Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Αγαπημένα 13 για το 2013! #Περιποίηση

Τα αγαπημένα της χρονιάς ήταν τόσα πολλά, που με δυσκολία διάλεξα κάποια. Έκλεψα βέβαια λίγο, γιατί τα χώρισα σε 2 μέρη! Έτσι, λίγο πριν καλωσορίσουμε το 2014, θα σας δείξω και το δεύτερο μέρος, με προϊόντα περιποίησης (το πρώτο μέρος ήταν τα "αγαπημένα 13 για το 2013 #μακιγιάζ")!


Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

DIY cocoa lip scrub!

Χειμώνας, κρύο.. και τα χείλη συνέχεια σκάνε! Δεν αρκεί μόνο η ενυδάτωση για να γίνουν ξανά απαλά, χρειάζεται και η απολέπιση! Πλησιάζει και η Πρωτοχρονιά, οπότε τι καλύτερο από απαλά, ζουμερά χείλη τη μέρα του ρεβεγιόν?


Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2013

Αγαπημένα 13 για το 2013! #Μακιγιάζ

Σε λίγες μέρες θα αποχαιρετήσουμε το 2013!! Μια χρονιά, που για μένα προσωπικά έφερε πολλές πολλές νέες ανακαλύψεις στον τομέα του μακιγιάζ.. Νέα προϊόντα, κάποια από τα οποία μπήκαν και στη λίστα με τα αγαπημένα! Έτσι, έριξα μια ματιά στο νεσεσέρ μου και κατάλαβα πως λίγο-πολύ τα παρακάτω προϊόντα δεν τα αποχωρίστηκα απ' τη στιγμή που τα πήρα στα χέρια μου!


Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

Τι και γιατί?! (Στιγμές Οκτωβρίου-Νοεμβρίου '13!)


Πέρασαν ο Οκτώβρης και ο Νοέμβρης, χωρίς να αφήσουν πολύ ελεύθερο χρόνο. Είχα την ευκαιρία όμως να κάνω 3 ταξίδια, το ένα εκ των οποίων ήταν στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στη γειτονική Τουρκία.

Προορισμός: Αδριανούπολη


Από πάνω αριστερά: 1,2 Αντικείμενα μιας άλλης εποχής, 3 Eski camii - το μικρότερο και παλαιότερο τζαμί της πόλης, 4,5,6 Σκεπαστή αγορά Αλή Πασά, 7 Μια βόλτα στο δάσος, 8 Ένα από τα πολλά συντριβάνια της πόλης, 9 Δίπλα στο τζάκι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...