Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Αγαπημένα 13 για το 2013! #Μακιγιάζ

Σε λίγες μέρες θα αποχαιρετήσουμε το 2013!! Μια χρονιά, που για μένα προσωπικά έφερε πολλές νέες ανακαλύψεις στον τομέα του μακιγιάζ. Νέα προϊόντα, κάποια από τα οποία μπήκαν και στη λίστα με τα αγαπημένα! Έτσι, έριξα μια ματιά στο νεσεσέρ μου και κατάλαβα πως λίγο-πολύ τα παρακάτω προϊόντα δεν τα αποχωρίστηκα απ' τη στιγμή που τα πήρα στα χέρια μου!


Μια από τις νέες ανακαλύψεις τις χρονιάς ήταν οι BB creams, με αγαπημένη αυτήν της Garnier για λιπαρές επιδερμίδες, την οποία άπλωνα με το πινέλο ν.45 από Sephora (που κάνει πραγματικά την εφαρμογή παιχνιδάκι). Για να κρατήσει βέβαια περισσότερο το μακιγιάζ χρειάζεται και μια πούδρα! Αγαπημένη για φέτος, η Creme puff από Max Factor.


Συνήθως πριν ξεκινήσω το μακιγιάζ μου, ενυδατώνω τα χείλη μου, γιατί προτιμώ τα ματ κραγιόν που τα ξηραίνουν. Αγαπημένο lip balm (το οποίο πλέον δεν αλλάζω με κανένα) είναι το Mojito από Escents, ενώ από κραγιόν το ν.02 από τη ματ σειρά των Sephora.


Το καθημερινό μακιγιάζ των ματιών μου ήταν συνήθως σε γήινους τόνους, με βοηθό μου την παλέτα Naked basics από Urban Decay. Ακόμη, φέτος αγόρασα πολλά περιοδικά.. πώς να αντισταθείς στα τόσα πολλά και ιδιαίτερα καλλυντικά που είχαν ως δώρο; Περισσότερο, έμεινα άφωνη με το μαύρο μολύβι (δώρο του Elle) από Ysl που μένει στη θέση του μέχρι να το αφαιρέσεις, και σε συνδυασμό με το eyeliner Blacktrack από Mac δίνουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Αυτή τη χρονιά ανακάλυψα και την αγαπημένη μου μάσκαρα! Η The Falsies Feather Look χαρίζει απίστευτο μήκος, ενώ αφήνει τις βλεφαρίδες βελούδινες! Για να φωτίσω την περιοχή κάτω από τα μάτια, χρησιμοποιούσα τις περισσότερες φορές το concealer Ideal Cover από Seventeen, το οποίο περιέχει και λίγο shimmer.


Τέλος, στην κατηγορία νύχια θα κλέψω λίγο... αγαπημένα βερνίκια νυχιών της χρονιάς ήταν τα 15 mini βερνίκια Nails inc που κυκλοφόρησαν μαζί, με την ονομασία Paparazzi! Περισσότερο χρησιμοποίησα τις αποχρώσεις baker street (μπλε), docklands (έντονο κόκκινο), porchester square (γκρι), chelsea embankment (χρυσό glitter), chelsea square (ροζ glitter). Δεν μπορώ να επιλέξω ένα, οπότε επιλέγω την ποιότητα Nails inc σε οποιοδήποτε χρώμα! Ακόμη, αγαπημένο top coat, το Ultra Shine από Nfu Oh, ενώ μια ακόμη νέα ανακάλυψη, που μπήκε στη ρουτίνα του μανικιούρ μου, είναι το ξεβαφτικό νυχιών Express remover από Maybelline (χωρίς ασετόν), που πραγματικά αφαιρεί το βερνίκι από τα νύχια σε μερικά δευτερόλεπτα!



Αλήθεια, ποια ήταν τα δικά σου αγαπημένα;

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλές γιορτές και Χρόνια Πολλά, με υγεία, χαρά και αγάπη! 

Stay tuned γιατί ακολουθεί δεύτερο μέρος με #Περιποίηση!
Love & Kisses!

