Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Κόμποι τέλος! | Michel Mercier

Πάντα θαύμαζα τα μακρυά μαλλιά, τα πολύ μακρυά μαλλιά, και πάντα έλεγα πως κάποια στιγμή θα ήθελα να μακρύνω κι εγώ τα μαλλιά μου. "Ταλαιπωρία" μου έλεγαν, και από μικρή με κούρευαν πάντα καρέ! Πετυχημένο δε λέω, αλλά το είχα άχτι βρε παιδί μου να γίνω Ραπουνζέλ στη θέση της Ραπουνζέλ! Και να 'μαι τώρα, εδώ κι ένα χρόνο να παιδεύομαι με κόμπους και σπασίματα. Γιατί δεν αρκεί να καταφέρεις να μακρύνεις τα μαλλιά σου, για να τα διατηρήσεις πρέπει να είναι υγιή, από τη ρίζα ως τις άκρες!

Για να μην αγκομαχάς κάθε φορά που χτενίζεσαι, δημιουργήθηκαν οι detangling brushes. Κυκλοφορούν από διάφορες εταιρείες, κι έχοντας δοκιμάσει κάποιες απ' αυτές, σήμερα θέλησα να σου συστήσω αυτή που ξεχώρισα στην καθημερινότητά μου.

Οι βούρτσες Michel Mercier κυκλοφορούν για 3 τύπους μαλλιών, σε 3 διαφορετικούς χρωματισμούς, καλύπτοντας κάθε ανάγκη (χοντρή, κανονική ή λεπτή τρίχα σε μπλε, πράσινο ή ροζ χρώμα αντίστοιχα). Κάθε μια διαθέτει 428 δοντάκια, 32 με διαφορετικό ύψος και 16 με διαφορετικό πλάτος σε διαφορετικές τοποθεσίες, διανέμοντας την πίεση που ασκείται στα μαλλιά κατά τη διάρκεια του βουρτσίσματος. Αποτέλεσμα: Γρήγορο ξεμπέρδεμα, χωρίς πόνο, χωρίς σπασίματα, μείωση της τριχόπτωσης.

Την ιδέα για την συγκεκριμένη βούρτσα, την είχε ο Michel Mercier, γνωστός hair stylist, καθώς χτένιζε τα μαλλιά της δωδεκάχρονης κόρης του κι εκείνη αντιδρούσε με την διαδικασία, όπως και τα περισσότερα παιδιά. Θέλησε έτσι να δημιουργήσει μια βούρτσα που θα έκανε το χτένισμα μια ευχάριστη και λιγότερο καταστροφική για τα μαλλιά διαδικασία. Και το πέτυχε!

Τον τελευταίο μήνα, η συγκεκριμένη βούρτσα έχει γίνει -όπως είπα και στη Σίσσυ- το πρώτο πράγμα που πιάνω στα χέρια μου το πρωί και το τελευταίο που αφήνω το βράδυ. Ξεμπερδεύει τα μαλλιά μου πολύ γρήγορα, χωρίς πόνο, ενώ δεν τα σπάει, πράγμα που δύσκολα μπορεί να καταφέρει μια βούρτσα σε λεπτά και πολύ μακρυά μαλλιά! Στα θετικά της το γεγονός πως διαθέτει λαβή και μεγάλη στρογγυλή επιφάνεια, που βοηθούν στο γρήγορο χτένισμα. Αρνητικά; Μόνο ένα! Είναι αρκετά μεγάλη για να την παίρνω μαζί μου στην τσάντα μου, αλλά δεν πειράζει, έχω λύση και θα την μάθεις σύντομα!

Μικρό tip: Να ξεκινάς πάντα το χτένισμα των μαλλιών από την μέση προς τις άκρες, και αφού τα ξεμπερδέψεις να συνεχίζεις από την κορυφή ως τις άκρες. Έτσι θα τα ταλαιπωρήσεις λιγότερο!

Πώς σου φαίνεται; Θα ήθελες να την δοκιμάσεις; Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε εδώ.

Stay tuned για το επόμενο post!
Love & Kisses!!

