Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

After the rain

Είναι ωραίο να κοιτάζεις τη βροχή από το παράθυρο. Είναι χαλαρωτικό, με μια δόση μελαγχολίας. Μα όταν τελειώσει η βροχή, είναι ακόμη καλύτερο να κάνεις έναν περίπατο στην εξοχή. Την στιγμή που όλα γύρω σου ηρεμούν, εσύ να χαζεύεις τις δροσοσταλίδες..

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Happy lips = Happy people | Epic Blend

Θυμάμαι ακόμη την πρώτη φορά που χρησιμοποίησα lip balm.. πήγαινα στο δημοτικό, είχα αρρωστήσει και μου είχαν αγοράσει οι γονείς μου ένα με γεύση φράουλα! Είχα ξετρελαθεί τόσο από το θαυματουργό αυτό νέο μου απόκτημα, που ξέχασα πως ήμουν άρρωστη! Άσε που ένιωθα κι εγώ "μεγάλη" κάνοντας πως εφαρμόζω το κραγιόν μου! Από τότε μια αγάπη γεννήθηκε για τα "φρουτένια" lip balms! Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει πολλοί μικροί θησαυροί στο εμπόριο, μα η εταιρεία Epic Blend κατάφερε να με εκπλήξει όσο καμία άλλη!

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Γύρισε σελίδα | Όμηρος Αβραμίδης

Βρισκόμαστε στην Ελλάδα του σήμερα, μια Ελλάδα εν μέσω κρίσης, και παρακολουθούμε τη ζωή της Δανάης και του Άδωνη, δυο νέων που όσα τους ενώνουν, τους χωρίζουν ταυτόχρονα, καθώς η λογική δεν ταιριάζει πάντα με το συναίσθημα.


Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

2 Year Blogiversary & Giveaway!! [ΕΚΛΕΙΣΕ]

Πόσο όμορφο είναι τελικά να γιορτάζεις επετείους! Θυμάσαι την πρώτη μέρα που ξεκίνησε κάτι.. την αρχή (δύσκολη συνήθως), τους στόχους που έβαλες και πέτυχες, αλλά και όλους εκείνους που για να πετύχεις θα προσπαθήσεις ακόμη πιο πολύ. Πάνω απ' όλα όμως θυμάσαι τις όμορφες στιγμές που πέρασες! Δεν ξέρω πραγματικά από πού να αρχίσω! 

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

5 Tips για καθαρό δέρμα!

Όπως οι περισσότερες κοπέλες (δεν θα μπορούσα να είμαι η εξαίρεση!) αντιμετωπίζω κι εγώ κάποια μικρά προβλήματα με το δέρμα μου κάθε τόσο. Δεν έχω ακμή, οπότε για κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιο δερματολόγο, έχω όμως κάποιες μικροατέλειες και κοκκινίλες τις δύσκολες μέρες του μήνα, και ανά περιόδους μπορεί να παρουσιάσω ξηρότητα ή λιπαρότητα στη ζώνη "Τ". Θα έλεγα πως γενικά έχω καταφέρει να διατηρώ το δέρμα μου καθαρό και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου κάποια tips που με βοηθούν καθημερινά και που εάν δεν ακολουθούσα, σίγουρα όλα θα ήταν διαφορετικά!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...