Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Good bye Cellulite


Κάθε γυναίκα θέλει να βελτιώσει κάποιες ατέλειες στο σώμα της, και οι περισσότερες μάλιστα θέλουμε να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα. Θα μου πεις πως δεν γίνονται θαύματα. Πώς η λύση είναι η σωστή διατροφή και το γυμναστήριο, αλλά.. Πίστεψέ με, σου έχω μια πιο ενδιαφέρουσα λύση!


Η  κρέμα κατά της κυτταρίτιδας από την Nivea, είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιώ εδώ και 2 μήνες περίπου (από τον Ιούλιο). Ενδείκνυται για όλους τους τύπους επιδερμίδας και περιέχει Q10 (ένα φυσικό συνένζυμο της επιδερμίδας) και L-Carnitin (ένα φυσικό συστατικό της επιδερμίδας που συμβάλλει στο μεταβολισμό του λίπους και τη μετατροπή του σε ενέργεια). Υποστηρίζει πως σε δυο εβδομάδες, η σφριγηλότητα της επιδερμίδας βελτιώνεται, ενώ σε τρεις εβδομάδες, τα σημάδια της κυτταρίτιδας μειώνονται ορατά.


Η εμπειρία μου: Είχα αρκετά μεγάλο πρόβλημα με την κυτταρίτιδα σε μηρούς και γλουτούς, ενώ είχα δοκιμάσει στο παρελθόν 2-3 παρόμοιες κρέμες άλλων εταιρειών χωρίς κάποιο απίστευτο αποτέλεσμα. Είπα να δοκιμάσω και την συγκεκριμένη, κι έτσι ξεκίνησα να την χρησιμοποιώ τον Ιούλιο. Είμαι πολύ τεμπέλα για να κάνω μασάζ κατά την εφαρμογή, κι ένας λόγος παραπάνω που επέλεξα την συγκεκριμένη ήταν γιατί δεν χρειάζεται μασάζ! Έχει μπλε χρώμα, απορροφάται σχετικά γρήγορα και νιώθεις δροσιά όταν την εφαρμόζεις. Αφήνει το δέρμα απίστευτα μαλακό (καλύτερα και από ενυδατική), ενώ έχει ελαφριά μυρωδιά που δεν διαρκεί.

Την χρησιμοποιούσα το πρωί και αργά το βράδυ κάθε μέρα. Στο τέλος της πρώτης εβδομάδας, δεν παρατήρησα τρομερή διαφορά, απλά το δέρμα μου ήταν πολύ απαλό. Στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας, κάποια σημεία με έντονο πρόβλημα είχαν γίνει λίγο πιο λεία! Στο τέλος της τέταρτης όμως εβδομάδας, το πρόβλημα είχε βελτιωθεί κατά 50%!! Είχα μείνει άφωνη! Δεν έχει εξαφανιστεί το πρόβλημα -εννοείται- αλλά την βελτίωση που έχω δει ως τώρα, δεν την είχα ποτέ ξανά με άλλη κρέμα! Δεν άλλαξα τίποτα στη διατροφή μου, δεν πηγαίνω γυμναστήριο, αλλά το μόνο που άλλαξα τις τελευταίες εβδομάδες, ήταν ότι σταμάτησα να διανύω κοντινές αποστάσεις με τα πόδια και ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το ποδήλατό μου (μια με δυο φορές τη μέρα για περίπου 10 λεπτά - μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα που μου το έκλεψαν μέσα απ' την πολυκατοικία..), ενώ έχω κάνει και κάποια μπάνια στη θάλασσα! Αυτά, σε συνδυασμό με την συγκεκριμένη κρέμα με βοήθησαν όσο τίποτε άλλο!

Αν δεν το πιστεύεις ή αν θες να δεις εάν οποιαδήποτε κρέμα κατά της κυτταρίτιδας έχει αποτέλεσμα, βγάλε απλά μια φωτογραφία την προβληματική περιοχή πριν την ξεκινήσεις και μια στο τέλος (αυτό έκανα και δεν πίστευα στα μάτια μου)!

Τέλος, να σημειώσω πως την αγόρασα από Hondos Center περίπου 8 ευρώ (πέτυχα και ένα κουπόνι με έκπτωση), περιέχει 200ml, και το επόμενο καλοκαιράκι σίγουρα θα την ξαναπάρω!

