Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

They're real | Benefit





They're real mascara Benefit // 25€ Sephora

Δεν γίνεται να είσαι beauty lover και να μην έχεις ακούσει για την μάσκαρα They're real από Benefit! Πρόκειται για μια μάσκαρα που μετά από έρευνα που έγινε σε ομάδες καταναλωτών, τα στατιστικά έδειξαν ότι το 94% είδε δραματικό αποτέλεσμα, το 90% είδε πιο εμφανή καμπύλη από τη βάση ως την κορυφή, το 94% είδε εμφανή ανύψωση των βλεφαρίδων και το 100% είδε μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Είναι αν μη τι άλλο, μια πολλά υποσχόμενη μάσκαρα! Κρατάει άραγε τις υποσχέσεις της στην πράξη;

Αρχικά, η πρώτη εντύπωση που δίνει από την συσκευασία είναι πολύ θετική! Κυκλοφορεί σε ένα ασημένιο, σαν καθρέφτη, μπουκαλάκι, λιτό και κομψό. Έχει πλαστικό βουρτσάκι, το οποίο στο τελείωμα είναι καμπυλωτό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθετα για τις βλεφαρίδες στην εσωτερική γωνία του ματιού. Περιέχει 8,5g.

Τι παρατήρησα λοιπόν τις τελευταίες 5-6 εβδομάδες που την χρησιμοποιώ; Η σύστασή της δουλεύεται εύκολα, στεγνώνει μέσα σε λίγα λεπτά και μένει στην θέση της, χωρίς να μουτζουρώνει, όλη την ημέρα! Μια στρώση για μένα είναι αρκετή, καθώς δίνει στ' αλήθεια το δραματικό εφέ που υπόσχεται. Χαρίζει κυρίως μήκος, αλλά και όγκο, ενώ το χρώμα της είναι τελείως μαύρο (πράγμα που μου αρέσει καθώς έχω καστανόξανθες βλεφαρίδες)! Με την πρώτη στρώση ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες, ενώ με περισσότερες αρχίζει (λίγο) και τις κολλάει ομοιόμορφα. Είναι από τις λίγες που καταφέρνουν να κρατήσουν την καμπύλη των βλεφαρίδων όλη την ημέρα και είμαι ενθουσιασμένη, καθώς αυτό ακριβώς χρειάζομαι (πάντα χρησιμοποιώ ψαλιδάκι βλεφαρίδων πριν την εφαρμογή). Χαρίζει με αυτό τον τρόπο ένα εφέ ανύψωσης στο βλέμμα! 



Τα αρνητικά της; Αν και δεν υποστηρίζει πως είναι αδιάβροχη, αφαιρείται λίγο δύσκολα (προσωπικά χρησιμοποιώ διφασική λοσιόν για το ντεμακιγιάζ των ματιών, που αφαιρεί και αδιάβροχα προϊόντα). Το αποτέλεσμα που χαρίζει είναι πολύ δραματικό, και όσες προτιμούν το απαλό μακιγιάζ ίσως να μην τις βολέψει. Τέλος είναι σχετικά ακριβή.

Λένε πως την συγκεκριμένη ή θα την λατρέψεις ή θα την μισήσεις. Προσωπικά την λάτρεψα και χωρίς υπερβολές έγινε η αγαπημένη μου μάσκαρα (τρεις είναι εκείνες που αγαπώ πολύ, οι άλλες δύο θα ακολουθήσουν σύντομα). Θα την αγοράσω ξανά αμέσως μόλις τελειώσει! Εσύ την έχεις δοκιμάσει, κι αν όχι, θα ήθελες;


Ωχ, γιατί υπάρχουν δύο "they're real" εδώ; Καλά κατάλαβες, ακολουθεί giveaway! Τα δώρα πολλά, γι' αυτό θέλω τη γνώμη σου! Προτιμάς μια νικήτρια να κερδίσει πολλά προϊόντα ή να τα μοιραστούν δύο νικήτριες; Περιμένω σχόλια γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω! 

Stay tuned γιατί οι εκπλήξεις έρχονται!!
Love & Kisses!

35 σχόλια:

  1. Είναι η καλύτερη μάσκαρα ever! Ωστόσο βρίσκω πως η δεύτερη που αγόρασα ξεράθηκε λίγο πιο γρήγορα απ'την πρώτη. Τέλος πάντων, και πάλι αξίζει για μένα. Δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα απ'όλες, απίστευτη καμπύλη και cat-eye αποτέλεσμα που μπορείς να χτίσεις με τη στρογγυλεμένη άκρη που έχει το βουρτσάκι της! Πολύ καλό review και ρε Ντίνα, έχεις ματάρες! Φτου, φτου!