41 σχόλια:

  1. Aχ πόσο τέλεια όλα! Σίγουρα θα κάνω και εγώ τα 13 αγαπημένα του 2013... Ειδικά τα Nails Inc είναι υπέροχα! Kαλά Χριστούγεννααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύυ Σίσσυ μου!! Ναι!! Να το κάνεις κι εσύ αυτό το post!! Είναι πολύ ενδιαφέρον!! Σου εύχομαι καλές γιορτές!! Να περάσεις υπέροχα!!

      Διαγραφή
  2. Χρόνια πολλά Κωνσταντίνα μου! Το λάτρεψα το συγκεκριμένο post!
    Το ξεβαφτικό της Maybelline πόσο καιρό σου κρατάει? Σίγουρα κάτι τέτοιο θα είναι τέλειο για βερνίκια με glitter! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ Κοραλλία μου!! Κρατάει σίγουρα ένα εξάμηνο, μετά αρχίζει να ξεφτίζει λίγο το σφουγγαράκι που έχει μέσα.. Ναι, είναι ότι πρέπει για glitter!! Βάζεις μέσα το δαχτυλάκι για λίγο και ησυχάζεις, δεν έχεις αυτό το "τρίψε-τρίψε".. μέχρι να φύγει το μανό!! :P

      Διαγραφή
  3. Αααα θα το κάνω κι εγώ!!!!!!!!!!
    Και έχω πολλάαα αγαπημένα!!
    Λάτρεψα τα βερνίκια σου από Nails Inc!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναιιι να το κάνεις!! Είναι πολύ ενδιαφέρον πιστεύω!! Βλέπουμε όλα τα καλάαα μαζί!! Κι εγώ τα λατρεύω τα Nails inc, και προτιμώ τα σετάκια!! Δοκιμάζεις πιο πολλές αποχρώσεις!! :)

      Διαγραφή
  4. what a beautiful cosmetics ;) looks so nice ;d

    www.izabielaa.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Wonderful products,love the nail polishes. *__*
    Merry Christmas,dear....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία βερνίκια!!Ροζ χρυσόσκονηηη!!Τέλειο!!
    Επίσης αγαπημένη η bb!!
    Χρόνια Πολλάαα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύυ Ευαγγελία μου!! Χρόνια πολλά και καλές γιορτές!! :D

      Διαγραφή
  7. Πάρα πολύ όμορφα όλα,θέλω πάρα πολύ να δοκιμάσω την Naked από Urban Decay!!Ελπίζω να τα καταφέρω το 2014!!Χρόνια πολλά και με το καλό ο καινούργιος χρόνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξίζει πραγματικά η naked basics!! Γενικά θεωρώ πως η Urban Decay έχει εκπληκτικά προϊόντα! Σου εύχομαι να την αποκτήσεις!! Καλές γιορτές!!

      Διαγραφή
  8. ω είναι όντως τόσο καλό το ξεβαφτικό της Maybelline? και μόλις μου τελείωσε το ασετόν, θα το πάρω λοιπόν να το δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι απλά καλό! Είναι θαύμα!! Αν το πάρεις, θα με θυμηθείς!! Ξεβάφει το βερνίκι σε δευτερόλεπτα!!! :)

      Διαγραφή
  9. Xronia polla agapimeni! Yperoxo post. Kai nai tha to kanw k egw alla exw tosa polla pou agapisa. Duskoli i epilogi 13 proiontwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλάα Εύη μου!! Να το κάνεις κι εσύ το post!! Θεωρώ πως είναι τρελά ενδιαφέρον, αλλά και δύσκολο όντως, να επιλέξεις 13 μέσα από όλα!! :P

      Διαγραφή
  10. Πολυ ωραιο το αστερακι!

    Χαρουμενα Χριστουγεννα :)
    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι και πρακτικό!! Αστεράκι κουτάκι!! :) Καλές γιορτές!!

      Διαγραφή
  11. ¨¨¨¨¨¨¨¨¨. *
    ¨¨¨¨¨¨¨¨¨ **
    ¨¨¨¨¨¨¨¨¨*o*
    ¨¨¨¨¨¨¨¨*♥*o*
    ¨¨¨¨¨¨¨***o***
    ¨¨¨¨¨¨**o**♥*o*
    ¨¨¨¨¨**♥**o**o**
    ¨¨¨¨**o**♥***♥*o*
    ¨¨¨*****♥*o**o****
    ¨¨**♥**o*****o**♥**
    ¨******o*****♥**o***
    ****o***♥**o***o***♥ *
    ¨¨¨¨¨____!_!____
    ¨¨¨¨¨\_________/¨¨

