Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Πάμε Χαβάη; | Eyewish.gr & Έκπληξη! [ΕΚΛΕΙΣΕ]

Με εξαίρεση τις τελευταίες μέρες που ο καιρός μας τα χαλάει, καλοκαίρι και ήλιος πάνε μαζί! Αγαπημένο σύντροφο και προστάτη αυτούς τους ζεστούς μήνες, αποτελεί φυσικά το αντηλιακό! Βέβαια, ακόμη κι αν ο προορισμός σου δεν είναι μια αμμουδερή παραλία με καταγάλανα νερά, ακόμη κι αν δεν σκοπεύεις να πας διακοπές, αν δεν μένεις πολύ ώρα εκτεθειμένη στον ήλιο ή αν έχει συννεφιά, μην ξεγελιέσαι.. η προστασία είναι απαραίτητη χειμώνα-καλοκαίρι, και ειδικά η αντηλιακή κρέμα προσώπου πρέπει να εφαρμόζεται με ευλάβεια κάθε πρωί! Ξέρω, ξέρω.. θα μου πεις "βαριέμαι", "το ξεχνάω" κτλ.. Έχω τη λύση! Ένα αντηλιακό με μυρωδιά που σου φτιάχνει τη μέρα δύσκολα το ξεχνάς, δεν συμφωνείς;
Νέα αγάπη για μένα αποτελούν τα αντηλιακά που φορώντας τα και μόνο σε μεταφέρουν σε ονειρικούς προορισμούς, με τις υπέροχες, τροπικές μυρωδιές τους! Δεν είναι άλλα από τα Hawaiian Tropic, και συγκεκριμένα την σειρά Silk Hydration! Ο λόγος για τον οποίο όμως τα ξεχώρισα, δεν ήταν μόνο οι μυρωδιές τους, αλλά και η μη λιπαρή σύνθεσή τους, καθώς έχω μικτή επιδερμίδα και αναζητώ πάντα oil free κρέμες για το πρόσωπο. Ακόμη, ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους είναι οι ενυδατικές λωρίδες που περιέχουν. Καταφέρνουν έτσι, εκτός από προστασία να προσφέρουν και βαθιά ενυδάτωση! Έχουν αδιάβροχη σύνθεση, απορροφώνται αμέσως, και προστατεύουν από τις ακτίνες UVA που ευθύνονται για τη γήρανση του δέρματος, αλλά και από τις ακτίνες UVB που προκαλούν εγκαύματα. Αν γυρνάς από τη θάλασσα, καλό θα ήταν να μην παραλείψεις και την εφαρμογή κάποιου after sun προϊόντος. Το συγκεκριμένο, αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό, ενώ η μυρωδιά του με παπάγια και καρύδα ταξιδεύει τις αισθήσεις! Περιέχει αλόη, που καταπραΰνει οποιονδήποτε ερεθισμό. Tip: Τοποθέτησέ το στο ψυγείο για μέγιστη αίσθηση δροσιάς!

Την συγκεκριμένη αντηλιακή σειρά, αλλά και πολλά ακόμη προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης, καθώς και αρώματα, μπορείς να τα βρεις στο online κατάστημα Eyewish.gr, ενώ με τον κωδικό: hawaiiantropic10off θα έχεις επιπλέον 10% έκπτωση στις ήδη μειωμένες τιμές της σειράς Hawaiian Tropic

Το Eyewish.gr, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που αν και ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από περίπου 2 χρόνια, κρύβει μια τεράστια ιστορία! Αποτελεί συνέχεια του πρώτου καταστήματος καλλυντικών που άνοιξε στην Ελλάδα, του μυροπωλείου “Αφοί Δημ. Κοκορέμπα”, που λειτουργούσε στην οδό Αιόλου 70, στο κέντρο της Αθήνας για περισσότερα από 70 χρόνια. Το μυροπωλείο της οικογένειας Κοκορέμπα, μαζί με το μυροπωλείο Καραγιάννης, ήταν τα πρώτα καταστήματα καλλυντικών στην Ελλάδα και προϋπήρξαν του Πατίστα, της Υβόννης και αργότερα του Χόντου. Το κατάστημα “Αφοί Κοκορέμπα” άνοιξε πριν το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και έκλεισε για λόγους ανωτέρας βίας το 1988. Η Βιβιάνα, υπεύθυνη επικοινωνίας και η μητέρα της, υπεύθυνη παραγγελιών του Eyewish.gr, είναι υπερήφανες για την ιδιότητά τους ως δισέγγονη και εγγονή του Δημήτρη Κοκορέμπα αντίστοιχα. Αντλώντας από την μακρόχρονη εμπειρία της οικογενειακής επιχείρησης, σήμερα ο κύριος στόχος τους είναι να κάνουν τις αγορές των καλλυντικών σας εύκολες, γρήγορες, ευχάριστες και οικονομικές. Προσπαθούν πάντα να προσφέρουν στους πελάτες τους συνεπή εξυπηρέτηση, προσεκτική επιλογή προϊόντων και κυρίως καλή διάθεση! Υπέροχοι άνθρωποι, με μεράκι και πολλή αγάπη για τη δουλειά τους! Τους αξίζει πραγματικά ένα μπράβο!

Έκπληξηηηη!!
Τέλος, το Eyewish.gr προσφέρει ένα πακέτο με όλα τα παραπάνω (αντηλιακό προσώπου, σώματος και after sun) σε μια τυχερή ή έναν τυχερό! Μετά από κλήρωση που θα γίνει στις 27/7/14, το κατάστημα θα αποστείλει το δώρο σε όποια περιοχή της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε ή κάνετε τις διακοπές σας, για να σας συντροφέψουν τον Αύγουστο τροπικές μυρωδιές! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι like&share αυτή τη φωτογραφία, καθώς και like στις σελίδες Eyewish.gr και The Beauty Fairy. Ο τυχερός ή η τυχερή, θα ενημερωθεί μέσω facebook.

Σας εύχομαι Καλές Διακοπές και Καλή Επιτυχία!! 

Stay tuned για το επόμενο post!!
Love & Kisses!!

Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση του νικητή εδώ.

15 σχόλια:

  1. Aχ τι ωραία που είναι αυτά τα αντηλιακά!!
    Δυστυχώς φέτος δεν τα πήρα γιατί με δελέασαν τα άλλα με τις προσφορές τους!!

    (καλά τι τέλεια η προσφορά της εταιρίας να μας αποστείλουν τα δώρα όπου κι αν είμαστε,μιας και φεύγω σύντομα!χιχι!!)
    Φιλάκια Κωσταντίναα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λΑΤΡΕΥΩ EYEWISH AND HAWAIIAN TROPIC!!! HAPPY SUMMER!!
    KISSES
    MARY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/7/14, 1:13 π.μ.

    Τα έχω και τα τρία και είναι υπέροχα! thanks girl!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ααα!!Μακάρι!Τέλειο δώρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φανταστικααααα Δωρααααααα !!!!!!!!
    Καλο Καλοκαιρι με χρωματα και ωραιες στιγμες !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...