Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Μοναδικές δημιουργίες & Έκπληξηηηη!! [ΕΚΛΕΙΣΕ]

Ένα μονάχα αξεσουάρ είναι ικανό να αλλάξει ένα ολόκληρο outfit! Μπορεί δηλαδή να κάνει το ντύσιμό μας να δείχνει κάποιες φορές πιο επίσημο, άλλες πιο ανέμελο, πάντα όμως πιο girly! Ειδικά εάν πρόκειται για κάτι χειροποίητο, η εμφάνισή μας αλλάζει ύφος! Δείχνει πιο αυθεντική, πιο... μοναδική! Κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια, δημιουργίες ιδιαίτερες, φτιαγμένες στο χέρι!


Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

ℬόλτα.. σε μια κυψέλη!


Ενθουσιασμό.. Αυτό ένιωσα, όταν η Apivita με κάλεσε στο καινούριο της σπίτι. Γιατί η Apivita είναι μια μεγάλη οικογένεια, που μας φέρθηκε τόσο φιλόξενα, καθώς μας άνοιξε τις πόρτες της και μας οδήγησε στη καρδιά της "κυψέλης", εκεί απ' όπου ξεκινούν όλα!

Αρχικά, τα βλέμματα έκλεψε το κτίριο. Λιτό αλλά και μοντέρνο, ιδιαίτερο και οικολογικό. Με λίγα λόγια ένα πράσινο κτίριο. Βρίσκεται στο Μαρκόπουλο, μέσα στη φύση, καθώς περιβάλλεται από πλήθος ελληνικών δέντρων και φυτών.Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

Sleek - Ultra Mattes v2 Darks Palette & Έκπληξηηηη! [ΕΚΛΕΙΣΕ]

Καιρό τώρα είχα βάλει στο μάτι τις παλέτες Sleek! Είχαν κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στην Ελλάδα αλλά εξαντλήθηκαν, και πλέον μπορούμε να τις βρούμε μόνο σε διαδικτυακά καταστήματα ή στο εξωτερικό. Δεν έχω πραγματοποιήσει ακόμη κάποια online αγορά, κι έτσι όταν μια καλή μου φίλη μου ανακοίνωσε το ταξίδι της στο Λονδίνο της έδωσα μια mini λίστα με κάποια πράγματα που δεν υπάρχουν στην χώρα μας. Έτσι έφτασε στα χέρια μου και η παρακάτω παλέτα.


Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Τι και γιατί?! (Στιγμές Σεπτεμβρίου '13!)


Ένα βήμα πιο μακρυά από το καλοκαίρι και ένα βήμα πιο κοντά στο χειμώνα μας έφερε ο Σεπτέμβρης τελειώνοντας.. Τι πειράζει? Καιρός για νέες περιπέτειες! Πιο χειμερινές!

Για μένα αυτός ο μήνας ήταν γεμάτος. Πιο γεμάτος και από ολόκληρο το καλοκαίρι! Είχε γέλια, βόλτες, ξεγνοιασιά, αγωνία, άγχος και εξεταστική... Γιατί ένας μήνας γεμάτος, γεμάτος και με όμορφα και με άσχημα, είναι καλύτερος από έναν άδειο, συνηθισμένο και χωρίς ουσία μήνα! Ε?

Μαγεία στο δρόμο με τα cupcakes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...