Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Σώσε τα καλοκαιρινά! | Nivea

Κάπου μέσα στην άνοιξη, αποφασίζεις κι εσύ -κι εγώ και όλοι μας δηλαδή- να κατεβάσεις τα καλοκαιρινά και να κρύψεις από προσώπου γης τα χειμωνιάτικα. Τιραντάκια, σανδαλάκια, σορτσάκια, μαγιουδάκια και ... (εδώ συμπλήρωσε οτιδήποτε άλλο σε -άκια επιλέγεις το καλοκαίρι), έρχονται για να σε συνοδέψουν σε κάθε καλοκαιρινή σου εξόρμηση, μέχρι ο χειμώνας να σας χωρίσει ξανά! Περιμένεις ανυπόμονα να αντικρίσεις για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες το αγαπημένο σου t-shirt και... διαπιστώνεις πως έχει χάσει το λευκό του χρώμα, το οποίο έχει αντικατασταθεί από μια άχαρη, κιτρινωπή απόχρωση. "Μα ήταν το αγαπημένο μου", σκέφτεσαι, "το φορούσα από το πρωί ως το βράδυ (στην παραλία, στη βόλτα, για ποτό, για φαγητό κ.ο.κ.), τι θα κάνω τώρα;" 


Για να σε βοηθήσει να σώσεις τα καλοκαιρινά σου, η Nivea καινοτομεί και φέρνει την επανάσταση στην αγορά αντηλιακών. Η σειρά Sun Protect & Moisture είναι εδώ και χάρη στην ανανεωμένη σύνθεσή της, βοηθά στην ευκολότερη απομάκρυνση των λεκέδων από τα ρούχα, μετά την πλύση. Έτσι, οι κίτρινοι λεκέδες είναι πλέον παρελθόν, μιας και τα νέα αντηλιακά της σειράς Nivea Sun, παγιδεύουν τα κατάλοιπα των UV φίλτρων, επιτρέποντας την ευκολότερη αφαίρεσή τους, χωρίς να επηρεάζεται η αντηλιακή τους προστασία.


Ακόμη, η σειρά που από το 2016 κυκλοφορεί με ανανεωμένη σύνθεση, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία κάτω από τον ήλιο. Πιο συγκεκριμένα, χάρη στα ενυδατικά συστατικά που περιέχει, όπως η πανθενόλη και η γλυκερίνη, αντιμετωπίζει την ξηρότητα που συνήθως προκαλείται από την ζέστη αλλά και την επαφή με το θαλασσινό νερό.


Τέλος, τα αντηλιακά της σειράς κυκλοφορούν με τρεις τύπους συσκευασίας, λοσιόν, spray και trigger spray καθώς και με εύρος SPF, από 20, 30 μέχρι και 50, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και προτίμηση! Έτσι, δεν έχεις πια δικαιολογία για να μην εφαρμόζεις το αντηλιακό σου, ακόμη και εκτός παραλίας. Φέτος το καλοκαίρι, #SwseTaKalokairina!

Stay tuned για το επόμενο post!
Love & Kisses!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...