Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Τι και γιατί?! | Στιγμές Ιουνίου '14!

Και δεν είναι να πεις ότι καθόμουν.. Όχι, κάθε άλλο! Έτρεχα τόσο πολύ τον Ιούνιο που δεν πρόλαβα καν να φωτογραφήσω πολλές απ' τις στιγμές του μήνα (γι' αυτό και η απουσία περίπου 3 εβδομάδων από το blog). Εξεταστική βλέπεις, η οποία ακόμη να τελειώσει! Δεν έλειψαν βέβαια τα πρώτα μπάνια, τα παγωτά, οι περίπατοι.. Α! Και το κυνηγητό με τα πρώτα κουνούπια! Κι όλα αυτά με την θερμοκρασία στα ύψη!

1. Πευκοβελόνες 2. Κοτόπουλο Σετσουάν 3. Ο μήνας είχε ποδόσφαιρο: Μουντιάλ 4. Λουλούδια στη βεράντα 5. Καινούρια camera!!! 6. Μια βαρκούλα αρμενίζει 7. Cocktail time 8. Για μπάνιο! 9. Λουλούδια στη βεράντα 


Όσον αφορά το μακιγιάζ, περισσότερο χρησιμοποίησα:

Benefit-They 're real & Benefit-Hervana (θα βαρεθείς να τα βλέπεις!), H&M-Lipgloss Vivid red, Korres-Volcanic minerals twist eyeshadow n.33 Grey Brown, Essence-Bronzer n.01, Toyoko-Nail polish n.103

Και όσον αφορά την περιποίηση:

Oriflame-Shower cream Jojoba&Mango, Michel Mercier-Βούρτσα για λεπτή τρίχα, Apivita-Intimate plus gel καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή, Victoria's secret-Body mist Strawberries&Champagne (σύντομα θα μάθεις περισσότερα), The Body Shop-Honeymania Body butter

Ακόμη, οκ δεν θα στο κρύψω, με καθήλωσε το Game of Thrones, αλλά ο νέος κύκλος αργεί, οπότε έψαξα λίγο για την επόμενη σειρά που θα παρακολουθούσα.. και ΚΟΛΛΗΣΑ με την σειρά "The White Queen". Βρισκόμαστε στην Αγγλία, το 1464, πριν η δυναστεία των Tudor κυβερνήσει τη χώρα, και παρακολουθούμε τη μάχη για το θρόνο, δυο πλευρών της ίδιας οικογένειας (The House of York vs The House of Lancaster). Μην κάθεσαι, ψάξε αμέσως να την βρεις! Τα έχει όλα: ιστορία, παλιά εποχή, εξαπάτηση, φόνους, βασιλιάδες και έναν μεγάλο έρωτα! Έβλεπα το ένα επεισόδιο πίσω από τ' άλλο!


Τέλος, τα βράδια, πριν κοιμηθώ, διάβαζα λίγο-λίγο το βιβλίο "The Hobbit" του J.R.R. Tolkien. Αν και τριλογία στον κινηματογράφο, το βιβλίο είναι μόνο ένα. Το δικό μου είναι και pocket size, οπότε ερχόταν παντού μαζί μου το μήνα που πέρασε! Ενδιαφέρουσα ιστορία, αγωνία, φαντασία, μας μεταφέρει στην εποχή πριν τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών, και μας δείχνει την ιστορία απ' την αρχή! Αν σου πω ότι μου άρεσε πιο πολύ από τον Άρχοντα; Ίσως να έχουν περάσει χρόνια και να τον έχω ξεχάσει κάπως, αλλά η συγκεκριμένη ήταν πιο ανέμελη ιστορία!


Στόχος του καλοκαιριού; Να μην αφήνω τίποτα γι' αργότερα! Έχω σταματήσει πια να αναβάλω όσα έχω να κάνω, και έχω βάλει μια τάξη -στα πάντα! Ομολογώ πως νιώθω καλύτερα μέσα μου με αυτή τη διαφορά! Αν το σκεφτείς, όταν οι υποχρεώσεις μαζεύονται, σου προκαλούν πονοκέφαλο, ενώ όταν κάνεις ένα βήμα τη φορά δεν κουράζεσαι το ίδιο! Τι λες; Θα με ακολουθήσεις στην προσπάθεια;


Πώς πέρασε για σένα ο Ιούνιος; Με τι κόλλησες περισσότερο;

Θα τα πούμε ξανά σύντομα! Μέχρι τότε, σου εύχομαι -αν και καθυστερημένα- Καλό Μήνα!
Γεμάτο καλή διάθεση, χαμόγελα, μπάνια και ηρεμία!

