Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Κάνε το μπάνιο σου σκέτο Παράδεισο! (Μέρος δεύτερο)

Roy Lichtenstein - Woman in bath (1963)

Βυθίστηκες στο ζεστό νερό, ταξίδεψες με διάφορες μυρωδιές και αρώματα, χαλάρωσες... Κάτι λείπει... Τι χρειάζεσαι μετά από ένα απολαυστικό μπάνιο; Ενυδάτωση φυσικά! Μετά από τις προτάσεις που σου έδειξα εδώ, ακολουθούν λίγες ακόμη, για να σε βοηθήσω να κάνεις το χειμώνα που έρχεται λίγο πιο γλυκό και μοσχομυριστό!


Body butters - The Body Shop

Σοκολάτα, καρύδα, ginger και μέλι! Λατρεύω τα συγκεκριμένα body butters, τόσο για τις υπέροχες μυρωδιές τους, όσο και για την ενυδάτωση που προσφέρουν! Ξεχωρίζω τη σοκολάτα (που μου τελείωσε και με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναπάρω) γιατί μου θυμίζει γλυκό (κάτι ενδιάμεσα σε σοκολατένια πάστα και καραμέλες βουτύρου), το ginger γιατί μου θυμίζει Χριστούγεννα, την καρύδα γιατί μου θυμίζει καλοκαίρι-θάλασσα, και το μέλι, από την καινούρια σειρά, γιατί η ιδιαίτερα γλυκιά μυρωδιά του μου θυμίζει τα πρώτα λουλούδια που ανθίζουν την άνοιξη! Με λίγα λόγια ένα για κάθε εποχή (σχεδόν). Η κανονική συσκευασία περιέχει 200ml.


Καρπούζι - The Body Shop

Είναι η πιο αγαπημένη μου κρέμα σώματος, καθώς μου θυμίζει παιδικά καλοκαίρια! Ναι, ναι, από το γυμνάσιο το χρησιμοποιούσα τα καλοκαίρια, όταν υπήρχε σαν after sun με την ίδια μυρωδιά, αλλά δυστυχώς καταργήθηκε. Πάλι καλά, ξανακυκλοφόρησε σαν body lotion και για όσο υπάρχει θα το αγοράζω!! Η συσκευασία περιέχει 250ml.



Βανίλια Μαδαγασκάρης - The Body Shop
Πρόκειται για μια κρέμα σώματος με βαρύ άρωμα βανίλιας! Είναι ιδανική εάν θες να μοσχομυρίζεις χωρίς να εφαρμόσεις οτιδήποτε άλλο. Δυστυχώς δεν ενυδατώνει την επιδερμίδα όσο θα ήθελα. Χαρίζει όμως υπέροχο άρωμα, που διαρκεί ατελείωτες ώρες, και μια αίσθηση δροσιάς κατά την εφαρμογή. Η ενυδάτωση όμως ή έστω η απαλότητα που προσφέρει διαρκεί πολύ λίγο. Η συσκευασία περιέχει 250ml.


Περγαμόντο και πράσινο τσάι - Apivita

Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο γαλάκτωμα σχετικά πρόσφατα, και το λάτρεψα, γιατί απορροφάται σε δευτερόλεπτα! Δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας ενώ χαρίζει απίστευτη απαλότητα στην επιδερμίδα. Η μυρωδιά του μου θυμίζει διάφορα βότανα, σαν να περπατάω στην εξοχή. Συγκεκριμένα περιέχει λάδι ελιάς και αμυγδάλου, πράσινο τσάι και αιθέρια έλαια από περγαμόντο και ευκάλυπτο. Όπως και κάθε προϊόν της Apivita, δεν περιέχει paraben, silicone, και οποιαδήποτε άλλη βλαβερή ουσία για την επιδερμίδα. Είναι κατά 91% φυσικό προϊόν και περιέχει 200ml.


Σοκολάτα - Corpus

Θεϊκό το συγκεκριμένο γαλάκτωμα! Το χρησιμοποιώ συνέχεια! Είναι το μόνο (από όσα έχω δοκιμάσει) που μυρίζει τόσο αληθινά, μοναδικά και υπέροχα σοκολάτα. Περιέχει πρωτεΐνες μεταξιού, ενυδατώνει σε βάθος και είναι ελληνικό προϊόν. Η συσκευασία περιέχει 500ml και συνήθως υπάρχει σε προσφορά 1+1 δώρο!


