Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Dynamic Do-All Cream | Erre Due

Πριν από ένα χρόνο και κάτι γνωρίσαμε τις BB (Beauty Balm) creams, ενυδατικές κρέμες με χρώμα και αντηλιακή προστασία, ιδανικές για νεανικές επιδερμίδες χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, και ενθουσιαστήκαμε! Στη συνέχεια, την εμφάνισή τους έκαναν οι CC (Color Correction) creams, κρέμες που θύμιζαν τις BB creams αλλά μας προσέφεραν καλύτερη κάλυψη και πολλά περισσότερα οφέλη από αυτές. Η Erre Due κάνει το επόμενο βήμα και μας συστήνει τις DD creams! 

Τα αρχικά της σημαίνουν Dynamic Do-All cream, με λίγα λόγια μια κρέμα που κάνει... τα πάντα! Πάμε να την γνωρίσουμε καλύτερα;

Erre Due - Dynamic Do-All cream (30ml) // 18

Πρόκειται για μια λεπτόρρευστη κρέμα που θυμίζει foundation, αλλά κρύβει πολλά περισσότερα μέσα σε αυτό το μικρό, κομψό μπουκαλάκι στο οποίο κυκλοφορεί. Περιέχει μπίλια ανακίνησης, εξαιτίας της ιδιαίτερης σύνθεσής της, και προσφέρει όλες τις ιδιότητες μιας ενυδατικής σε συνδυασμό με μέτρια κάλυψη. Ακόμη, διαθέτει αντηλιακά φίλτρα (SPF 20), προσφέροντας έτσι προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και είναι εμπλουτισμένη με ενεργά συστατικά που διεγείρουν το κολλαγόνο της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνουν, διατηρώντας υψηλά τα επίπεδα υγρασίας της. Με εκχυλίσματα βατόμουρου και μοβ ορχιδέας, γνωστά για τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες, ενισχύουν την κυτταρική ανάπλαση και αποκαθιστούν το DNA του δέρματος, απαλύνοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες. 

Πώς μου φάνηκε; Η εφαρμογή της είναι πανεύκολη και μια στρώση αρκεί για να καλύψει τις ατέλειες της επιδερμίδας! Κατά τη γνώμη μου δεν θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες κρέμες (βλέπε BB & CC) που κυκλοφόρησαν, που συνήθως άφηναν την επιδερμίδα λιπαρή. Η συγκεκριμένη έχει καλή διάρκεια και δεν βαραίνει το δέρμα, αντίθετα, το αφήνει σχεδόν ματ και ενυδατωμένο παράλληλα. Προσωπικά όμως, δεν παραλείπω ποτέ την εφαρμογή πούδρας στη ζώνη "Τ", καθώς έχω μικτή επιδερμίδα. Τέλος, το γεγονός ότι προσφέρει και αντιγήρανση είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, και της επιτρέπει να συγκριθεί επάξια με άλλα ακριβότερα foundations. Κυκλοφορεί σε 3 αποχρώσεις, και το καλύτερο; Δεν περιέχει parabens!

Αλήθεια, πώς σου φαίνεται; Την έχεις δοκιμάσει; Κι αν όχι, θα ήθελες;

Stay tuned για το επόμενο post!!
Love & Kisses!

10 σχόλια:

  1. δεν την εχω δοκιμασει ακομη!
    Καλό ξημέρωμα και καλή εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ, επίσης Καλή εβδομάδα!! Αν την πετύχεις, τέσταρέ την!! :)

      Διαγραφή
  2. Φαίνεται πολύ καλή και πάντα εμπιστεύομαι τη γνώμη σου!
    Πώς είναι η ανοιχτή απόχρωση για μας τις ανοιχτόχρωμες? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πάρα πολύ καλή! Σ' ευχαριστώ Κοραλλία μου! Δυστυχώς έχω την μεσαία απόχρωση, αλλά με καλό blending και πιο ανοιχτή πούδρα είναι μια χαρά! Θεωρώ πως η ανοιχτόχρωμη θα είναι τέλεια, αλλά θα πάω να τη δοκιμάσω σε κάποιο κατάστημα σύντομα! :)

      Διαγραφή
  3. Αγαπώ τις ΒΒ οπότε θα τη δοκιμάσω! Φιλιά =]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι 100 φορές καλύτερη από bb! Θα τη λατρέψεις! Φιλιάα!! :)

      Διαγραφή
  4. Πολύ περιεκτικό και όμορφο post! ^_^ θέλω πολύ να την δοκιμάσω! :) αν σε ενδιαφέρει έχω δημιουργήσει πρόσφατα ένα νέο blog ομορφιάς,έχει λίγα posts βέβαια ακόμα, αλλά αν ήθελες να το τσεκάρεις και να εγγραφείς θα χαιρόμουν πολύ! σε ευχαριστώ εκ των προτέρων! http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/ συνέχισε τα υπέροχα post, περιμένουμε νέα.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ για το σχόλιό σου! Ευχαρίστως θα μπω στο blog σου! Καλή αρχή! :)

      Διαγραφή
  5. Mε τις ΒΒ αρχικά ενθουσιάστηκα πάρα μα πάρα πολύ, μετά ηρέμησα αλλά ξεχώρισα και κάποιες. Από CC δεν έχω δοκιμάσει πολλές, αλλά αυτές που δοκίμασα δεν μου άρεσαν. Και ήρθε η ώρα της DD για να εντυπωσιαστώ ξανά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι σίγουρη πως θα εντυπωσιαστείς!! Συμφωνώ μαζί σου πάντως! Κι εγώ με τις BB ήμουν ενθουσιασμένη! :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...