18 σχόλια:

  1. Aχ, τι μου θύμισες την They're Real; Τώρα θέλω να την ξαναγοράσω ενώ έχω καμιά 30 μάσκαρα σε στοκ... Υπέροχο ποστ, όπως πάντα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιχι, εγώ πλέον δεν μπορώ χωρίς αυτή! Μόλις μου τελειώσει θα την πάρω ξανά σίγουρα!! Αλλά έχεις δίκιο, πρέπει κι εγώ να χρησιμοποιήσω πρώτα όσες έχω ανοιχτές!! Σ' ευχαριστώ πολύ Σίσσυ μου!! :)

      Διαγραφή
  2. Υπέροχες φωτογραφίες!! Με γεια και η καινούρια σου κάμερα!! Να τη χαρείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύυυ!! Καλώς ήρθες στο blog μου!! :)

      Διαγραφή
  3. Game of Thrones! Το πιστεύεις ότι κι εγώ κόλλησα με αυτό στις αρχές του Ιουνίου? Το είδα όλο μέσα σε μια εβδομάδα!
    Με γεια σου η κάμερα κι από εδώ και ήδη την έβαλες σε εφαρμογή βλέπω! Πολύ όμορφες εικόνες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλο βρε θηρίο? Μέσα σε μια βδομάδα? Είναι καταπληκτική σειρά, δεν αντέχω μέχρι του χρόνου για τον επόμενο κύκλο! Σ' ευχαριστώ Κοραλλία μου! Ναι, την έβαλα σε εφαρμογή και πραγματικά έχω ξετρελαθεί!!

      Διαγραφή
  4. μόνο όμορφες στιγμές!!!θα σε ακολουθήσω στην προσπάθεια στα σίγουρα...όχι άλλες αναβολές!!!να χαρείς και τη νέα κάμερα με τις πολύ ωραίες λήψεις!!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Έτσι!!! Όχι άλλες αναβολές!! Σιγά και σταθερά! Φιλάκια!! :)

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία τα όσα μας είπες, αλλά εγω κόλησα στο κοτοπουλάκι χιχιχιχιχ
    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιχιχι, να σου πω την αλήθεια, κι εγώ όταν το δημοσίευα δεν θα έλεγα όχι σε ένα πιάτο!! Πεντανόστιμο και καυτερό! :)

      Διαγραφή
  6. Ωραίες οι στιγμές σου!!! Πάνω στην ωρα που έψαχνα καινούργια σειρά, ωραία φαίνεται θα την ξεκινήσω! Τα βιβλια δεν τα εχω διαβάσει αλλά από τις ταινίες και μένα το Hobbit πιο πολύ μου άρεσε! Ισως επειδή εχω δει τον Άρχοντα παρά μα παρά πολλές φορές :-) καλές βουτιές, φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ Άντα μου!! Να την ξεκινήσεις!! Θα κολλήσεις στο εγγυώμαι!! :D Μπορεί ναι, επειδή το hobbit είναι νέο και πρόσφατο, ενώ τον Άρχοντα τον έχουμε δει άπειρες φορές! Και σ' εσένα εύχομαι καλά μπάνια!! Φιλάκια!!

      Διαγραφή
  7. Τι όμορφη ανάρτηση! Να πώ ότι τωρα βλέπω όλα τα επεισόδια του Game Of thrones μαζεμενα, γτ δεν μπορω την αναμονη και μετα σιγουρα θα ακολουθησω με τ White Queen, με έπεισες! Το βιβλίο το έχω διαβάσει και εγω αλλά εμε΄να ειναι 3 φορές αυτό σε όγκο! Πώς έχει το ίδιο περιεχόμενο???
    φιλια πολλά και καλο μας καλοκαιρι!
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Χιχι, κι εσύ μαζεμένα? Εγώ δεν άντεχα, τα έβλεπα αμέσως μόλις έβγαιναν! Να δεις οπωσδήποτε τη σειρά "The White Queen", θα ξετρελαθείς!! Το βιβλίο έχει κούτσικα γραμματάκια, λεπτές σελίδες κι έτσι μειώθηκε ο όγκος!! Καλό μας καλοκαίρι!!! Φιλάκια!! :)

      Διαγραφή
  8. Τη σειρά πρέπει να τη δω!!! Εντάξει για τα καλλυντικά θα πω απλά τέλεια, όσο για το κοτοπουλάκι... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΦΑΓΗΤΑ ΝΤΙΝΑ!!!

    Υπέροχες φωτογραφίες για ακόμη μία φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα, αδύνατον! Είμαι φαγανό κορίτσι εγώ! Την σειρά να την δεις οπωσδήποτε, θα ξετρελαθείς είμαι σίγουρη!! Σ' ευχαριστώ πολύ Μαριάννα μου!! :)

      Διαγραφή
  9. Τι ωραια πραγματακια μας συστησες!
    Ευχομαι να εχεις ενα πανεμορφο μηνα γεματο υπεροχες στιγμες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!! Κι εσύ να έχεις έναν υπέροχο μήνα!! :) :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...