Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

A/W Collection 2014 | H&M

Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος H&M που άνοιξε πριν λίγες μέρες στην Γλυφάδα (Α. Μεταξά 41), ήρθε η ώρα να πάρεις κι εσύ μια γεύση από την χειμερινή collection που κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στα καταστήματα!

Η σειρά H&M Studio παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Σε ολόκληρη τη συλλογή, το θηλυκό στοιχείο συναντά το αρρενωπό, με ανδρικά σακάκια, μπουφάν biker και αεροπόρου που φοριούνται πάνω από ντραπέ τοπ και φορέματα. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, με κεντήματα, δαντέλες και περίπλοκα patchworks, ενώ όσων αφορά τα υφάσματα, καλύπτουν κάθε γούστο, καθώς η συλλογή περιλαμβάνει από μεταξωτά κρεπ και σιφόν, μέχρι δέρμα, απομίμηση γούνας, βελούδο και εκλεκτό κασμίρι.


Πώς σου φαίνεται η νέα αυτή συλλογή; Προσωπικά λάτρεψα τα vintage στοιχεία κάποιων κομματιών, τα έντονα χρώματα που θα φωτίσουν το χειμώνα και φυσικά τα δερμάτινα σανδάλια που είδες παραπάνω! Στις 2 Οκτωβρίου, η Η&Μ θα λανσάρει και τη σειρά Conscious Denim, μια συλλογή με λιτό στυλ και μοντέρνες εφαρμογές, που όχι μόνο χρησιμοποιεί πιο αειφόρα υλικά, αλλά και πιο φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες. Τέλος, μην ξεχνάς πως επιστρέφοντας παλιά σου ρούχα ή υφάσματα, βοηθάς το περιβάλλον ανακυκλώνοντας, ενώ λαμβάνεις και 15% έκπτωση στην επόμενη αγορά σου!

Stay tuned για το επόμενο post!
Love & Kisses!!

Φωτογραφίες 1-5: Σπύρος Κανατάς

12 σχόλια:

  1. Η πρωτοβουλία για την ανακύκλωση ρούχων μου έχει κάνει κι εμένα πολύ καλή εντύπωση και έχω επωφεληθεί από την έκπτωση!Φαίνεται πολύ ωραία και η νέα συλλογή, σ'εμάς εδώ στην επαρχία θα αργήσει κάπως να έρθει απ'ο,τι υποψιάζομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, πολύ καλή κίνηση, κι έχω επωφεληθεί κι εγώ την έκπτωση! Πάντως νομίζω, χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, πως η συλλογή ξεκίνησε να κυκλοφορεί, απλώς δεν θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα, οπότε ή την έχουν ήδη ή δεν θα την φέρουν καθόλου (σε κάποια καταστήματα στην επαρχία)! :P

      Διαγραφή
  2. Τέλεια ιδέα η ανακύκλωση- κάνει καλό και στο περιβάλλον και στην τσέπη μας! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή η συλλογή, τα σανδάλια αυτά έρωτας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μερικά κομμάτια όπως το κόκκινο παντελόνι και το πορτοκαλί ζιβάγκο μου θυμίζουν ΤΟΣΟ πολύ 60's, Austin Powers και Λονδίνο. Και αγαπώ 60's, Austin Powers και Λονδίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα πλάκα κι εμένα μου θυμίζουν Austin Powers!! Σου πάνε τόσο πολύ το Λονδίνο και τα 60's!! :)

      Διαγραφή
  5. Ωραιες φωτογραφιες, ωραιο και ενημερωτικο ποστ!! η συλλογη φοβερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ!! Δεν είναι όλες οι φωτό δικές μου!! Όντως ιδιαίτερη συλλογή!! :)

      Διαγραφή
  6. υπέροχες φωτογραφίες!!!! τα h&m είναι το αγαπημένο μου κατάστημα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύυυ!! Δεν είναι όλες οι φωτό δικές μου!! Αχ, κι εμένα τα H&M είναι το αγαπημένο μου κατάστημα!! Απλά λατρεία! :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...