Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Happy lips = Happy people | Epic Blend

Θυμάμαι ακόμη την πρώτη φορά που χρησιμοποίησα lip balm.. πήγαινα στο δημοτικό, είχα αρρωστήσει και μου είχαν αγοράσει οι γονείς μου ένα με γεύση φράουλα! Είχα ξετρελαθεί τόσο από το θαυματουργό αυτό νέο μου απόκτημα, που ξέχασα πως ήμουν άρρωστη! Άσε που ένιωθα κι εγώ "μεγάλη" κάνοντας πως εφαρμόζω το κραγιόν μου! Από τότε μια αγάπη γεννήθηκε για τα "φρουτένια" lip balms! Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει πολλοί μικροί θησαυροί στο εμπόριο, μα η εταιρεία Epic Blend κατάφερε να με εκπλήξει όσο καμία άλλη!

Lip balm - Epic blend // 3.49$

Ας το πιάσουμε όμως απ' την αρχή. Η Epic Blend είναι μια εταιρεία με έδρα τον Καναδά. Είναι κατά των πειραμάτων σε ζώα, και τα προϊόντα της είναι φυσικά, vegan, χωρίς γλουτένη, με οργανικές πρώτες ύλες και χωρίς parabens. Ακόμη, δεν χρησιμοποιούνται γλυκαντικές ουσίες στα προϊόντα, καθώς τα lip balms με γλυκιά γεύση σε κάνουν να "τρως" τα χείλη σου, γεγονός που τα αφυδατώνει. Μότο της εταιρείας; "Θεωρούμε πως τα χαρούμενα χείλη κάνουν τους ανθρώπους χαρούμενους, έτσι σχεδιάζουμε προϊόντα που κάνουν τα χείλη χαρούμενα." Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Δεν έχω ξαναδεί μεγαλύτερη γκάμα σε γεύσεις/μυρωδιές. Μπορείς να βρεις από μπανάνα μέχρι σταφύλι και από σοκολάτα μέχρι βανίλια!! Οι επιλογές περισσότερες από δέκα! Αδύνατον να μην σου αρέσει ούτε ένα! Οι συσκευασίες έχουν λιτό σχεδιασμό, με διαφορετικό χρώμα για κάθε γεύση και χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες:

  • Hemp | Βανίλια, μέντα, καρύδα, εσπεριδοειδή, μπανάνα (limited edition), σοκολάτα-ρούμι (limited edition).
  • More Moisture | Χωρίς γεύση, πράσινο μήλο, σταφύλι, κεράσι.
  • Vegan | Βατόμουρο, ανανάς.
  • Tinted | Garnet star.

Πρόκειται για άκρως ενυδατικά lip balms, με ξεχωριστές μυρωδιές που παραμένουν στα χείλη για αρκετή ώρα, χωρίς να είναι ιδιαίτερα βαριές (πολλές δεν κυκλοφορούν από καμία άλλη εταιρεία). Είναι ιδανικά για εφαρμογή αρκετών στρώσεων πριν τον ύπνο ώστε να ξυπνήσεις με υπερ-ενυδατωμένα χείλη, αλλά ακόμη και για εφαρμογή πριν το κραγιόν, καθώς απορροφώνται πολύ γρήγορα χωρίς να αφήνουν αυτή την αντιαισθητική αίσθηση κόλλας. Δύσκολο να επιλέξω μόνο ένα! Ξεχώρισα την καρύδα (μεγάλη αγάπη), τα εσπεριδοειδή (μου θύμισε τις αγαπημένες μου τσίχλες λεμόνι), το πράσινο μήλο (άλλη μια μεγάλη αγάπη), το σταφύλι (με γύρισε χρόνια πίσω, θυμίζοντάς μου τα ιδιαίτερα στυλό που είχαν γίνει μόδα στο δημοτικό γιατί περιείχαν άρωμα), το κεράσι και το βατόμουρο. Ο ανανάς είναι ένα μοναδικό lip balm, απλώς εγώ δεν τον πολυσυμπαθώ σαν φρούτο, ενώ η βανίλια και η μέντα είναι σταθερές αξίες. Τέλος, το garnet star (πήρε το όνομά του από αστερισμό) αποτελεί μια κατηγορία μόνο του καθώς είναι το μοναδικό με χρώμα, περιέχει shimmer και η μυρωδιά του θυμίζει βατόμουρο.

Μπορείς να τα βρεις online εδώ. Η δική μου σκέψη; Είναι κρίμα να μην υπάρχουν σε ελληνικά καταστήματα. Ξέρω θα γίνω υπερβολική, είναι όμως τα καλύτερα lip balms που έχω δοκιμάσει ποτέ στη ζωή μου, καθώς συνδυάζουν ποιότητα, ποικιλία και οικονομία. Εφαρμόζοντάς τα χαλαρώνεις, ενώ παράλληλα ζωγραφίζεται ένα χαμόγελο στα χείλη σου! Σου υπόσχομαι πως μια δοκιμή μπορεί να σε πείσει (δεν συνηθίζω να ενθουσιάζομαι τόσο με πολλά προϊόντα ούτε να δίνω υποσχέσεις, οπότε φαντάσου πόσο τα λάτρεψα)! Τι λες; Ποια μυρωδιά/γεύση θεωρείς πως θα σου ταίριαζε περισσότερο;

Stay tuned για το επόμενο post!
Love & Kisses!

16 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Πρόκειται όντως για πολύ ενδιαφέροντα και ιδιαίτερα προϊόντα!! :)

      Διαγραφή
  2. με τοσο ενθουσιωδη πειργραφη με κανεις να τα θελω ολα...οντως κριμα που δεν υπαρχουν Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά έχω ενθουσιαστεί τόσο, όσο με κανένα άλλο προϊόν!! Φταίνε περισσότερο οι μυρωδιές/γεύσεις!!! Κρίμα δεν λες τίποτα! :P

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο review! Φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω εκτιμήσει ιδιαίτερα τα lip balms τα τελευταία χρόνια που χρησιμοποιώ lip sealer, το οποίο όπως αναμένεται ξηραίνει τα χείλη και τα κάνει άστα να πάνε. Τα συγκεκριμένα φαίνονται πολύ καλά και τώρα που χειμωνιάζει ειδικά είναι ό,τι πρέπει για μία σπατάλη σε τέτοια είδη! :)
    Πολύ κατατοπιστικό και αναλυτικό post! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ ναι, σε νιώθω γιατί κι εγώ χρησιμοποιώ μερικές φορές!! Είναι χωρίς υπερβολές μοναδικά, δεν τους βρίσκω κανένα μειονέκτημα!! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!! :)

      Διαγραφή
  5. Πολυ ωραια αναρτηση, φαινονται τελεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα θέλω ΟΛΑ!!! Τι ωραίες γεύσεις - μυρωδιές! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραίο review! Φαίνονται πολύ ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ!! Είναι πραγματικά φανταστικά!! :)

      Διαγραφή
  8. Όντως κρίμα που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα! Θα ήθελα να τα δοκιμάσω αν τα βρω κάπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα δεν λες τίποτα!! Αξίζουν σίγουρα μια δοκιμή! :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...