Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Sam's Picks Makeup Brush Collection | Real Techniques

Πινέλα... αποτελούν βασικό εργαλείο για να πετύχεις το μακιγιάζ που επιθυμείς, και κυκλοφορούν σε τεράστια ποικιλία από διάφορες εταιρείες. Συνήθως στα πολύ οικονομικά λείπει η ποιότητα, ενώ τα πολύ ακριβά θεωρώ πως είναι υπερεκτιμημένα. Αρκετό καιρό λοιπόν έψαχνα κάποιο σετάκι που να συνδυάζει ποιότητα και καλή τιμή.

Real Techniques - Sam's Picks Makeup Brush Collection // Περίπου 19€ από το iHerb.com.

Ήθελα πολύ καιρό τώρα να δοκιμάσω τα πινέλα Real Techniques, τα οποία αποτελούν δημιουργίες της πολύ γνωστής στον κόσμο του Utube, Samantha Chapman. Όταν είδα αυτό το νέο (αλλά περιορισμένης έκδοσης) σετάκι που κυκλοφόρησε, ενθουσιάστηκα! Περιέχει 6 πινέλα, τα οποία αποτελούν και τις αγαπημένες επιλογές της δημιουργού, ενώ καλύπτουν κάθε ανάγκη, καθώς προορίζονται για πρόσωπο και μάτια! 

Πιο συγκεκριμένα, το multi-task brush προορίζεται για εφαρμογή πούδρας, ρουζ και bronzer. Προσωπικά έχει γίνει το αγαπημένο μου πινέλο για ρουζ! Το setting brush προορίζεται για εφαρμογή προϊόντων σε μορφή πούδρας, σε συγκεκριμένα σημεία. Είναι στ' αλήθεια ιδανικό για εφαρμογή πούδρας κάτω από τα μάτια αλλά και highlighter στα ζυγωματικά! Το buffing brush είναι ένα πινέλο για όλες τις δουλειές! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πούδρα, ρουζ αλλά και foundation σε οποιαδήποτε μορφή. Έχει γίνει πλέον το αγαπημένο μου πινέλο για εφαρμογή προϊόντων σε υγρή μορφή, καθώς αφήνει αυτό το ανάλαφρο εφέ, που η εφαρμογή με τα δάχτυλα δεν επιτρέπει. Το pointed foundation brush προορίζεται για υγρό foundation. Προσωπικά το βρίσκω ιδανικό για concealer κάτω από τα μάτια και γύρω από τη μύτη, αλλά αδύνατο για χρήση σε όλο το πρόσωπο (δεν είναι τόσο βολικό όσο τα υπόλοιπα). Τέλος, το essential crease brush και το fine liner brush είναι δυο πινέλα για τα μάτια. Το πρώτο είναι ιδανικό για σβήσιμο των σκιών στην κόγχη του ματιού, ενώ το δεύτερο είναι ιδανικό για την γραμμή eyeliner, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και σαν πινέλο χειλιών!

Όλα τα παραπάνω πινέλα έχουν συνθετικές τρίχες (πράγμα που σημαίνει πως δεν απορροφούν μεγάλη ποσότητα προϊόντος), είναι δηλαδή κατά της βαναυσότητας σε ζώα. Είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, έχουν μοντέρνο σχεδιασμό, είναι απίστευτα απαλά και ελαφριά, ενώ δεν έχουν χάσει καμία τριχούλα τους, εδώ και 3 μήνες που τα χρησιμοποιώ! 

Δηλώνω ενθουσιασμένη με το παραπάνω σετ και θεωρώ πως θα έπρεπε να μπει στην μόνιμη σειρά ή τουλάχιστον να κυκλοφορήσει ξανά! Κατάφερα να το αποκτήσω σε πολύ καλή τιμή (λιγότερο από 20 ευρώ την Black Friday) από το iHerb, ένα αγαπημένο αμερικάνικο online κατάστημα. Όλα τα παραπάνω εκτός από το essential crease brush, υπάρχουν σε δυο άλλα σετ, ενώ κάποια κυκλοφορούν μεμονωμένα. Μπορείτε να τα δείτε εδώ, εδώ, εδώ και εδώ. Έχουν γίνει πλέον τα αγαπημένα μου πινέλα (μαζί με μερικά ακόμη, δυο άλλων εταιρειών - θα ακολουθήσει review σύντομα) και θεωρώ πως αξίζουν και με το παραπάνω!

Τα έχεις δοκιμάσει; Αν ναι, πώς σου φαίνονται;

Stay tuned για το επόμενο post!
Love & Kisses!!

26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/5/14, 6:40 μ.μ.