    Όσο για το giveaway νομίζω προτιμώ 2 μικρά παρά ένα τεράστιο. Δεν ξέρω ακόμα. Πφφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια? Μπορεί να την χρησιμοποιούσες περισσότερο, δεν ξέρω, πάντως κι εμένα έχει γίνει η αγαπημένη μου και δεν την αλλάζω!!!! Μαριάννα μου σ' ευχαριστώ πολύ πολύ, κι εσύ έχεις ματάρες!!! <3 <3

      Διαγραφή
  2. Όπως είπες,άλλοι την λάτρεψαν,άλλοι την μίσησαν...
    Δεν την έχω δοκιμάσει,αν & θα ήθελα πολύ,οπότε ίσως στο μέλλον πάρω κάποιο σετάκι της Benefit,που να περιέχει αυτή & το porefessional μέσα.
    Πολύ ωραίο review & πολύ ωραία μάτια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!! Τα σετάκια είναι ότι καλύτερο για να δοκιμάζεις πολλά και να κατασταλάζεις στο τι σου αρέσει!! :) :)

      Διαγραφή
  3. Α ωραία το περίμενα αυτό το review! Δε με βλέπω να την αγοράζω τελικά :( με αποτρέπει το ότι αφαιρείτε δύσκολα γκρρρ! Μπράβο που μας λες και τα αρνητικά τους, με έχεις γλυτώσει από άσκοπες αγορές :) Θα περιμένω να δω και τις άλλες 2 που προτείνεις! Καλά για τα μάτια σου δε τι να πω...ματάρες! Όσο για το giveaway νομίζω καλύτερα είναι να τα μοιραστούν 2 νικήτριες. Φιλιά

    Chic Compass

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!! :) Όπου υπάρχουν αρνητικά πρέπει να τα λέμε, δεν αρέσουν σε όλες μας τα ίδια! Θα ακολουθήσουν και οι άλλες 2 σύντομαα!! :) Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  4. Ματάρες! Μου άρεσε τόσο το στήσιμο των φωτογραφιών σου!
    Έκανες πολύ καλή δουλειά με το post γενικά!
    Νομίζω κι εγώ προτιμώ 2 νικήτριες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Κοραλλία μου!! Γενικά το προσπαθώ με την φωτογραφία, μου αρέσει πολύ!! :) :)

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος21/4/14, 9:35 μ.μ.

    Έχω ακούσει ανάμικτες γνώμες αλλά θα ήθελα να την δοκιμάσω! Πολύ ωραίο review!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύυυ!! Την συστήνω ως την πιο αγαπημένη μου!! Αν την δοκιμάσεις περιμένω και τη δική σου άποψη!! :)

      Διαγραφή
  6. Αν κρίνω από το βουρτσάκι νομίζω ότι θα μου αρέσει, διστάζω όμως να τη δοκιμάσω λόγω της τιμής της. Από την άλλη πάλι, με την έκπτωση βγαίνει όσο κάποιες drugstore mascaras οπότε γιατί όχι;
    Σε διαγωνισμό θα προτιμούσα 2 νικήτριες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναιιι, αξίζει να την πάρεις όταν θα έχει 35%!!! Βγαίνει πραγματικά σε πολύ καλή τιμή (από 25, στα 16 κάτι)!! :)

      Διαγραφή
  7. Δεν συμπαθώ καθόλου τις mascara που δεν ξεβάφουν εύκολα :( αν δεν είχε αυτό σίγουρα θα την δοκίμαζα, τώρα είμαι υπό σκέψεις... :) το review σου μου άρεσε πολύ! και θα συμφωνήσω με τα κορίτσια πανέμορφα μάτια!! Όσο για το Giveaway καλύτερα σε 2 κορίτσια :) xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύυυ!! Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο δύσκολη στο ντεμακιγιάζ, αλλά το αποτέλεσμα που δίνει δεν μου το έχει δώσει καμία άλλη!!! :) :)

      Διαγραφή
  8. ειναι απο τις αγαπημενες μου μασκαρα...την αγαπω...τι υπεροχα ματια που εχεις πω πω...πολυ περιεργο χρωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύυυ!!! Είναι πλέον και η δική μου νούμερο 1 μάσκαρα!! :)

