Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Γιατί όταν σου μπει κάτι στο μάτι..! | Summer edition

Ετοιμάζεσαι για τις διακοπές του Αυγούστου και βγαίνεις στα μαγαζιά για τα απαραίτητα. Η περίοδος των εκπτώσεων είναι ιδανική για μια ανανέωση, καθώς "κυκλοφορούν" δελεαστικές προσφορές! Είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή για να ρίξεις μια ματιά και σε κάτι που ίσως δεν θα προτιμούσες πριν τις εκπτώσεις λόγω τιμής. Κι επειδή όπως έχουμε πει πολύ καιρό τώρα, είμαι άνθρωπος της λίστας, παρακάτω θα δεις τι ξεχώρισα και ανυπομονώ να πάρω μαζί μου στις διακοπές μου! 

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Πάμε Χαβάη; | Eyewish.gr & Έκπληξη! [ΕΚΛΕΙΣΕ]

Με εξαίρεση τις τελευταίες μέρες που ο καιρός μας τα χαλάει, καλοκαίρι και ήλιος πάνε μαζί! Αγαπημένο σύντροφο και προστάτη αυτούς τους ζεστούς μήνες, αποτελεί φυσικά το αντηλιακό! Βέβαια, ακόμη κι αν ο προορισμός σου δεν είναι μια αμμουδερή παραλία με καταγάλανα νερά, ακόμη κι αν δεν σκοπεύεις να πας διακοπές, αν δεν μένεις πολύ ώρα εκτεθειμένη στον ήλιο ή αν έχει συννεφιά, μην ξεγελιέσαι.. η προστασία είναι απαραίτητη χειμώνα-καλοκαίρι, και ειδικά η αντηλιακή κρέμα προσώπου πρέπει να εφαρμόζεται με ευλάβεια κάθε πρωί! Ξέρω, ξέρω.. θα μου πεις "βαριέμαι", "το ξεχνάω" κτλ.. Έχω τη λύση! Ένα αντηλιακό με μυρωδιά που σου φτιάχνει τη μέρα δύσκολα το ξεχνάς, δεν συμφωνείς;

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Summer nail polish picks!

Το καλοκαίρι, με τα αέρινα ρούχα και τα ανοιχτά παπούτσια, η φροντίδα των άκρων επιβάλλεται! Είναι οκ αν δεν σου αρέσουν τα βαμμένα νύχια, μπορείς απλώς να περιποιηθείς τις φτέρνες σου, που κάθε χρόνο τέτοια εποχή χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, να αλλάξεις σχήμα νυχιών ή να περάσεις ένα διάφανο βερνίκι για γυαλάδα. Για σένα όμως που λατρεύεις να δίνεις χρώμα και θεωρείς τα νύχια αξεσουάρ -όπως εγώ- ετοίμασα μια λίστα με τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά βερνίκια νυχιών! Δυσκολεύτηκα είναι η αλήθεια (μου άρεσαν περισσότερα από 15), αλλά αρκέστηκα στα 5+1 μπουκαλάκια που χρησιμοποιώ non stop! 


Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

StarAroma Summer Giveaway! [ΕΚΛΕΙΣΕ]

Την αγάπη μου για ότι πιο φυσικό την ξέρεις! Πρόσφατα, είχα τη χαρά να γνωρίσω τα φυσικά καλλυντικά της εταιρείας Logona, και όπως σου είχα πει εδώ, ενθουσιάστηκα! Σου είχα υποσχεθεί και μια έκπληξη όμως! Έτσι, σε συνεργασία με το StarAroma -ναι ναι καλά κατάλαβες- ξεκινάμε το πιο Super Summer Giveaway! Δυο από εσάς, μετά από κλήρωση, θα περάσετε έναν Αύγουστο γεμάτο αρώματα και περιποίηση!

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Τι και γιατί?! | Στιγμές Ιουνίου '14!

Και δεν είναι να πεις ότι καθόμουν.. Όχι, κάθε άλλο! Έτρεχα τόσο πολύ τον Ιούνιο που δεν πρόλαβα καν να φωτογραφήσω πολλές απ' τις στιγμές του μήνα (γι' αυτό και η απουσία περίπου 3 εβδομάδων από το blog). Εξεταστική βλέπεις, η οποία ακόμη να τελειώσει! Δεν έλειψαν βέβαια τα πρώτα μπάνια, τα παγωτά, οι περίπατοι.. Α! Και το κυνηγητό με τα πρώτα κουνούπια! Κι όλα αυτά με την θερμοκρασία στα ύψη!

1. Πευκοβελόνες 2. Κοτόπουλο Σετσουάν 3. Ο μήνας είχε ποδόσφαιρο: Μουντιάλ 4. Λουλούδια στη βεράντα 5. Καινούρια camera!!! 6. Μια βαρκούλα αρμενίζει 7. Cocktail time 8. Για μπάνιο! 9. Λουλούδια στη βεράντα 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...