Weekend - Burberry Hypnôse - Lancôme

Μια στο τόσο, χρησιμοποιώ και κάποια ενυδατική από άρωμα, όταν θέλω να περιποιηθώ παραπάνω τον εαυτό μου ή να κάνω το άρωμά μου να διαρκέσει περισσότερο! Συγκεκριμένα δυο που ξεχωρίζω είναι η Hypnôse που είναι και το αγαπημένο μου άρωμα (και θα το αγοράζω για όσο κυκλοφορεί), και η Weekend, που αν και σαν άρωμα δεν με έχει εντυπωσιάσει, η ενυδατική του κρέμα είναι διαφορετική και πολύ καλύτερη! Η ποσότητα διαφέρει ανάλογα με την ποσότητα του αρώματος και την προσφορά.


Λαδάκια - Johnson's, Lierac, Avon

Για χρόνια χρησιμοποιούσα μόνο το Johnson's baby oil! Θεωρώ πως τα λαδάκια ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα και αν συνδυαστούν με μασάζ (που κάνει και την απορρόφησή τους πιο εύκολη και γρήγορη) είναι ότι καλύτερο για το δέρμα! Συγκεκριμένα το Johnson's αποτελεί για μένα σταθερή αξία, ενώ πρόσφατα ερωτεύτηκα και το λαδάκι της Lierac (για πρόσωπο σώμα και μαλλιά), που μυρίζει απίστευτα! Μια ακόμη επιλογή, αποτελεί το λαδάκι της Avon με Ταϊλανδέζικο νούφαρο. Κατά τη γνώμη μου είναι ιδανικό μετά από βραδινό μπάνιο, καθώς η υπέροχη και απαλή μυρωδιά του σε χαλαρώνει! Ότι πρέπει για πριν από τον ύπνο! Κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη.


Nourishing body lotion - Caudalie & Nutriextra - Vichy

Τέλος, δύο από τις κρέμες σώματος που δοκίμασα σε δείγμα, ξεχώρισα και με την πρώτη ευκαιρία θα αγοράσω και σε κανονικό μέγεθος είναι οι συγκεκριμένες από Caudalie και Vichy. Είναι και οι δυο σχεδόν άοσμες, απλώνονται πανεύκολα, απορροφώνται σε δευτερόλεπτα και αφήνουν το δέρμα απίστευτα ενυδατωμένο και απαλό! Είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα μαζί με την Smooth sensation - Nivea και την Creme de corps - Kiehl's (που δεν έχω αυτήν τη στιγμή για να σας τις δείξω, αλλά σίγουρα θα αγοράσω στο μέλλον)!

Πώς σου φάνηκαν οι επιλογές μου; 

Stay tuned για το επόμενο post!!
Love & Kisses!

20 σχόλια:

  1. Τέλεια όλα! Πολύ Body Shop και μ'αρέσει! <3 Πόσο τέλειο είναι να μυρίζει το μπάνιο σου απ'όλα αυτά τα προϊόντα! Επίσης λατρεύω Roy, όλα του τα έργα είναι απίστευτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα όντως πολύ Body Shop!! Αδυναμίες!! :P Κι εγώ λατρεύω τα έργα του Roy!! :)

      Διαγραφή
  2. Tης Corpus μ'αρέσουν πολύυυ!!!
    Όπως και το λαδάκι της Johnson's και της Avon!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα της Corpus με ξετρέλανε, γι αυτό θέλω να δοκιμάσω κι άλλες κρέμες!! :)

      Διαγραφή
  3. Τι υπέροχο ποστ! Mου δίνεις πολλές ιδέες!!! Λατρεύω από the body shop το μέλι και ΚΑΡΠΟΥΖΙ!!!!!!!!!!!!!!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι Αλεξάνδρα μου!! Έτσι να δίνω ιδέες θέλω!! Το καρπούζι το αγαπώ!! :)

      Διαγραφή
  4. Τελειααααααααα ολα!!!!!!!!!!!!!!
    Από body shop εννοείται ξεχωρίζω καρύδα την οποία αγοράζω κάθε καλοκαίρι!Το μέλι το μύρισα και θα το αγοράσω σίγουρα...η σοκολάτα ΔΕΝ μ'αρέσει καθόλουυυυυ...και το ginger το λατρεύω...εμένα μου μυρίζει σαν ζελεδάκια coca cola!χαχαχαχ!!
    Η Vichy ειναι θεική..είναι στις top 3 μου!!Και πρέπει να δοκιμάσω το λαδάκι Lierac!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώωω πολύ Βίκυ μου!! Ναι να το δοκιμάσεις το μέλι!! :) Γιατί βρε δεν σου αρέσει η σοκολάτα?? Γενικά ή μόνο από κάποιες εταιρείες?? Κι εμένα το ginger αυτά τα ζελεδάκια coca cola μου θυμίζει!!! Αλήθεια ποιες είναι οι top 3 σου??

