Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Τι και γιατί?! | Στιγμές Απριλίου-Μαΐου '14!

Κύλισαν σαν νερό άλλοι δυο μήνες, κι άφησαν πίσω τους το Πάσχα, την άνοιξη, τα βράδια που αργούσε να νυχτώσει, τις ζακέτες που σε αγκάλιαζαν στους περιπάτους για να μην νιώθεις το ελαφρύ αεράκι.. κι άρχισε να μυρίζει καλοκαίρι! Μιαν ανάσα μακριά είμαστε από τις πρώτες διακοπές, ενώ τα μπάνια έχουν ξεκινήσει και τα κοντομάνικα έχουν βρει τη θέση τους στη ντουλάπα μας!

1. Μια βόλτα κάτω απ' την Ακρόπολη 2. Πασχαλινά αυγά 3. Δίπλα στη λίμνη 4. Μια λαμπάδα για την Ανάσταση 5. Πρώτη ανοιξιάτικη εκδρομή 6. Και πάλι παιδί 7. Τα κυκλάμινα άνθισαν 8. Πρώτο παγωτό για φέτος (Μάνγκο-Ferrero rocher) 9. Μια μικρή πεταλούδα

Περισσότερο χρησιμοποίησα ότι και τους προηγούμενους μήνες, κι αυτό γιατί δηλώνω ερωτευμένη με τη μάσκαρα They 're real και το ρουζ Hervana από Benefit! Ξαναπήρα το αγαπημένο μου concealer Dream lumi touch από Maybelline, που κοντεύει πάλι να τελειώσει! Φυσικά, τα πινέλα Real Techniques, και συγκεκριμένα το multi task brush, έχουν γίνει αγαπημένα. Και τέλος, έφερα την άνοιξη στα χείλη και τα μάτια με κοραλλοπορτοκαλί αποχρώσεις με την βοήθεια της σκιάς 470 από Inglot και του κραγιόν Caressing coral από Avon!


Επειδή τελευταία παρατήρησα πως τα δειγματάκια και τα προϊόντα σε μικρό μέγεθος που είχα προς δοκιμή "ξεχείλισαν" από το κουτάκι τους, ξεκίνησα να τα δοκιμάζω, κι απορώ γιατί δεν το είχα κάνει τόσο καιρό, καθώς μέσα από μικρές δοκιμές ανακαλύπτεις θησαυρούς! Συγκεκριμένα μαγεύτηκα με το αφρόλουτρο και την κρέμα σώματος της σειράς Fleur de Figuier από Roger&Gallet! Έχουν ένα μοναδικό, φρουτένιο άρωμα, χαρίζουν ενυδάτωση και σε χαλαρώνουν, καθώς η μυρωδιά τους διαρκεί αρκετές ώρες! Μπήκαν ήδη στη wishlist! Ακόμη, ξεχώρισα την αντηλιακή προσώπου Capital soleil με Spf 50 από Vichy, καθώς είναι η μοναδική, από όσες έχω δοκιμάσει, που αφήνει εντελώς ματ την επιδερμίδα! Στη συνέχεια, δοκίμασα ένα νεράκι ντεμακιγιάζ από Avene, για ευαίσθητες επιδερμίδες, και μπορώ να το χαρακτηρίσω συμπαθητικό, καθώς θέλει λίγη ώρα μέχρι να αφήσει την επιδερμίδα καθαρή. Ένα άλλο προϊόν που με ενθουσίασε ήταν ένα άρωμα με λευκό τσάι, περγαμόντο και φρέζια από Korres. Διαρκεί λίγες ώρες, αλλά η μυρωδιά του είναι καταπληκτική!! Και τέλος, άλλο ένα μυρωδάτο και κατά 92% φυσικό προϊόν, μια κρέμα αντιγήρανσης και τόνωσης για όλους τους τύπους μαλλιών με εσπεριδοειδή και μέλι, και την υπογραφή της Apivita! Για την ευκαιρία να γνωρίσω τα συγκεκριμένα προϊόντα, ευχαριστώ το Parapharmacie, ένα φαρμακείο, που διατηρεί και online κατάστημα και προσφέρει όλα τα παρακάτω αλλά και πολλά ακόμη, σε ενδιαφέρουσες τιμές! 


Κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά, παρατήρησα πως οι κουκουβάγιες είχαν την τιμητική τους σε διάφορα αξεσουάρ, και δεν μπόρεσα να αντισταθώ στις παρακάτω, από Bijou Brigitte, που έγιναν τα αγαπημένα μου σκουλαρίκια για την άνοιξη! 


Περνώντας οι μέρες, συνειδητοποίησα πως δεν κατάφερα να διαβάσω αλλά ούτε καν να αρχίσω, τα βιβλία που αγόρασα τελευταία (book haul εδώ).. κι αυτό γιατί τους τελευταίους μήνες έχω αρχίσει χορό, και πιο συγκεκριμένα zumba, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει και η προετοιμασία για την εξεταστική! Κατάφερα όμως να διαβάσω ένα και κλασικό! Ο υπέροχος Γκάτσμπυ μου έδειξε πως ο έρωτας δεν είναι μερικές φορές παρά μια ψευδαίσθηση, μέσα στον πλούτο και την αριστοκρατία της Νέας Υόρκης του 1920. Δηλώνω ανυπόμονη να δω την ταινία!


