιά από Athens Protasis)


Απ' την άλλη, όσον αφορά την περιποίηση, έδωσα έμφαση στη φροντίδα των μαλλιών μου. Νέα προσθήκη του μήνα, το σαμπουάν κατά της ξηροδερμίας Relive από Green Light, το οποίο έδωσε επιτέλους λύση στο πρόβλημά μου! Μετά από άπειρες αναζητήσεις, το ανακάλυψα σε ένα μικρό αλλά πολύ ψαγμένο κομμωτήριο στο Κουκάκι, το αγαπημένο μου πλέον "Θα γίνει της τρίχας". Για το καθημερινό βούρτσισμα των μαλλιών, ειδικά μετά το καλοκαίρι, προτίμησα το Tangle Teezer, μια βούρτσα που χτενίζει και ξεμπερδεύει τα μαλλιά, χωρίς να τα σπάει, σε funky σχέδιο, ενώ για το styling, το Extreme Hold Hairspray (Session Finish) της σειράς OSiS+ από Schwarzkopf Professional. Το holy grail προϊόν του μήνα -για το οποίο θα ακολουθήσει και αναλυτικό post σύντομα- δεν είναι άλλο από το Patch Liquide της σειράς Dermopur από Castalia. Ένα gel που εφαρμόζεται τοπικά στις ατέλειες και τις καταπολεμά, ανακουφίζοντας την επιδερμίδα. Τέλος, δοκίμασα και τα μαντηλάκια Intim Area Wipes από Frezyderm, που είναι κατάλληλα για την καθημερινή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής, τα οποία είναι ιδανικά για μέσα στην τσάντα καθώς και για ταξίδια.


Μια από τις καλύτερες στιγμές του μήνα, ήταν μια βραδιά στην Τεχνόπολη. Μια βραδιά του φθινοπώρου, με γλυκό αεράκι και απαλές μελωδίες. Η συναυλία της LP με ενθουσίασε, με συγκίνησε και με γέμισε χαρά! Μας διηγήθηκε προσωπικές της ιστορίες, μας έκανε να δούμε την Ελλάδα μέσα από τα δικά της μάτια και μας ξεσήκωσε με παλιά και νέα της τραγούδια! 

Και κάπως έτσι κύλησε ο δικός μου Σεπτέμβρης... με διάβασμα, επιστροφή στα θρανία, μελωδίες, shopping και παιχνίδια! Ο νέος μήνας που ξεκίνησε, έχει φέρει ήδη πολλές αλλαγές... άραγε πώς θα εξελιχθεί;

Stay tuned για το επόμενο post!
Love & Kisses!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...