Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Dots.. dots everywhere & οδηγός για μανικιούρ!

Τι κι αν μπήκε το φθινόπωρο; Ένα πολύχρωμο και funky μανικιούρ είναι ικανό να φέρει ξανά το καλοκαίρι, κάθε φορά που θα χαζεύουμε τα νύχια μας!

Προσωπικά κόλλησα με τις βούλες σαν σχέδιο όλο το Σεπτέμβρη, σε διάφορα χρώματα και μεγέθη! Πάμε όμως να δούμε πώς μπορούμε να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο μανικιούρ μόνες μας στο σπίτι; 

Τα εργαλεία που χρησιμοποιώ:


1. Nail polish corrector pencil - Essence
2. Λίμα - NBM 
3. Πενσάκι επωνυχίων - mynails.gr 
4. Σπρωχτήρι (ή όπως αλλιώς λέγεται) επωνυχίων - Jumbo 
5. Εργαλείο για βούλες
6. Σφουγγαράκι για λείανση - Jumbo
7. Ξεβαφτικό νυχιών Express remover - Maybelline


1. Cuticle remover - Roby nails
2. Top coat - Nfu Oh
3. Βάση - It style

Τα βήματα που ακολουθώ:

Αρχικά, ξεβάφω τα νύχια μου με το ξεβαφτικό νυχιών από Maybelline. Είναι ένα θαύμα το συγκεκριμένο προϊόν, καθώς βουτάς το δαχτυλάκι, το στριφογυρνάς και σε ένα δευτερόλεπτο το μανό έχει εξαφανιστεί! Αφήνει μια πολύ όμορφη μυρωδιά πάνω στα δάχτυλα και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν περιέχει ασετόν! Στη συνέχεια λιμάρω τα νύχια μου ώστε να τους δώσω το σχήμα που θέλω και εφαρμόζω το ειδικό βερνίκι που θα μαλακώσει τα επωνύχια ώστε να μπορέσω να τα αφαιρέσω πολύ εύκολα. Μετά, σπρώχνω απαλά τα επωνύχια με το ειδικό εργαλείο (βλέπε νούμερο 4, φωτογραφία 1) και κόβω ότι περισσεύει με το πενσάκι. Τέλος, λιμάρω την επιφάνεια των νυχιών με το σφουγγαράκι ώστε να γίνουν ακόμη πιο λεία και περνάω τη βάση μου.

Η περιποίηση των νυχιών έχει τελειώσει και τώρα είναι η ώρα για το βερνίκι! Περνάμε πάντα δυο στρώσεις και στη συνέχεια top coat, ώστε να κάνουμε το μανικιούρ να διαρκέσει περισσότερο και φυσικά τα νύχια μας να γυαλίζουν! Σε περίπτωση που κάνω κάποιο λάθος, το διορθώνω με το ειδικό στιλό από Essence, το οποίο με έχει σώσει! Είναι πραγματικά πολύ καλό προϊόν και στα συν του είναι οι τρεις επιπλέον μυτούλες που περιέχει σαν ανταλλακτικά. Εάν θέλεις, σε αυτό το σημείο, μπορείς να κάνεις ελαφρύ μασάζ στα επωνύχια με κάποιο λαδάκι ώστε να τα ενυδατώσεις. Προσωπικά, μια στο τόσο χρησιμοποιώ το λαδάκι με άρωμα τσιχλόφουσκα από Nfu Oh.

Κόλλησα όλο το μήνα κάνοντας βούλες στα νύχια μου, τις οποίες πέτυχα με το ειδικό εργαλείο για βούλες (βλέπε νούμερο 5, φωτογραφία 1) και... Voilà!



Για το πρώτο:

Σε όλη την επιφάνεια του νυχιού χρησιμοποίησα το βερνίκι Elizabeth St. από Nails Inc, και για τις βούλες το βερνίκι Surreal appeal n.1196 από China glaze.

Για το δεύτερο:

Σε όλη την επιφάνεια του νυχιού χρησιμοποίησα το βερνίκι Baker Street από Nails Inc, και για τις βούλες το βερνίκι n.257 από Erre Due.

Πώς σου φάνηκε το παραπάνω σχέδιο; Θεωρώ πως αν και απλό, ανάλογα με τα χρώματα και τους συνδυασμούς, δείχνει εντυπωσιακό! Ελπίζω να βοήθησα με τις συμβουλές μου περί μανικιούρ!

Stay tuned για το επόμενο post!!
Love & Kisses!

13 σχόλια:

  1. Το πρώτο είναι υπέροχο! Αλλά και στο δεύτερο,πόσο ταλέντο μπορείς να έχεις!
    Δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μου στα μανικιουρ κι αυτά :/
    Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ τόοοσο πολύ Εύα μου!!! Μπροστά σε διάφορα σχέδια που βλέπω και δεν μπορώ με τίποτα να πετύχω αυτό δεν είναι τίποτα!! :P Εξάσκηση θέλει, κι εγώ πριν ένα χρόνο ούτε να τα κόψω με το ψαλιδάκι ίσια δεν μπορούσα!! :P

      Διαγραφή
  2. Ειναι υπέροχο!!! ειδικα με το μπλέ πηγαινει πολυ, φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ ειναι υπεροχα και τα δυο αλλα το πρωτο ειδικα το λατρεψα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω μείνει με το δεύτερο μανικιούρ! Από πού να αρχίσω? Από το σχέδιο, τα χρώματα, τι? Αν το έβλεπα σε περιοδικό δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση!!! Είναι τέλειο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Κοραλλία μου με σκλαβώνεις!!! Να σαι καλά!!! Είσαι μια γλύκα!! :)

      Διαγραφή
  5. Ωραίο!!!Και μένα μ αρέσει να με περιποιούμαι που και που!χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιχι!! Σ' ευχαριστώ!! :) Νομίζω όλες οι γυναίκες παθαίνουμε για περιποίηση!! :)

      Διαγραφή
  6. Πρέπει να πάρω κι εγώ εργαλεία αν και νομίζω θα βρω τα πάντα στα συρτάρια της μαμάς μου. Είναι ωραίο να κάνεις beaute! Καλά, το μπλε-κόκκινο απίστευτο, θυμίζει πολύ comic, και έργο του Roy που πόσταρες προχθές χαχαχα! Πάρα πολύ χρήσιμο post! Πάω να διαβάσω review για Nfu-Oh, θέλω πολύ να τα δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα με τσάκωσες!! Έχω κολλήσει με Roy το τελευταίο διάστημα!!! Κάνε μια επιλογή από τα εργαλεία της μαμάς σου, πάρε ότι άλλο χρειάζεσαι και ξεκίνα να δημιουργείς!! Τα Nfu Oh τα λατρεύω!!! Να πάρεις κάτι οπωσδήποτε!! Θα με θυμηθείς!! :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...