Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Dots.. dots everywhere & οδηγός για μανικιούρ!

Τι κι αν μπήκε το φθινόπωρο; Ένα πολύχρωμο και funky μανικιούρ είναι ικανό να φέρει ξανά το καλοκαίρι, κάθε φορά που θα χαζεύουμε τα νύχια μας!

Προσωπικά κόλλησα με τις βούλες σαν σχέδιο όλο το Σεπτέμβρη, σε διάφορα χρώματα και μεγέθη! Πάμε όμως να δούμε πώς μπορούμε να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο μανικιούρ μόνες μας στο σπίτι; 

Τα εργαλεία που χρησιμοποιώ:


Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Κάνε το μπάνιο σου σκέτο Παράδεισο! (Μέρος δεύτερο)

Roy Lichtenstein - Woman in bath (1963)

Βυθίστηκες στο ζεστό νερό, ταξίδεψες με διάφορες μυρωδιές και αρώματα, χαλάρωσες... Κάτι λείπει... Τι χρειάζεσαι μετά από ένα απολαυστικό μπάνιο; Ενυδάτωση φυσικά! Μετά από τις προτάσεις που σου έδειξα εδώ, ακολουθούν λίγες ακόμη, για να σε βοηθήσω να κάνεις το χειμώνα που έρχεται λίγο πιο γλυκό και μοσχομυριστό!

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Κάνε το μπάνιο σου σκέτο Παράδεισο! (Μέρος πρώτο)



Κάποιες φορές είναι ένα γρήγορο ντουζ, άλλες πάλι είναι ένα απολαυστικό μπάνιο για να περιποιηθείς λιγάκι παραπάνω τον εαυτό σου και να χαλαρώσεις. Κάθε μπάνιο μπορεί να μεταμορφωθεί σε παραδεισένια εμπειρία χρησιμοποιώντας μοσχομυριστά προϊόντα!

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Honeymania | The Body Shop

Μέλι. Προέρχεται από το νέκταρ των φυτών που μαζεύουν οι μέλισσες. Αποτελούσε βασικό συστατικό του ποτού που χάριζε δύναμη και αθανασία στους 12 Θεούς του Ολύμπου και από τα αρχαία χρόνια, οι άνθρωποι γνώριζαν τις ευεργετικές του ιδιότητες. Το χρησιμοποιούσαν ακόμη και ως φάρμακο!

Γιατί λοιπόν να μην το χρησιμοποιούμε και για την περιποίηση του σώματός μας; Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα από την The Boby Shop, που καλωσορίζει το φθινόπωρο με την νέα σειρά Honeymania! 


Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Good bye Cellulite


Κάθε γυναίκα θέλει να βελτιώσει κάποιες ατέλειες στο σώμα της, και οι περισσότερες μάλιστα θέλουμε να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα. Θα μου πεις πως δεν γίνονται θαύματα. Πώς η λύση είναι η σωστή διατροφή και το γυμναστήριο, αλλά.. Πίστεψέ με, σου έχω μια πιο ενδιαφέρουσα λύση!


Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Τι και γιατί?! | Στιγμές Αυγούστου '13!

Με λίγα λόγια τι δοκίμασα-έμαθα-άκουσα-είδα-μου άρεσε-δεν μου άρεσε μέσα στον μήνα που πέρασε και γιατί! Η ιδέα γι' αυτή την post-αλυσίδα ήρθε από τα "αγαπημένα του μήνα", που διαβάζω συχνά, αλλά θέλοντας να χωρέσω σε ένα post όλα όσα συνέβησαν, προέκυψε το "τι και γιατί" !

Αύγουστος.. Αν και είναι ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, είναι ο πιο αγαπημένος, ο πιο υπέροχος και ο πιο ξέγνοιαστος, για μένα! Είναι και τα γενέθλιά μου τον Αύγουστο, ένας λόγος παραπάνω για να τον περιμένω ανυπόμονα κάθε καλοκαίρι!

Πήγα στην πανέμορφη Πάρο, όπως και κάθε χρόνο τον Αύγουστο, και θεωρώ πως είναι ο ιδανικότερος μήνας για να την επισκεφθεί κανείς, κυρίως λόγω των εκδηλώσεων! Τον Δεκαπενταύγουστο, γίνεται χαμός στην Παροικιά, το λιμάνι, όπου γιορτάζει η εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής. Στις 17 του μήνα, πραγματοποιείται στις Λεύκες η γιορτή του Καράβολα (καραβόλια είναι τα σαλιγκάρια) και τέλος, στις 24 του μήνα στη Νάουσα, γιορτάζονται τα Εννιάμερα της Παναγίας, όπου γίνεται αναπαράσταση της λεηλασίας της περιοχής από πειρατές (όλοι οι δρόμοι γεμίζουν από νησιώτες και νησιώτισσες με ενδυμασίες εποχής, ενώ καταφθάνουν καΐκια με κουρσάρους και πειρατές -με επικεφαλή τον πειρατή Μπαρμπαρόσα- που λεηλατούν την περιοχή και ο ουρανός φωτίζεται απ' τα βεγγαλικά).

Φωτογραφίες από πάνω αριστερά : 1η & 6η - Το λιμάνι στο Πίσω Λιβάδι, 3η - Σοκάκι στον Πρόδρομο, 4η - Παραλία Μώλος (μόνο με άμμο!), 5η - Ο μύλος στο λιμάνι της Παροικιάς.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...