Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Αγαπημένα 13 για το 2013! #Περιποίηση

Τα αγαπημένα της χρονιάς ήταν τόσα πολλά, που με δυσκολία κατάφερα να ξεχωρίσω μόνο 13. Έκλεψα βέβαια λίγάκι, γιατί τα χώρισα σε δυο μέρη! Έτσι, λίγο πριν καλωσορίσουμε το 2014, θα σου δείξω και το δεύτερο μέρος, με προϊόντα περιποίησης (το πρώτο ήταν τα "αγαπημένα 13 για το 2013 #μακιγιάζ")!


Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Cocoa lip scrub | DIY

Χειμώνας, κρύο.. και τα χείλη συνέχεια σκάνε! Δεν αρκεί μόνο η ενυδάτωση για να γίνουν ξανά απαλά, χρειάζεται και η απολέπιση. Πλησιάζει και η Πρωτοχρονιά, οπότε τι καλύτερο από απαλά, ζουμερά χείλη, τη μέρα του ρεβεγιόν;


Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Αγαπημένα 13 για το 2013! #Μακιγιάζ

Σε λίγες μέρες θα αποχαιρετήσουμε το 2013!! Μια χρονιά, που για μένα προσωπικά έφερε πολλές νέες ανακαλύψεις στον τομέα του μακιγιάζ. Νέα προϊόντα, κάποια από τα οποία μπήκαν και στη λίστα με τα αγαπημένα! Έτσι, έριξα μια ματιά στο νεσεσέρ μου και κατάλαβα πως λίγο-πολύ τα παρακάτω προϊόντα δεν τα αποχωρίστηκα απ' τη στιγμή που τα πήρα στα χέρια μου!


Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Τι και γιατί?! | Στιγμές Οκτωβρίου-Νοεμβρίου '13!


Ο Οκτώβρης και ο Νοέμβρης, πέρασαν χωρίς να αφήσουν ιδιαίτερο ελεύθερο χρόνο. Είχα την ευκαιρία όμως να κάνω τρία ταξίδια, το ένα εκ των οποίων ήταν στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στη γειτονική Τουρκία.

Προορισμός: Αδριανούπολη


Από πάνω αριστερά: 1,2 Αντικείμενα μιας άλλης εποχής, 3 Eski camii - το μικρότερο και παλαιότερο τζαμί της πόλης, 4,5,6 Σκεπαστή αγορά Αλή Πασά, 7 Μια βόλτα στο δάσος, 8 Ένα από τα πολλά συντριβάνια της πόλης, 9 Δίπλα στο τζάκι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...