Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Orelia Jewellery

Και κάπως έτσι, χωρίς να το καταλάβεις το καλοκαίρι τελειώνει, και γυρνάς πίσω στη βάση σου, φορτωμένη με όμορφες αναμνήσεις (περισσότερα θα σου διηγηθώ σύντομα στο "Τι και γιατί"). Αναμνήσεις από βόλτες τα απογεύματα δίπλα στη θάλασσα, βραδινούς περιπάτους σε γραφικά σοκάκια..

Μερικές φορές, υπάρχουν κάποια αντικείμενα που μας θυμίζουν τις πιο όμορφες στιγμές μας. Που τα χαζεύουμε όταν αυτές οι στιγμές έχουν τελειώσει, χαμογελάμε και κάνουμε όνειρα για τις επόμενες! Ένα μενταγιόν, ένα βραχιόλι.. κοσμήματα που έτυχε να βρεθούν στα χέρια μου σε στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, και κάθε φορά που τα φοράω πλέον νιώθω μια αύρα καλοκαιρινή!

Heart & star anklet £12 // Coral disc bracelet £12 // Triple star necklace £10 // Ombre bracelet £15

Προσεγμένα και κοριτσίστικα, τα κοσμήματα Orelia, φτιαγμένα με πολύχρωμα σκοινάκια, ημιπολύτιμους λίθους ή επιχρυσωμένο ασήμι, είναι ιδανικά για κάθε μέρα, συνδυάζονται από το πιο απλό μέχρι το πιο ιδιαίτερο outfit, και δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω στο ντύσιμό σου! Δεν θα το κρύψω, είναι το είδος κοσμημάτων που προτιμώ και επιλέγω, απλά και λιτά, με μια διακριτική κομψότητα να τα χαρακτηρίζει.

Πρόκειται για μια βρετανική εταιρεία, που εκτός από κοσμήματα διαθέτει ρούχα και αξεσουάρ, με μοναδική της έμπνευση την αγάπη για shopping και ταξίδια. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ ή κάποιο κατάστημα Topshop εάν τύχει να βρεθείς στο εξωτερικό. Αλήθεια, πώς σου φαίνονται;

Stay tuned για το επόμενο post!
Love & Kisses!

6 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα και κομψά όλα τα κομμάτια :)
    Αχ τα παπουτσάκια σου είναι τόσο girly!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ είναι πανέμορφα τα παπουτσάκια, το ξέρω!! Δυστυχώς δεν είναι δικά μου!! Είναι μια φίλης και μάλλον είναι από Αγγλία! :P

      Διαγραφή
  2. Υπέροχα τα κοσμήματα, και οι φωτογραφίες φυσικά! Τα παπούτσια είναι τελείως Ντίνα, αν τα βρεις παρ'τα κι εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Merci!!! Τα παπούτσια είναι όνειρο, αλλά πού να τα βρω? Κάτι μου λέει πως είναι από Primark! :P

      Διαγραφή
  3. Είναι πολύ παράλογο που αντί να σταθώ στα κοσμήματα ενθουσιάστηκα με τα παπούτσια; Η φίλη σου έχει πολύ καλό γούστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...