    Έχω την core collection και είμαι πολύ ευχαριστημένη!!! μόνο το point foundation πινέλο δεν μου άρεσε και αυτό γιατί μου είναι άχρηστο καθώς δεν το χρησιμοποιώ πουθενά! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι υπέροχο σετάκι κι αυτό! Ναι, κι εμένα το συγκεκριμένο πινέλο είναι το λιγότερο αγαπημένο μου! Είναι αδύνατο να απλώσεις foundation με αυτό στο πρόσωπο!! :P

      Διαγραφή
    2. δοκιμάστε το για κραγιόν!

      Διαγραφή
    3. Λες? Λίγο μεγάλο δεν είναι για χείλη? :P

      Διαγραφή
  2. Υπέροχα πινέλα! ! Θέλω να τα αποκτήσω όλα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει!! Εύχομαι να τα αποκτήσεις!! <3

      Διαγραφή
  3. Αχ αυτά τα real techniques! Ειδικά το multi-task το θέλω απεγνωσμένα! Πάντως έχεις δίκιο στην εισαγωγή! Τον τελευταίο καιρό διαπιστώνω όλο και περισσότερο πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα πινέλα και ότι το ίδιο προϊόν μπορεί να δείχνει εντελώς διαφορετικό αν το εφαρμόσεις με διαφορετικά πινέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ δεν λες τίποτα! Λατρεία! :) Πραγματικά, υπάρχει τεράστια διαφορά στο αποτέλεσμα!! Πλέον δεν βάφομαι ποτέ χωρίς πινέλα!!

      Διαγραφή
  4. Αχ τα βλέπω παντού και είναι τόσο τέλεια!!
    ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον τα αποκτήσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο εύχομαι Ευαγγελία μου!! Δεν θα το μετανιώσεις στο εγγυώμαι!! Είναι άψογα! :)

      Διαγραφή
  5. Love Real Techniques brushes! I use them everyday. :)


    xo - Sheila
    www.sheislovelyblog.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν τα εχω δοκιμασει αλλα ειναι διασημα για την ποιοτητα τους και θα ηθελα πολυ να βρεθουν στα χερια μου! Εισαι πολυ τυχερη που βρηκες αυτη την προσφορα γιατι η κανονικη τιμη τους ειναι λιγακι τσιμπιμενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο εύχομαι!! Η αλήθεια είναι πως στάθηκα πολύ τυχερή, αλλά και προσφορά να μην πετύχαινα, πάλι θα τα έπαιρνα!! :P Σε σχέση με τα πινέλα που βρίσκεις στην Ελλάδα, συνδυάζουν και ποιότητα και οικονομία!! :)

      Διαγραφή
  7. Δεν έχω ακούσει κανένα μα κανένα αρνητικό γι αυτά τα πινέλα!
    Τη δική σου άποψη την εμπιστεύομαι απόλυτα άρα αν μου γεννηθεί η ανάγκη για καινούρια πινέλα θα τα προτιμήσω χωρίς δεύτερη σκέψη. Περιμένω να δω και τα άλλα σου αγαπημένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ τρελά Κοραλλία μου!! Και μόνο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις με συγκινείς!! <3 Θα ακολουθήσουν σύντομα και τα υπόλοιπα αγαπημένα μου ώστε να πάρεις κι άλλες ιδέες για όταν χρειαστείς πινέλα!! :)

      Διαγραφή
  8. Κ γω αυτό το σετ σκέφτομαι να αγοράσω! Μεγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το πάρεις!!! Για μένα είναι το καλύτερο σετάκι που κυκλοφόρησε από όλη την συλλογή!! Σ' ευχαριστώ!! :)

      Διαγραφή
  9. Αχ σε τι πειρασμό με βάζεις.. Θέλω να αποκτήσω κάποια πινέλα αλλά ίσως το σετάκι να συμφέρει περισσότερο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιχι!! Κι εγώ ήμουν πολύ καιρό σε πειρασμό!! Κατά την γνώμη μου καλύτερα να προτιμήσεις σετάκι!! Είναι πολύ πιο οικονομικό! :)

      Διαγραφή
  10. Υπέροχα πινέλα τα RT , εχω δυο και τα εχω αγαπήσει!! Πολύ καλη επιλογη η συγκεκριμένη συλλογή. πολλά φιλιά
    Μαιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά πολύ καλά, γι' αυτό δεν είναι άδικα και τόσο γνωστά!! Φιλάκια πολλά Μαίρη!! :)

      Διαγραφή
  11. Δεν έχω δοκιμάσει RT αλλά φαίνονται - και πιστεύω ότι είναι κιόλας - καλά. Υπέροχο review και photos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Μαριάννα μου!! Είναι υπέροχα και πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις με την πρώτη ευκαιρία!! :P

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...