Και μιας και στις 4 Μαΐου ήταν η 85η επέτειος από την γέννηση της Όντρεϊ Χέπμπορν, θα κλείσω με μια φράση της, μια από τις πιο αισιόδοξες φράσεις που έχω διαβάσει ποτέ!


Εύχομαι Καλό Μήνα, καλή εξεταστική και καλά μπάνια!!

Θα τα πούμε ξανά σύντομα, μέχρι τότε σε φιλώ γλυκά!

24 σχόλια:

  1. Καλό Μήνα!!!!!!!!
    Θέλω πολύ να δοκιμάσω την They're real αλλά και το Hervana!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είχα άπειρο καιρό στο μάτι!!! Να τα αποκτήσεις σου εύχομαι!! Φιλάκια Βίκυ μου!! :)

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία πραγματάκια !!! Hervana Benefit! Θέλω πολύ να το δοκιμάσω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύυυ!! Να το αποκτήσεις εύχομαι!! Είναι το πιο αγαπημένο μου ρουζ με διαφορά!! :)

      Διαγραφή
  3. Καλό μήνα σε όλες τις blogger!!
    Πολύ ωραίο το post σου και οι φωτογραφίες σου!
    Τα σκουλαρίκια με τις κουκουβάγιες είναι τέλεια!!
    φιλιά xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύυυ!!! Τα σκουλαρίκια ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!! Φιλάκιαα!! :)

      Διαγραφή
  4. Τι υπέροχο ποστ !!! θέλω πολύ να πάρω την the real!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύυυ!! Σε προσφορές των Sephora βγαίνει σε απίστευτα καλή τιμή!! Σου εύχομαι να την αποκτήσεις!! :)

      Διαγραφή
  5. Όντως ο χρόνος κυλάει σαν νερό...Την ταινία να την δεις είναι υπέροχη!!! Εγώ έκανα ακριβώς το αντίθετο είδα πρώτα την ταινία και μετά πήρα το βιβλίο αλλά δεν αξιώθηκα να το διαβάσω ακόμα :( Καλό μήνα και καλό κουράγιο με την εξεταστική, Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να την δω με την πρώτη ευκαιρία!! Θα φτιάξω ατμόσφαιρα, σαν ρομαντική ψυχή, και θα αφεθώ!! Να το διαβάσεις το βιβλίο!! Γενικά μέσα από τα βιβλία βλέπεις την ιστορία όπως την διηγείται ο συγγραφέας, ενώ στις ταινίες όπως θέλει ο κάθε σκηνοθέτης, έτσι πάντα υπάρχουν και διαφορές (καλές ή κακές ανάλογα). Σ' ευχαριστώ πολύυ!! Φιλάκιαα!! :)

      Διαγραφή
  6. Τα αγαπώ αυτά σου τα post γιατί ενσωματώνεις τα πάντα μέσα από βόλτες στην εξοχή μέχρι καλλυντικά!
    Πολύ inspirational η φράση της Audrey και πρέπει να κυνηγάμε τα πάντα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Κοραλλία μου!!! Κι εμένα είναι το πιο αγαπημένο μου post να γράφω!! Μου δίνεται η ευκαιρία να γράψω για οτιδήποτε συμβαίνει!! Και την φράση της Audrey από τότε που την έμαθα, την επαναλαμβάνω μέσα μου συχνά!! :P

      Διαγραφή
  7. Η ταινία είναι 10 φορές καλύτερη απ'το βιβλίο, απ'τις σπάνιες περιπτώσεις που συμβαίνει αυτό!!! Να τη δεις οπωσδήποτε Ντίνααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες?? Σε κάποια σημεία το βιβλίο ίσως να είναι λίγο κουραστικό, ενώ μια ταινία είναι πάντα πιο εύκολη στην παρακολούθηση!! Θα τη δω, θα τη δω!! :)

      Διαγραφή
  8. Αχ πρέπει να μυρίσω τα Roger&Gallet και να αποκτήσω το Multi task brush! M' αρέσουν πολύ αυτές οι αναρτήσεις σου! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Σίσσυ μου!!! Τα πινέλα τα παρήγγειλες ε?? Το Roger&Gallet όχι μόνο να το μυρίσεις!! Να βάλεις λίγο απ' το αφρόλουτρο στο χέρι σου!! Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!! Δεν είχα ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο!!! Απλά δεν υπάρχει!!!! Δεν μπορώ να στο εξηγήσω!!! Αν το δεις θα καταλάβεις!! Φιλάκια!! :)

      Διαγραφή
  9. Αχ το Caressing coral είναι μεγάλος έρωτας.. Έχει το ιδανικό χρώμα καλοκαιριού :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ το είπες με δυο λέξεις!! Είναι στ' αλήθεια το χρώμα του καλοκαιριού!!! Το αγαπημένο μου κραγιόν τους καλοκαιρινούς μήνες!! :)

      Διαγραφή
  10. Καλο μηνα !!!υπεροχο ποστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όμορφο ταξιδιάρικο post! Το ρουζάκι της Benefit μόλις μπήκε στη wishlist μας! Αχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! Το ρουζάκι σε περίοδο προσφορών των sephora έχει γύρω στα 10 ευρώ έκπτωση!!! Εύχομαι να το αποκτήσετε σύντομα!! :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...