Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΡΥΔΙΚΗ: Εγώ, η Edith και ο Elvis...το μπλε ταξίδι!

Την προηγούμενη Κυριακή είχα τη χαρά να παρακολουθήσω μια μουσική παράσταση με την Ευρυδίκη στο Γυάλινο μουσικό θέατρο. Κέρδισα μια διπλή πρόσκληση από την εφημερίδα City Press (γιέιιι-κάνει πολύ συχνά διαγωνισμούς, μπες κι εσύ). Μου αρέσει τρομερά η Ευρυδίκη σαν καλλιτέχνης και λατρεύω αυτό το είδος μουσικής! Έντεχνο και ροκ!

Μέσα από την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει, μέσα από τα τραγούδια και τη φωνή της Ευριδίκης, μέσα από το πάθος με το οποίο τα ερμήνευε, ένιωσα να μεταφέρομαι σε μια άλλη εποχή, όπου όλα ήταν πιο αγνά... από τους στίχους των τραγουδιών μέχρι το φλερτ και τις σχέσεις! Ναι, είμαι ονειροπόλα και ρομαντική, κι αν μου δινόταν η ευκαιρία, θα επέλεγα να γεννηθώ σε μια άλλη εποχή!

Δεν είχε τύχει να επισκεφθώ ξανά το Γυάλινο μουσικό θέατρο, και μπορώ να πω πως μου άρεσε ιδιαίτερα σαν χώρος! Τα φώτα, το σκηνικό, τα κοστούμια και γενικότερα η επιλογή των συγκεκριμένων τραγουδιών, ήταν όλα τόσο πετυχημένα, που σε χαλάρωναν και σε πήγαιναν πίσω.. στην εποχή που έζησαν και ερμήνευσαν τα τραγούδια τους όλοι αυτοί οι σπουδαίοι καλλιτέχνες, την εποχή της Edith Piaf και του Elvis Presley!

Ήταν έτσι μια αναδρομή στο παρελθόν αυτή η παράσταση, όπου η Ευρυδίκη επέλεξε να ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια του παγκόσμιου ρεπερτορίου και συγκεκριμένα των Edith Piaf, Jacques BrelElla FitzgeraldNina Simone, Elvis PresleyThe Rolling StonesJudy GarlandTina Turner κ.α. που συνάντησαν διαχρονικά κομμάτια των μεγάλων μας δημιουργών (Αττίκ, Σουγιούλ, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Σταύρου Κουγιουμτζή, Μάνου Λοΐζου κ.α) καθώς και της νέας γενιάς τραγουδοποιών της σύγχρονης εναλλακτικής σκηνής.

Στο τέλος ρώτησα εάν ήταν εύκολο να μου δώσουν το πρόγραμμα, και αμέσως μου το εκτύπωσαν! Το προσωπικό ήταν λοιπόν πάρα πάρα πολύ εξυπηρετικό! Οι τιμές -επειδή ρώτησα- είναι επίσης πολύ καλές!! Σκέψου μόνο πως η παράσταση άρχισε στις 10, τελείωσε λίγο μετά τις 12, και η είσοδος κοστίζει μόνο 5 ευρώ! Τέλος, ο αριθμός παραστάσεων είναι περιορισμένος, οπότε εάν ενδιαφέρεστε, βιαστείτε!

Πείτε μου τη γνώμη σας για τις μουσικές σκηνές της Αθήνας που γνωρίζετε!

Τα λέμε σε επόμενο post!!


8 σχόλια:

  1. Την είδα και γω την συγκεκριμένη παράσταση και θα ήθελα πολύ να ξαναπάω!!Έχεις δίκιο σε μεταφέρει σε μια άλλη εποχή η όλη ατμόσφαιρα!!Μια άλλη παράσταση που άκουσα οτι είναι εξίσου καλή είναι το Fame!
    Υπέροχο το blog σου!!! Καλή συνεχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ τόσο πολύ!! Πραγματικά με μάγεψε αυτή η παράσταση!! Μμμμ ωραία ιδέα μου έδωσες για το Fame!! Πρέπει να είναι και αυτό καλό!! Να έχεις ένα όμορφο βράδυ!! :)

      Διαγραφή
  2. Happy weekend dear! :)
    Btw, hope you can add the Translate option so it's easier for me to read your blog posts. *wink*



    ♡❤ Ongoing Giveaways!!! (^_^) ❤♡
    #ChaiChenGiveaways ★ (International)

    Ice Goddhez x Firmoo $500 Eyewear Voucher #ChaiChenGiveaways
    Win Firmoo Eyewear Gift Vouchers - Running this week only!!! My Birthday week, Dec10 yeah!

    Chai's December Birthday Bash - 1st Giveaway!
    Win shoes, clothing, and accessories worth around $88 from Asianvogue Shop, FlauntPH, and Bedazzle Accessories!

    New Post Up!
    Giveaway Feature: Flaunt PH Clothing #ChaiChenGiveaways
    Know more about one of my partner shops for my Birthday Giveaway and choose the clothing you want!

    ~Chai
    http://chenmeicai.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Happy weekend Chai Chen!! That's a really good idea!! Thank you!! I'll add translate option soon! Great giveaways!! Kisses!! :) :)

      Διαγραφή
  3. Poly wraio to blog sou!! :) Kai poly kalh h protash gia evridiki!
    Mallon tha to dokimasw!
    xx

    walkingthroughthecitystreets.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!! Αξίζει αυτή η μουσική παράσταση πραγματικά!! :)

      Διαγραφή
  4. Looks like you had a great time...I have never heard of the musical performance by them but definitely will check it out :)..thanks a lot for visiting our blog and for the lovely comment....definitely following yours now...stay in touch <3
    XOXO,
    Mimi (Mimzy's Closet)
    canvirries03.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...