Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Skincare | Logona

Ιδανική περιποίηση της επιδερμίδας... κάθε γυναίκα την αναζητά και την ανακαλύπτει σε διάφορα προϊόντα, αναλόγως την ηλικία, την εποχή και τις ιδιαιτερότητές της. Κάποιες προσπαθούν να καταπολεμήσουν τις ατέλειες, κάποιες την ακμή και κάποιες τις ρυτίδες. Όλες όμως έχουν ένα κοινό σημείο, την ανάγκη για καθαρισμό και ενυδάτωση!


Η Logona Naturkosmetik, μια εταιρεία που πρόσφατα γιόρτασε 35 χρόνια από την ίδρυσή της, αποτελεί μια από τις λίγες εταιρείες που παρασκευάζουν φυσικά καλλυντικά από βιολογικές καλλιέργειες. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται στη Γερμανία, δεν περιέχουν συνθετικά χρώματα, αρώματα και συντηρητικά, δεν δοκιμάζονται σε ζώα ενώ οι συσκευασίες τους παρασκευάζονται από ανακυκλώσιμα υλικά.

Logona Τζελ καθαρισμού με αλόη (75ml) // 6,95€

Logona κρέμα ημέρας και κρέμα νυκτός με αμαμελίδα (40ml η καθεμία) // 14,95€ και 15,95€ (αντίστοιχα)

Ένα μήνα περίπου, που χρησιμοποιώ τα παραπάνω προϊόντα, έχω μαγευτεί από την λεπτόρρευστη αλλά ταυτόχρονα άκρως ενυδατική υφή τους! Αρχικά, το τζελ καθαρισμού με βιολογικό τριαντάφυλλο και αλόη καθαρίζει την επιδερμίδα απαλά χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή "τραβήγματα", ενώ ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Μοσχομυρίζει καθαριότητα και φρεσκάδα, δροσίζει το δέρμα και προτιμώ να το χρησιμοποιώ μετά τον καθαρισμό με κάποιο νεράκι ντεμακιγιάζ! Τα πρωινά μετά από τον mini καθαρισμό μου χρησιμοποιώ την κρέμα ημέρας με βιολογική αμαμελίδα για μικτές ή λιπαρές επιδερμίδες, που λειτουργεί αρκετά καλά και σαν primer, ενώ το βράδυ μετά από έναν πιο προσεγμένο καθαρισμό, χρησιμοποιώ την αντίστοιχη και πιο "πλούσια" κρέμα νυκτός. Και οι δυο έχουν ιδιαίτερη μυρωδιά η οποία σταδιακά "γλυκαίνει" και απορροφώνται σε χρόνο dt αφήνοντας σχεδόν ματ την επιδερμίδα! Στα συν τους το γεγονός ότι κυκλοφορούν σε σωληνάριο!

Τα συγκεκριμένα προϊόντα λοιπόν, τα χαρακτηρίζει λιτότητα και ποιότητα! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Ίσως κάποιο δείκτη προστασίας στην κρέμα ημέρας, αλλά εκτός από αυτή την παράλειψη δεν μπορώ να βρω κανένα ψεγάδι! Είναι οικονομικά προϊόντα, vegan, με ωραίες και ανθεκτικές συσκευασίες που κάνουν πολλά περισσότερα από όσα υπόσχονται!

Και τώρα η κρίσιμη ερώτηση, που μπορούμε να τα βρούμε; Καθώς πρόκειται για γερμανικά προϊόντα, δεν μπορούμε να τα βρούμε στην Ελλάδα. Το online κατάστημα StarAroma όμως, προνόησε για μας που λατρεύουμε ότι πιο φυσικό! Πρόκειται για μια ελληνογερμανική οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε πρόσφατα την λειτουργία της, με έδρα της το Μίνστερ (Münster) της Γερμανίας. Προσφέρει σε Ελλάδα, Γερμανία και σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη φυσικά καλλυντικά ευρωπαϊκών εταιρειών, καθώς και αρώματα, ενώ εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της. Πατώντας εδώ, θα βρεις πολλές προσφορές! Α! Μην ξεχάσεις να κάνεις και like εδώ, γιατί ακολουθεί έκπληξη (κλείνω το μάτι πονηρά)!

Stay tuned για το επόμενο post!!
Love & Kisses!!

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/5/14, 1:25 π.μ.

    Δεν έχω ξαναδεί αυτήν την εταιρία, φαίνονται ενδιαφέρων προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε εγώ την γνώριζα παλιότερα, αλλά είναι όντως ενδιαφέροντα προϊόντα!! :) :)

      Διαγραφή
  2. Δεν την ήξερα αυτή την εταιρία αλλά φαίνεται να έχει ωραία προϊόντα! Πολύ θετικό ότι είναι βιολογικά και όχι δοκιμασμένα σε ζώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι, έχει πολλά θετικά και γενικά τρελαίνομαι για οτιδήποτε πιο φυσικό, χωρίς parabens κτλ!! :)

      Διαγραφή
  3. Ούτε εγώ τα είχα ακούσει και μου τράβηξαν την προσοχή!
    Πολύ καλές τιμές για φυσικά προϊόντα πάντως! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει και τρελαίνομαι που δεν έχουν parabens και οτιδήποτε βλαβερό!! :) :)

      Διαγραφή
  4. Θα σου φέρω απ'τη Γερμανία ρε, θα σου φέρω να'χεις! Πολύ καλό review! Και όντως είδα διαφορά πάνω σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιχι, είσαι θεά!!!! Σ΄ευχαριστώ πολύ Μαριάννα μου!!! Μα σώζουν από την λιπαρότητα!!! Σε έχω μάρτυρα!! <3

      Διαγραφή
  5. Ακούγονται υπέροχα!! Οτι έχει τριαντάφυλλο δεν ξέρω αλλά δουλεύει τέλεια , θα τα δοκιμάσω!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ότι πρέπει ειδικά γι' αυτή την εποχή!! Λες, ε? Τώρα που το σκέφτομαι και της lavera με τριαντάφυλλο (όλη η σειρά) είναι σούπερ!! :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...