Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

International Firmoo Giveaway!!! [ΕΚΛΕΙΣΕ]

Γεια σας!!

Πριν λίγο καιρό, είχα την χαρά να δοκιμάσω ένα ζευγάρι γυαλιά από τη νέα συλλογή της εταιρείας Firmoo. Επειδή έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη (μπορείτε να δείτε το ζευγάρι που διάλεξα εδώ), ένας νέος διαγωνισμός ξεκινά και 6 από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας ζευγάρι!!


Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

Νέα γυαλιά από Firmoo!


Έχοντας περάσει αρκετούς μήνες με τα γυαλιά μου (μπορείς να τα δεις εδώ) από Firmoo (κυρίως χρησιμοποίησα τα οράσεως, μιας και τα χρειάζομαι κάθε μέρα μαζί μου), μπορώ να δηλώσω με σιγουριά απόλυτα ευχαριστημένη! Είναι ανθεκτικά, βολικά, ελαφριά, και δεν ασκούν καμία πίεση αφήνοντας έτσι αντιαισθητικά σημαδάκια. Πρόσφατα είχα την χαρά να λάβω ένα δεύτερο ζευγάρι, κι αφού την πρώτη φορά πήγα σε πιο safe επιλογή χρώματος, αυτή τη φορά είπα να τολμήσω λίγο!

Επέλεξα ένα μοβ-μπλε ζευγάρι, με ένα ιδιαίτερο ombre! Στις εξωτερικές γωνίες είναι ανοιχτό μοβ ενώ στο κέντρο είναι σκούρο μπλε. Στο εσωτερικό του είναι γαλάζιο, και κάνει τρομερή αντίθεση με τα εξωτερικά σκούρα χρώματα! Όταν το έπιασα στα χέρια μου, μου άρεσε ακόμη περισσότερο απ' ότι περίμενα!


Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

Τι και γιατί?! | Στιγμές Δεκεμβρίου '13 & Καλή Χρονιά!


Πάει ο παλιός ο χρόνος..
Ας γιορτάσουμε παιδιά.. ♪ ♫ ♩ ♬

Δεν πέρασε μόνο ο Δεκέμβρης, αλλά και το 2013, παίρνοντας μαζί του χαρές, λύπες, γέλια αλλά και δάκρυα.. Μας γέμισε αναμνήσεις, που δεν θα φύγουν ποτέ απ' την καρδιά μας και δίδαξε στον καθένα μας από μια μοναδική ιστορία.

Συνήθως οι πρώτες μέρες του νέου έτους είναι μέρες αναδιοργάνωσης. Κοιτάμε πίσω, βλέπουμε τι απ' όλα όσα είχαμε βάλει στόχο τελικά πετύχαμε, τι δεν καταφέραμε, και βάζουμε νέους στόχους, κάνουμε όνειρα και ελπίζουμε πως η νέα χρονιά θα μας βοηθήσει να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά σ' αυτό που πραγματικά επιθυμούμε. Ξέρεις, όταν θέλεις κάτι πολύ, κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις (η πολύ γνωστή φράση με το σύμπαν που θα συνωμοτήσει για να πετύχεις, πίστεψέ με είναι δικαιολογία, σημασία έχει η δική σου προσπάθεια). Βάλε στόχους, αλλά όχι ουτοπικούς, κάτι που στ' αλήθεια το θέλεις και ξέρεις πως μπορεί να συμβεί (ίσως με λίγο κόπο.. αλλά να μπορεί) και ξεκίνα την προσπάθεια! Όταν ανέβεις το βουνό της δυσκολίας και αγγίξεις τον ουρανό, το χαμόγελό σου θα λάμψει και θα φωτίσει όλο σου το πρόσωπο! Θα νιώσεις πληρότητα, και θα συνεχίσεις για τον επόμενο στόχο! Ξέρω πως θα τα καταφέρεις, αρκεί να μην σταματήσεις! Ότι κι αν συμβεί! Και μην ξεχνάς πως κάθε συναίσθημα κρατάει για λίγο, είτε αυτό λέγεται χαρά, είτε λύπη. 

1. Καρυοθραύστης, Christmas factory, Τεχνόπολις 2. Καρουζέλ 3. Κι ο ουρανός γέμισε αστέρια 4. Η πιο υπέροχη πατατόπιτα 5. Το αστέρι στην κορυφή του δέντρου μας! 6. Φάτνη 7. Η στολισμένη πλατεία του Διδυμοτείχου 8. Εσύ έδωσες φιλί κάτω απ' το γκι; 9. Ο ουρανός φωτίστηκε για να καλωσορίσει τη νέα χρονιά!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...