Εσύ χρησιμοποιείς κάποια παρόμοια κρέμα; Μήπως έχεις δοκιμάσει τη συγκεκριμένη;

Stay tuned για το επόμενο post!!
Love & Kisses!


16 σχόλια:

  1. Anteeeeeee!!!toso megali diafora!!
    pote den agorasa tetoiou eidous kremes gt 8ewrw oti den exoun apotelesma!! :D
    tha tin exw sta upopsin gia tou xronou to kalokairaki gt twra variemai!! :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι!! Μιλάμε για τρομερή διαφορά!!! Ξετρελάθηκα!!! :) Κι εγώ βαριέμαι.. χειμώνας έρχεται, γι αυτό του χρόνου πάλι να μας σώσει πριν την παραλία! Αλλά αυτή φορά θα την ξεκινήσω από Μάη να μην χάσω χρόνο!! :P

      Διαγραφή
  2. ps...pwpw krima gia to podilato sou :(
    eleossssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα να πάνε!! Ως και την αλυσίδα μου έσπασαν και την πήραν κι αυτή!!! Το ποδηλατάκι μου έγινε παρελθόν μέσα σε ένα βράδυ... θα κλαίω για πολύυυ καιρό!! :(

      Διαγραφή
    2. :( edw egw stenaxwrethika..pff kammia ntropi pia!!
      mou exoun klepsei ki emena apo tin douleia omprela (ok polu pio f8ini apo podilato) alla einai i praxi..

      Διαγραφή
    3. Το ξέρω, πολύ άσχημο σαν συμβάν, ότι κι αν σου πάρουν, αλλά ειδικά ποδήλατο δεν με βλέπω να αγοράζω και σύντομα και είναι κρίμα! Άσε που δεν το είχα και πολύ καιρό.. Και τώρα που το χρησιμοποιούσα και φουλ.. ααααααααχ κ' βαααααχ! :(

      Διαγραφή
  3. Δεν την έχω δοκιμάσει !
    Αλλά δοκίμαζα τη Regenesis Biocomplex και ήταν πολύ πολύ καλή αλλά ακριβή! Αν η NIvea είναι τόσο αποτελεσματική όσο λες θα τη δοκιμάσω σίγουρα το επόμενο καλοκαίρι!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικά οι πιο ακριβές είναι σαφέστατα και πιο καλές (αν και όχι πάντα, αλλά τις περισσότερες φορές είναι). Θα την κοιτάξω αυτή που δοκίμασες, πάντως από οικονομικές λύσεις τέτοιου είδους, η συγκεκριμένη είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει ποτέ!! :)

      Διαγραφή
  4. Μου κάνει εντύπωση που είχε τόσο εμφανή αποτελέσματα! Θα την έχω οπωσδήποτε στα υπόψη, ευχαριστούμε για το review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νιι!! Κι εγώ ξετρελάθηκα!! Δεν το περίμενα με τίποτα!! :)

      Διαγραφή
  5. Εχω μια της oriflame που δεν εχει αποτελεσμα αλλα ειναι καλουτσικη ετσι για να λεω οτι βαζω χαχα, αυτη φαινεται πολυ καλη οπως λες και επειδη λατρευω πραγματικα την nivea θα την δοκιμασω σιγουρα! Πολυ κριμα για το ποδηλατακι σου μωρε :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ μερικές έτσι τις έβαζα, για να μην τις πετάξω, αλλά με την συγκεκριμένη είδα τρομερό αποτέλεσμα!! Άστα.. πάει το ποδήλατο!! :(

      Διαγραφή
  6. Το περπάτημα αλλά και το ποδήλατο κάνουν τόσο καλό στην υγεία μας.. Κρίμα που στο έκλεψαν, εύχομαι να πέσει αυτός που το έκανε χαχαχ
    Ωραίο review!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα την καλύτερη ευχή-κατάρα έγραψες Κλεονίκη!!! :) Ας φάει τα μούτρα του λοιπόν! :P

      Διαγραφή
  7. Έξυπνο αυτό με τη φωτογραφία του πριν και μετά! Είχα δοκιμάσει παλιότερα παρόμοιο προιόν και μ'αρέσει κι εμένα τρομερά αυτή η δροσερή αίσθηση που αφήνει κατά την εφαρμογή! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναιιι!! Δεν είναι τρομερή αίσθηση? Ειδικά όταν κάνει ζέστη!! Την έχω λατρέψει τη συγκεκριμένη!! :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...