Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Skincare | Apivita

Ο Ιανουάριος, ήταν για μένα ένας μήνας νέων ανακαλύψεων, καθώς ξεκίνησα να χρησιμοποιώ κάποια προϊόντα Apivita, εκ των οποίων τα περισσότερα δεν είχε τύχει να τα ξαναδοκιμάσω! Ρίξε μια ματιά παρακάτω, για να πάρεις μια γεύση από τα προϊόντα skincare που προστέθηκαν στην καθημερινή μου ρουτίνα.


 Το Σαμπουάν κατά της ξηροδερμίας, της σειράς Propoline περιέχει μέλι και τεϊόδεντρο και είναι κατά 86% φυσικό προϊόν. Όπως όλα τα προϊόντα Apivita, δεν περιέχει parabens, mineral oil, silicones, colorants και οποιοδήποτε άλλο χημικό συστατικό έχει κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον.
 Πραγματικά με αυτό το σαμπουάν ενθουσιάστηκα! Έχω πάντα ξηροδερμία το χειμώνα, που σημαίνει πως το τριχωτό της κεφαλής είναι ξηρό και ξεφλουδίζει. Από τα πρώτα λουσίματα με το συγκεκριμένο σαμπουάν είδα αποτέλεσμα. Στην αρχή ένιωσα όπως και στην απολέπιση, σαν να απομακρύνθηκαν δηλαδή τα νεκρά κύτταρα και στη συνέχεια η ξηροδερμία άρχισε να μειώνεται. Δεν έχει εξαλειφθεί τελείως ακόμη, πλέον όμως δεν πονάω και δεν έχω φαγούρα. Plus: Αφήνει τα μαλλιά απίστευτα απαλά!

 Το gel καθαρισμού για λιπαρές/μεικτές επιδερμίδες περιέχει πρόπολη και κίτρο και είναι κατά 96% φυσικό προϊόν. Με ελάχιστη ποσότητα, δημιουργεί πλούσιο αφρό, καθαρίζοντας σε βάθος την επιδερμίδα, η οποία μετά την χρήση του παραμένει ενυδατωμένη. Plus: Έχει την πιο φρέσκια μυρωδιά που έχω συναντήσει σε gel καθαρισμού! 

 Η μάσκα για βαθύ καθαρισμό με πράσινη άργιλοόπως και αρκετές ακόμη μάσκες της σειράς, πλέον κυκλοφορεί και σε συσκευασία των 40ml (εκτός από φακελάκι). Με αυτό τον τρόπο χρησιμοποιείς την ακριβή ποσότητα που χρειάζεσαι.
 Είχα χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν την συγκεκριμένη μάσκα. Συνεχίζει να μου αρέσει πολύ, καθώς καθαρίζει το δέρμα σε βάθος και μετά την αφαίρεσή της το αφήνει απίστευτα απαλό. Plus: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άντρες και εφήβους. 

 Ο φυσικός ορός για ενυδάτωση περιέχει αλόη και υαλουρονικό οξύ και είναι κατά 98% φυσικό προϊόν. 
 Μου έχει γίνει πλέον απαραίτητος! Απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, ενυδατώνει για ώρες και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Plus: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κοπέλες 18-25 ετών, καθώς και από 25 και άνω σε συνδυασμό με τα άλλα τρία serums της σειράς.

 Η κρέμα-gel 24ωρης ενυδάτωσης για λιπαρές/μεικτές επιδερμίδες της σειράς Aqua vita περιέχει λυγαριά, η οποία αυξάνει την υγρασία του δέρματος, και πρόπολη, η οποία βοηθά στη ρύθμιση της λιπαρότητας, ενώ είναι κατά 98% φυσικό προϊόν. 
 Μου άρεσε ιδιαίτερα, καθώς χάρη στη λεπτόρρευστη υφή της απορροφάται σχετικά γρήγορα, προσφέροντας στην επιδερμίδα την ενυδάτωση που χρειάζεται. Plus: Στην σειρά aqua vita, το νερό έχει αντικατασταθεί με έγχυμα από πράσινο τσάι, ώστε να ενισχυθεί η αντιοξειδωτική δράση των προϊόντων. 

Εσύ έχεις δοκιμάσει ή ξεχώρισες κάποιο από τα παραπάνω;

Stay tuned για το επόμενο post!!
Love & Kisses!

14 σχόλια:

  1. Seems lots of cool products Ntina! I'm into taking care of my skin too now ... lately hehe :)


    ★♡ New Outfit Post (^_^) ♡★
    Outfit Post: ✾ Simply Bella ✾ 。◕‿◕。

    ❤ ~Chai
    http://chenmeicai.blogspot.com
    http://www.facebook.com/ChaiChenPage

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thanks for sharing good information. These days I also try to use as natural as possible on my body.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. the deep cleansing mask looks great! this whole package is worth to try
    xoxo
    style frontier

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θέλω να τη δοκιμάσω αυτή τη μάσκα! και όλα τα προϊόντα της apivita φυσικά :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ ναι πραγματικά αξίζει!! Καθαρίζει σε βάθος!! Να την δοκιμάσεις! :)

      Διαγραφή
  5. Πολύ καλά προϊόντα!! Ειδικά το serum φαίνεται πολύ καλό!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι είναι όντως πολύ καλό!! Μου έχει γίνει πλέον απαραίτητο! Φιλάκια!! :)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...