22 σχόλια:

  1. δεν έχω δοκιμάσει τέτοιου είδους βούρτσα, αλλά έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές!
    Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι υπάρχει διαφορετική για κάθε τύπο μαλλιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι στ' αλήθεια ιδιαίτερη και κάνει πολύ καλή δουλειά!! Κι εμένα μου έκανε εντύπωση που κυκλοφορεί για 3 τύπους μαλλιών! Καλύπτει κάθε ανάγκη!! :)

      Διαγραφή
  2. Έλα, θέλω κι εγώ ροζάκι! Εγώ έχω την πράσινη τη γρασιδί! Αλλά συμφωνώ στο ότι είναι και καλές και αποτελεσματικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιχι, καλή κι η πράσινη!! Γενικά μου αρέσει που η κάθε μια έχει διαφορετικό έντονο χρώμα! Και ναι, είναι καταπληκτική! :)

      Διαγραφή
  3. θα παρακαμψω την κακη εμπειρια που ειχα με το Tangle teezer Και θα την παρω αυτη...ολες ειστε ενθουσιασμενες..μου αρεσει που αφορα και ολους του τυπους μαλλιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμα για το tangle teezer.. εμένα με βόλεψε κι εκείνο, θα γράψω σύντομα και γι' αυτό! :P Αλλά ναι, η συγκεκριμένη σίγουρα θα σε βολέψει! Μόνο και μόνο που κυκλοφορεί διαφορετική για κάθε τύπο μαλλιών, λέει πολλά!! :)

      Διαγραφή
  4. Αχ Ραπουνζέλ στη θέση της Ραπουνζέλ! Πολύ καλός ο συνδυασμός μαύρου με φούξια!
    Το review σου φανταστικό όπως πάντα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως πολύ ωραίος συνδυασμός χρωμάτων! Μου αρέσουν πολύ τα ροζ δοντάκια! Τα προτιμώ απ' τα μαύρα! Σ' ευχαριστώ πολύ Κοραλλάκι μου! :)

      Διαγραφή
  5. Το πόσο ζηλεύω τα μαλλιά σου, να στο ξαναπώ ακόμα μια φορά! Είμαι σίγουρη ότι με την συγκεκριμένη βούρτσα βρήκες την υγειά σου, γιατί ωραίο το μακρύ μαλλί, αλλά έχει και παίδεμα! Και δεν είναι τέλεια που είναι ροζ;! Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ τόσο πολύ Σίσσυ μου για τα καλά σου λόγια!! Ναι, πραγματικά με έχει σώσει!!! Αχ, και μόνο απ' την εμφάνιση του blog φαίνεται πως λατρεύω το ροζ!! Φιλάκια πολλάα!! <3

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος1/7/14, 1:56 π.μ.

    Αχ πραγματικα υπεροχη!!! Την θελω τ-ω-ρ-α :ρ Και το χρωμα υπεροχο!!
    Εχεις δοκιμασει μηπως tangle teezer? Ωστε να κανεις συγκριση??

    http://beautydoctor24.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απίθανη!! Ναι ναι έχω δοκιμάσει, και προτιμώ την συγκεκριμένη για το σπίτι, κυρίως γιατί έχει λαβή. Το tangle teezer είναι ιδανικό για την τσάντα! Θα ακολουθήσει post!! ;)

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος2/7/14, 12:08 π.μ.

    Είναι ένα από τα λίγα (χαχα! γκουχ!) πράγματα που έχω βάλει στο μάτι και συγκεκριμένα αυτή την ροζ γιατί και εγώ έχω λεπτή και αδύναμη τρίχα! Ωραίο ποστ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε νιώθω, κι εγώ πολύ λίγα έχω βάλει στο μάτι, χαχαχα (ούτε καν)!! Σ' ευχαριστώ πολύυ!! :)

      Διαγραφή
  8. Θα την έχω στα υποψιν μου :)
    Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την έχεις, να την έχεις!! Είναι εκπληκτική! Φιλάκια!! :)

      Διαγραφή
  9. Ναι ναι ναι την θέλω!! Παω στις πληροφορίες , πολύ ωραίο review girl! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύυ!! Θα ξετρελαθείς σίγουρα!! :)

      Διαγραφή
  10. Δεν την έχω δοκιμάσει και την βλέπω παντού τελευταία!
    Έχω λεπτή τρίχα και συνέχεια μπλέκεται, οπότε μπορεί να την χρειαστώ!
    Καλό σαββατοκύριακο Κωνσταντίνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ιδανική επιλογή νομίζω! Ειδικά το καλοκαίρι που ταλαιπωρούμε και περισσότερο τα μαλλιά μας! Καλό Σαββατοκύριακο και σ΄ εσένα Κατερίνα εύχομαι!! :D

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...