Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Leave in conditioners στο μικροσκόπιο!


Μιας και αποφάσισα πριν κάποιους μήνες να μακρύνω αρκετά τα μαλλιά μου, έψαξα, βρήκα και δοκίμασα διάφορα προϊόντα για βαθιά ενυδάτωση, προστασία και αναδόμηση.


Αρχικά δοκίμασα το Oil miracle liquid conditioner της σειράς BC από Schwarzkopf. Πρόκειται για ένα διφασικό leave in conditioner. Το ανακινείς, ψεκάζεις σε νωπά μαλλιά και δεν το ξεβγάζεις. Είναι πραγματικά ένα θαύμα σε μπουκαλάκι! Μυρίζει απίστευτα όμορφα, και η μυρωδιά μένει για ώρες πάνω στα μαλλιά. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και απίστευτη λάμψη μετά το στέγνωμα. Επίσης ξεμπερδεύει πανεύκολα και βοηθάει πάρα πολύ με τους κόμπους που δημιουργούνται κυρίως στα μακρυά μαλλιά. Περιέχει λάδι Argan που δρα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και βοηθά στη λείανση των μαλλιών, ενώ χαρίζει λάμψη και ελαστικότητα. Ακόμη, η τεχνολογία Amino Cell Rebuild, αποκαθιστά την φυσική ελαστικότητα της τρίχας. Είναι 150ml, ενδείκνυται για όλους τους τύπους μαλλιών και κοστίζει από 11 έως 17 ανάλογα το κομμωτήριο ή το online κατάστημα. Προσωπικά το αγόρασα από συνοικιακό κομμωτήριο περίπου 15 και το λάτρεψα! Σίγουρα θα το ξαναπάρω!

Μετά από λίγο καιρό, σε μια βόλτα στο σουπερμάρκετ, το μάτι μου έπεσε πάνω στο Spray conditioner από Pantene. Είναι και αυτό ένα leave in conditioner, διφασικό, το οποίο ανακινείς και ψεκάζεις σε νωπά ή στεγνά μαλλιά, χωρίς να το ξεβγάλεις. Μυρίζει και αυτό πολύ όμορφα, αλλά η μυρωδιά δεν μένει στα μαλλιά. Δεν τα βαραίνει, ενώ χαρίζει λάμψη μετά το στέγνωμα. Προσωπικά δεν είδα κάποια διαφορά όσον αφορά την ενδυνάμωση. Τα ξεμπερδεύει κι αυτό πανεύκολα, και βοηθάει πολύ με τους κόμπους. Είναι 150ml, ενδείκνυται για μαλλιά με λεπτή τρίχα και δεν κοστίζει περισσότερο από 4€. 

Τέλος, πριν από δυο μήνες περίπου, πήρα από το Zammple, το Gliss Ultimate elixir serum πάλι από Schwarzkopf. Το συγκεκριμένο προσφέρει πιο βαθιά ενυδάτωση, καθώς είναι serum. Πρέπει να το ανακινήσεις και αυτό πριν τη χρήση και να το ψεκάσεις σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Δεν μου αρέσει και πολύ η μυρωδιά του (καθώς μυρίζει έντονα οινόπνευμα), αλλά ευτυχώς δεν μένει και πολύ στα μαλλιά. Έχει ένα ιδιαίτερο χρυσό χρώμα και όταν το ανακινήσεις, δημιουργούνται χρυσά σωματίδια. Προσφέρει τρομερή ενυδάτωση και λάμψη, βοηθάει τα μαλλιά να μην σπάνε, ενώ τα ξεμπερδεύει και αυτό πανεύκολα. Είναι 100ml και ενδείκνυται για πολύ ξηρά και καταπονημένα μαλλιά. Δεν ενδείκνυται για μαλλιά με ντεκαπάζ, περμανάντ ή λευκά μαλλιά. Η ενδεικτική τιμή του στο Zampple ήταν περίπου 9€, αλλά στο σουπερμάρκετ το βρήκα στα 6,5€ χωρίς να αναφέρει ότι είναι σε προσφορά. Έχω αγοράσει ήδη δεύτερο μπουκαλάκι!

Αυτά έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα, αλλά νομίζω πως με κέρδισαν τα προϊόντα Schwarzkopf. Εσύ έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο από τα παραπάνω;

Stay tuned για το επόμενο post!!
Love & Kisses!

8 σχόλια:

  1. έχω πάρει καιεγώ από το zampple το gliss!λες να μας άκουσαν και να έριξαν την τιμή;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάααρι να είναι μόνιμη και να μην αλλάξει!! :)

      Διαγραφή
  2. το gliss serum θα ηθελα πολυ να το δοκιμασω, και εγω προσπαθω να μακρυνω αρκετα τα μαλλια μου... υπομονη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι θεϊκό!! Να το δοκιμάσεις!! Αχ πραγματικά, μια η ψαλίδα, μια η ζέστη, ελπίζω να τα καταφέρω, να τα φτάσω στο μήκος που θέλω!! :)

      Διαγραφή
  3. Και σκεφτόμουν το gloss τις προάλλες !! Thanks για το review! Σίγουρα στα προσεχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το gliss είναι τέλειο!! Το λάτρεψα!! Να το δοκιμάσεις!! :)

      Διαγραφή
  4. Είμαι σε μια μόνιμη φάση να προσπαθώ να μακραίνω τα μαλλιά μου, γιατι σπάνε συνεχώς. Τώρα χρησιμοποιώ το Diamond Gloss από τη Nivea, αλλά θα έλεγα ότι ισχύει ότι περιέγραψες για το spray conditioner από την Pantene. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο! Θα δοκιμάσω σίγουρα το oil miracle liquid conditioner από Schwarzkopf!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ αυτό πάθαινα μέχρι πριν λίγο καιρό, όλο έσπαγαν, αλλά θα μιλήσω και για αυτό, σε επόμενο post!! :) Δεν το έχω δοκιμάσει αυτό από nivea! :P Να το δοκιμάσεις εάν σου δοθεί η ευκαιρία το bonacure! Έρωτας!! :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...