Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Νέες καλοκαιρινές αγορές (bazaar Sephora)!


Πριν από λίγο καιρό επισκέφθηκα το bazaar των Sephora και ομολογώ ενθουσιάστηκα! Η ποικιλία των προϊόντων μεγάλη, οι τιμές ιδιαίτερα χαμηλές και οι ευκαιρίες... πολλές! Αναρωτιέσαι τι αγόρασα; Ρίξε μια ματιά παρακάτω!


Είχε κυρίως high end προϊόντα (YSL, Chanel, Lancôme, Dior), κάποια αρώματα (Lancôme, Marc Jacobs, Benefit), διάφορα προϊόντα περιποίησης και φυσικά αρκετά προϊόντα Sephora και Rainbow Priorities, ενώ οι τιμές ξεκινούσαν από 1 και έφταναν έως και τα 35!


Αρχικά το μάτι μου έπεσε πάνω σε αυτά τα δυο βερνίκια νυχιών, από παλαιότερη σειρά των Sephora σε συνεργασία με τον Karl Lagerfeld. Λέω από μέσα μου, μην τα κοιτάς καν, θα 'ναι πανάκριβα! Ε λοιπόν κάθεσαι; Κόστιζαν μόνο 1€, είναι σε κανονικό μέγεθος (10ml) και έρχονται σε μια υπερπολυτελή θήκη, η οποία κλείνει και γίνεται κουτάκι! Φυσικά και από εξωτερική εμφάνιση σκίζουν, ενώ σκίζουν και από ποιότητα! Έχουν διάρκεια, στεγνώνουν στο δευτερόλεπτο (χωρίς καμία υπερβολή) και δεν χρειάζονται ούτε μια σταγόνα top coat! Γυαλίζουν τόσο, όσο κανένα άλλο βερνίκι νυχιών!


Υπήρχε και ποικιλία από παλέτες και μονές σκιές. Προτίμησα μια τετραπλή παλέτα από Lancôme (Ombre absolue palette A40). Πρόκειται για τέσσερις βελούδινες σκιές με shimmer, με πολύ καλή διάρκεια, αλλά όχι και τόσο καλή απόδοση (τουλάχιστον στις δυο αποχρώσεις του μοβ). Προσωπικά δεν βάφομαι έντονα, οπότε και μου άρεσε, αλλά δεν είναι κατάλληλη για πολύ έντονα αποτελέσματα. Κόστισε 10€.

Αποχρώσεις από αριστερά : YSL n2 μολύβι χειλιών, Chanel n03, YSL Volupte sheer candy n4, Sephora mat n09, Sephora mat n02.

Ακόμη, δεν θα μπορούσα να μην περάσω και απ' τα κραγιόν! Ήθελα καιρό να αποκτήσω ένα κραγιόν YSL, και αφού το βρήκα με 10 θα ήταν αδύνατο να αντισταθώ (γενικά κοστίζουν 30+€). Συγκεκριμένα πήρα το Volupte sheer candy n4. Δίνει απλά μια λάμψη και τίποτα παραπάνω. Πήρα ακόμη ένα κραγιόν Chanel (Rouge Coco n03 secret), που είναι άκρως ενυδατικό, και αυτό στα 10€, και δυο κραγιόν Sephora από τη ματ σειρά (n02 και n09), που κόστισαν 2€ το καθένα και τα λάτρεψα! Και τέλος για τα χείλη, ένα μολύβι YSL (n2) το οποίο κόστισε 5€.


Τέλος, πήρα ένα βερνίκι νυχιών Rainbow Priorities (n15), που κόστισε 1€, και δυο πινέλα ματιών της ίδιας εταιρείας (το κόκκινο είναι το n10, ενώ το μαύρο είναι από την επαγγελματική σειρά και δεν γράφει κάποιο νούμερο) που κόστισαν 2€ το καθένα.

Αυτές ήταν οι αγορές μου απ' το bazaar, το οποίο γίνεται δυο φορές το χρόνο στα κεντρικά γραφεία των Sephora (Αγ. Δημητρίου 63, Άλιμος) και αξίζει να το επισκεφθείς! Να τονίσω πως οι τιμές δεν είναι ίδιες όλες τις μέρες! Την πρώτη μέρα είναι όλα πάντα πιο ακριβά!

Πώς σου φάνηκαν οι αγορές μου;

Stay tuned για το επόμενο post!!
Love & Kisses!


20 σχόλια:

  1. Δεν εχω παει σε κανενα bazaar, παντως πολυ ωραια ολα τους με γεια σου μου αρεσαν πολυ τα κραγιον και τα βερνικια νυχιων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύυυ!! Ούτε εγώ είχα ξαναπάει σε bazaar!! Ενθουσιάστηκα όμως και θα το καθιερώσω!! :)

      Διαγραφή
  2. Ντίνα μου είναι υπέροχα όλα και οι τιμές απίστευτες! Πολύ καλό αυτό που κάνουν με τα bazaar γιατί βρίσκεις και πάρα πολύ κομμάτια μερικές φορές! :) Κρίμα που δεν πήγα τελικά... :(
    Φιλάκια πολλά! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ Ιωάννα μου!! Πραγματικά βρίσκεις διαμάντια εκεί που δεν το περιμένεις!! Δεν πειράζει βρε! Θα ξαναγίνει το χειμώνα, να πας τότε!! :)

      Διαγραφή
  3. τα καλυτερα χανω...χαχαχα τελεια οσα αγορασεις κ ακομη πιο τελειες οι τιμες!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Όντως τέλειες οι τιμές!! Δεν το περίμενα!! :P

      Διαγραφή
  4. Πόσο όμορφα <3 Να τα χαρείς όλα :)

    Alexandra by http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέθανα με το σετάκι βερνίκια Karl Lagerfeld, νομίζω θα το βλέπω στον ύπνο μου! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα!! Αχ κι εγώ πέθανα μόλις είδα τιμή!! Και τρελάθηκα με το πόσο γυαλίζουν!! :)

      Διαγραφή
  6. Εντάξει, μόλις μου ήρθε μια τάση λιποθυμίας. Τι υπέροχες αγορές είναι αυτές; Τι προϊόντα και τι τιμές, προπαντός! Όλα φανταστικά. Αγάπησα τα βερνίκια KL (1 ευρώ;;;) και το κραγιόν YSL! Να τα χαρείς όλα! :D
    Φιλιά,
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύυυ!!!! Είχα γεμίσει το καλαθάκι μου να φανταστείς και στο τέλος πήγα σε μια γωνία και ξεδιάλεγα, γιατί αν έπαιρνα όλα όσα ήθελα, αααχχχ!!! Φιλάκια!! :)

      Διαγραφή
  7. Great finds for the prices you purchased them for! xoxo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχα όλα sweety, να τα χαρείς!!
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...