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ & ΕΙΡΗΝΗ Σ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσοοοοο όμορφο δέντροοοο!!!! Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και χαρά!!! Φιλάκιααα!!! :) :)

      Διαγραφή
  12. Πάρα πολύ ωραία και τα δικά σου αγαπημένα! Πολύ μου αρέσει να διαβάζω τέτοια post! Το έκανα και γω! Άντε κορίτσια κάντε το όλες να πάρουμε ιδέες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ πολύ πολύ!! Όντως!! Είναι πολύ ενδιαφέρον!! Μαθαίνουμε όοολα τα αγαπημένα, άρα και τα καλύτερα!! Θα μπω να δω και τα δικά σου!! :)

      Διαγραφή
  13. Η Naked Basics είναι απλά τέλεια ρε! Πολύ ωραίο post κι αυτό! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Μαριάννα μου!! Κι εγώ την αγαπώ!! :)

      Διαγραφή
  14. Τελειες ολες σου οι επιλογες για το 13 doll, μου αρεσαν πολύ...... Καλη χρονια να εχουμε και παμε για ακομα καλυτερα προιοντα μακιγιαζ..
    φιλια
    Μαιρη

    INTERNATIONAL GIVEAWAY for a Customised Personal Planner of your Choice!
    http://fairymakeuptales.blogspot.gr/2014/01/international-giveaway-for-customised.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύυυ!! Καλή χρονιά και σ' εσένα εύχομαι!! Φιλάκια!! :)

      Διαγραφή
  15. Πολύ πολύ ωραία τα αγαπημένα σου! Όλα ένα κι ένα!
    naked basics for ever!
    Καλή χρονιά με υγεία σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύυυ!! Είναι η πιο πολυφορεμένη και εύκολη για συνδυασμούς παλέτα για το '13, και σίγουρα θα συνεχίσει και το '14!! Καλή χρονιά και σ' εσένα Εύα μου!! :)

      Διαγραφή
  16. Αυτό το πινέλο από Sephora πόσο έχει; :) Πολύ όμορφα όλα, ειδικά τα bling bling βερνικάκια!! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ!! Το συγκεκριμένο κοστίζει 16 ή 16,5 ευρώ, αλλά μπορείς να το πετύχεις και σε κάποια προσφορά λιγότερο!! :)

      Διαγραφή
  17. Πωπω εμένα η Garnier BB Cream δεν είχε κάτσει καθόλου καλά στο πρόσωπο μου με αποτέλεσμα να καταλήξει στα χειρότερα του 2013! Ούτε η Falsies έκανε ιδιαίτερη δουλειά στις βλεφαρίδες μου (μα τι ξινή που είμαι!). Όλα τα άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει (να τα έθαβα και αυτά μία!) εκτός απο ένα παρόμοιο ξεβαφτικό νυχιών άλλης μάρκας που ήταν πραγματικά πολύ βολικό!
    mariasbeautifulworld.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλες οι απόψεις δεκτές, απλώς επειδή μόλις διάβασα το post σου με τα χειρότερα, η bb που έχεις είναι η πρώτη που κυκλοφόρησε από Garnier και όντως δεν είναι καλή, αυτή που έχω εγώ στα αγαπημένα μου (στο μακρόστενο σωληνάριο) είναι η δεύτερη που βγήκε και είναι σχεδιασμένη ειδικά για λιπαρές/μικτές επιδερμίδες (αφήνει ματ αποτέλεσμα). :P

      Διαγραφή
    2. Αααα μάλιστα, οπότε λάθος μου! Δεν σου βγάζει λιπαρότητα δηλαδή ε; Πάντως και μόνο λόγω κάλυψης, δεν είναι για το δικό μου πρόσωπο οι BB κρέμες γενικά.

      Διαγραφή
    3. Ναι, δεν μου βγάζει καθόλου λιπαρότητα και την θεωρώ εκπληκτική! Βέβαια, έχει μόνο 2 αποχρώσεις, οπότε μπορεί να μην ταιριάξει σε κάποιες, αλλά καμία σχέση δεν έχει με την προηγούμενη! Έχεις δίκιο, αν θες κάλυψη οι bb creams δεν είναι ότι καλύτερο!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...