Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Κορίτσι Online | Zoe Sugg & Έκπληξη!! [ΕΚΛΕΙΣΕ]

"Γεια σου, Κόσμε!
Αποφάσισα ν’ αρχίσω ένα blog. Αυτό το blog. Αναρωτιέστε γιατί; Ξέρετε πώς είναι όταν κουνάτε μια Κόκα Κόλα και μετά την ανοίγετε και πετάγεται παντού; Ε, λοιπόν ακριβώς έτσι νιώθω αυτή τη στιγμή. Μέσα μου βράζουν ένα σωρό πράγματα που θέλω να πω, αλλά δεν έχω την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για να τα πω φωναχτά. (...) Γι’ αυτό αποφάσισα να ξεκινήσω αυτό το blog – για να μπορώ να λέω ακριβώς αυτά που θέλω, όταν θέλω και με τον τρόπο που θέλω και κάποιος να τα διαβάζει. Και για να μη χρειάζεται ν’ ανησυχώ μήπως αυτά που θέλω να πω ακουστούν ξενέρωτα ή με κάνουν να φανώ ηλίθια ή να χάσω τους φίλους μου. Γι’ αυτό το λόγο τούτο το blog είναι ανώνυμο. Για να μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. 
Το Κορίτσι Online αποσυνδέεται xxx"


Η Πένι είναι μια 15άχρονη κοπέλα από το Μπράιτον, λίγο αδέξια (αφού καταφέρνει πολύ εύκολα να γελοιοποιείται μπροστά στους συμμαθητές της, στους φίλους της αλλά και στο αγόρι που της αρέσει) και εσωστρεφής (καθώς είναι ο εαυτός της μόνο με την οικογένειά της και τον κολλητό της φίλο Έλιοτ). Ώσπου μια μέρα όλα αυτά γίνονται παρελθόν, όταν ξαφνικά προτείνουν στη μητέρα της μια δουλειά στη Νέα Υόρκη. Εκεί γνωρίζει τυχαία τον Νόα, έναν νέο μουσικό, με τον οποίο δεν χρειάζεται να προσποιείται για να φαίνεται cool. Περνούν μαζί τις διακοπές των Χριστουγέννων, και η Πένι αρχίζει να νιώθει πιο αισιόδοξη και πιο δυνατή, νικώντας τις ανασφάλειές της, μέχρι τη στιγμή που.. όλα ανατρέπονται καθώς το μυστικό του Νόα αποκαλύπτεται! Για όλες τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της γράφει συχνά και στο blog της.


Πρόκειται για ένα εφηβικό μυθιστόρημα που εκτυλίσσεται στην εποχή του internet και των social media. Είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό σε κάποια σημεία (θυμάμαι τον εαυτό μου να γελάει δυνατά με κάποιες από τις ιστορίες στις οποίες μπλέκει η Πένι), με ένα ρομαντικό love story που ονειρεύεται κάθε κοπέλα στην εφηβεία. Είναι ιδανικό, κατά τη γνώμη μου, για ηλικίες 12-18 αλλά διαβάζεται ευχάριστα και από λίγο μεγαλύτερες κοπέλες. Το βιβλίο υπογράφει η Zoe, ή αλλιώς Zoella (όπως είναι γνωστή και στον κόσμο του YouTube), διάσημη για το κανάλι και το blog ομορφιάς, μόδας και lifestyle που διατηρεί τα τελευταία χρόνια. Είμαι σίγουρη πως πολλές ήδη την γνωρίζετε, και πως εάν σας αρέσουν τα βίντεο που ανεβάζει, τότε σίγουρα θα λατρέψετε και το συγκεκριμένο βιβλίο!

Εάν θέλεις να είσαι μια από τις 3 τυχερές που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Κορίτσι Online", δεν έχεις παρά να πατήσεις like&share στη φωτογραφία που θα βρεις εδώ, καθώς και να κάνεις like στις σελίδες The Beauty Fairy και Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη. Ο διαγωνισμός λήγει στις 11/3/15 και οι τυχερές θα ενημερωθούν μέσω Facebook.

Stay tuned για το επόμενο post!
Love & Kisses!! 

Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση των νικητών εδώ.

9 σχόλια:

  1. Έτοιμη η ανάρτηση του διαγωνισμού στο KERDISETO και στη σελίδα μας στο Facebook Kerdiseto-Δωρεάν Online Διαγωνισμοί

    Η ανάρτηση εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο post!!! Ωραίο και ενδιαφέρον βιβλίο φαίνεται!!! Εύχομαι να μαι η τυχερή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη επιτυχία σε όλους τους συμμετεχοντες!!!!!!!!!!!!
    Καλό ξημέρωμα!
    Σε φιλώ γλυκά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...