      Διαγραφή
  9. Πραγματικά έχω ακούσει τα καλύτερα για αυτη τη μασκαρα. Θελω μανιωδως να την αγορασω αλλα η τιμη της με κραταει, αν και καποια στιγμη ειμαι σιγουρη πως θα πεσει στα χερια μου! Σε σενα ειχε πολυ καλο αποτελεσμα παντως!
    Εγω θα προτιμουσα να μοιραστουν τα δωρα περισσοτερες νικητριες! Τα λεμε λοιπον....

    iwannaja.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την δοκιμάσεις σε εκπτώσεις! Είναι υπέροχη και αξίζει απίστευτα με το -35%!! Το αποτέλεσμα θα σε κάνει να την λατρέψεις!! :)

      Διαγραφή
  10. Είναι η αγαπημένη μου όλων των εποχών!Είχα κάνει και review πριν από κανά χρόνο για τη συγκεκριμένη γιατί πραγματικά το αξίζει. Δεν έχω δοκιμάσει καμία άλλη που να δίνει το ίδιο αποτέλεσμα. Με νευρίασε βέβαια το γεγονός πως στα sephora τη μία μέρα την είχαν22.5ε και την άλλη 26.5ε. Κι όταν ρώτησα την πωλήτρια, δεν ήξερε καν το λόγο! Παρόμοιο αποτέλεσμα χαρίζει η wonder lash mascara της oriflame!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ είναι και η δική μου αγαπημένη πλέον!!! Αλήθεια είχε άλλη τιμή πιο παλιά? Δεν το ήξερα! Πάντως όταν την πήρε είχε 25 στρογγυλά στρογγυλά και με την έκπτωση 16 κάτι! Θα την κοιτάξω την wonder lash αν έχει παρόμοιο αποτέλεσμα θα είναι ουάου!! :) :)

      Διαγραφή
  11. Tην αγαπώ την αγαπώ την αγαπώ! Το αποτέλεσμά της δεν συγκρίνεται με καμία άλλη μάσκαρα! xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά δεν συγκρίνεται με καμία!!!! Κι εγώ την αγαπώ τόοοσο πολύ!! :)

      Διαγραφή
  12. δεν την έχω δοκιμάσει...πολύ θα το ήθελα...φαίνεται πάρα πολύ καλό το βουρτσάκι και νομίζω ότι θα μου έκανε κι εμένα δουλειά!!!πολύ ωραίο review&photos!!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύυ!! Έχει απίθανο βουρτσάκι!!! Να την δοκιμάσεις σίγουρα στο μέλλον!! Φιλάκια!!! :)

      Διαγραφή
  13. Πολύ ωραίο review!!!Έχω ένα δείγμα από αυτή την μάσκαρα και μου αρέσει πάρα πολύ!!Θέλω σίγουρα να πάρω μια σε κανονικό μέγεθος!!
    Καλύτερα 2 νικήτριες και μακάρι να είμαι εγώ μια από αυτές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύυυ!! Μα είναι τόοοσο τέλεια!!! Πώς να αντισταθείς!! Χιχι!! :) :)

      Διαγραφή
  14. Δεν την ηξερα χα χα!
    Φαινεται πολύ καλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι είναι!! Αν την δοκιμάσεις θα με θυμηθείς!! :)

      Διαγραφή
  15. Την έχω και εγώ τη συγκεκριμένη μάσκαρα & ενώ μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμά της με δυσκολεύει τόσο πολύ η αφαίρεσή της που πολλές φορές δεν την προτιμώ...

    Όμορφο review!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα με δυσκολεύει, αλλά όταν σκέφτομαι την καμπύλη που θα μου προσφέρει όοολη μέρα, τα ξεχνάω όλα!! Σ' ευχαριστώ πολύ Εύα μου!! Φιλάκια!! :)

      Διαγραφή
  16. πολύ καλό προϊόν!

    καλύτερα να το δοκιμάσουν 2 τυχερές!

    Ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν και λιγουλάκι ακριβή φαίνεται να κάνει πολύ καλή δουλειά! Το αποτέλεσμα πάνω σου φαίνεται πολύ εντυπωσιακό! Πολύ ωραίο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν την πετύχεις σε έκπτωση αξίζει τόοοσο πολύ!!! Το αποτέλεσμα δεν συγκρίνεται με άλλες!! Σ' ευχαριστώ πολύ!! :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...