      Διαγραφή
    2. Μ'αρέσει η σοκολάτα και σίγουρα θα δοκιμάσω της corpus!!!Αλλά των body shop οχι...νομίζω ότι το άρωμα της φαίνεται πολύ τεχνητό και χημικό!Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω!! :D
      Top 3 e??Λοιπόν σίγουρα Body Shop body butter coconut αλλα και moringa!!
      Επόμενο το Vichy Nutriextra body lotion (εκπλητκική ενυδάτωση)...λαδάκι Nuxe!!
      Αλλά γενικά εχω τρέλα με ενυδατικά σώματος οπότε θα μπορούσα να σου πω πχ και από Dove to visible effects η το καινουργιο purely pampering me shea butter!

      Διαγραφή
    3. Α ναι να δοκιμάσεις Corpus!! Στοίχημα πως θα ερωτευτείς!! Η αλήθεια είναι πως κι εμένα έτσι μου φαινόταν στην αρχή, αλλά όταν την χρησιμοποίησα μερικές φορές (τη σοκολάτα από TBS) η μυρωδιά της μου θύμιζε καραμέλα και ξετρελάθηκα!! Τέλεια τα top 3 σου!! Για το λαδάκι Nuxe έχω ακούσει πολλά, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη!! Κι εγώ έχω τρέλα με τα προϊόντα σώματος, οπότε σε νιώθω!! :)

      Διαγραφή
  5. Όσο το διάβαζα μου έρχονταν όλες οι μυρωδιές που περιέγραφες!!! Πρέπει κάποια στιγμή να πάω Body Shop δεν γίνεται διαφορετικά! Φιλάκια Κωνσταντίνα μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ χαίρομαιιι πολύυυ!! Φυσικά και να πας γιατί χάνεις Κοραλλίααα μου!! :P Φιλάκιααα!!

      Διαγραφή
  6. αααααχ,τα θέλω ΟΛΑ!!!!!πεθαίνω για τέτοια προιόντα πιο πολύ και από μακιγιάζ!μόνο της corpus έχω δοκιμάσει-σε όλες τις μυρωδιές,το burberry,και το λαδάκι φυσικά σταθερή αξία!!!πολύ ωραία είναι της biolife μια με άρωμα ορχιδέα!είναι η νέα μου αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ πόσο με καταλαβαίνεις Χαρά μου!! Κι εγώ πεθαίνω για οτιδήποτε έχει να κάνει με περιποίηση περισσότερο απ΄ το μακιγιάζ!! :P Θα το κοιτάξω για biolife γιατί μου κίνησε την περιέργεια η ορχιδέα!!

      Διαγραφή
  7. αχ αμαν τι τελεια ολα, γενικα λατρευω τετοια αρωματα που εδειξες, τα πρωτα εννοω αχχ και το καρπουζακι ομως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καρπουζάκι, όσο έχει μείνει, δηλαδή δυο σταγόνες, θα μου θυμίζει το καλοκαίρι!! Του χρόνου πάλι!! Τώρα περνάω σε πιο χειμερινά αρώματα!! :P

      Διαγραφή
  8. παρα πολυ ωραιες επιλογες...θελω πολυ να δοκιμασω το λαδακι της Lierac...πιστευω για μυρωδια-ενυδατωση τα καλυτερα ειναι τα Body butter των body shop..Πανω μου κρατανω ωρες..επισης μαρεσει πολυ η λοσιον της Bioten Με το κυδωνι..τη λατρευω

    vaso by mybeautymap.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!! :) Να το δοκιμάσεις το λαδάκι, το θεωρώ κορυφαίο!! Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω ενυδατική σώματος από Bioten, αλλά γενικά έχω ακούσει καλά λόγια! Μύρισα μια καινούρια (από bioten), και μου κίνησε την περιέργεια είναι αλήθεια (μύριζε σαν μπισκοτάκι αλλά δεν θυμάμαι όνομα)!!

      Διαγραφή
  9. Τα είδα όλα με πολύ ενδιαφέρον..αλλά πραγματικά..αυτα τα Body Butters από Body Shop κλέβουν την παράσταση <3 Τα θέλωωωωω

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιχι, είναι όντως μοναδικά!! Έχουν και τόσο υπέροχες μυρωδιές που είναι αδύνατο να μην τα θες όλα!! Άντε να διαλέξεις μετά ποιο θα πάρεις!! :P

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...