Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ένα αυγουστιάτικο βράδυ | Claude Debussy


Και εκεί που χαζεύεις στη ρημαδοτηλεόραση και υπόσχεσαι πως δεν θα την ξανανοίξεις, σκέφτεσαι το καλοκαίρι που περνά, το φθινόπωρο που θα έρθει, και τη ρουτίνα στην οποία σιγά σιγά ξαναμπαίνεις. Όσο και να μην το παραδέχεσαι, σ' αρέσει λίγο που η ζωή σου είναι φουλ! Κούραση, δεν λέω, αλλά ζεις.. Μπορεί κάποιες στιγμές να θες να σαπίσεις στο κρεβάτι σου -κυρίως το χειμώνα, με τον μουντό καιρό- αλλά κατά βάθος αυτή η ρουτίνα και το τρέξιμο σε κρατούν σε εγρήγορση, σου δίνουν ζωή! Για φαντάσου να καθόσουν όοολη μέρα.. τς τς τς πλήξη!

Και ενώ λοιπόν έχει ακόμη τρελή ζέστη, και πλήττεις στο σπίτι σου ένα αυγουστιάτικο βράδυ, μετά την έξοδό σου για να θαυμάσεις την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού -έχεις αποφασίσει να μην βλέπεις και tv- λες δεν ξεκινάω καμιά σειρά; Ανοίγεις google να ψάξεις, και μια μελωδία μαγική σε συνεπαίρνει! Τι ρομαντικό, τι γλυκό, τι ταξιδιάρικο!

Σαν σήμερα, πριν από 151 χρόνια, γεννήθηκε ο Claude Debussy, ένας από τους σπουδαιότερους Γάλλους μουσικούς, στο Σαιν Ζερμαίν. Στις 22 Αυγούστου του 1862. Θεωρείται ο κύριος εκπρόσωπος του κινήματος του μουσικού ιμπρεσιονισμού, αν και ο ίδιος δεν αποδεχόταν αυτό το χαρακτηρισμό. Δεν είναι μόνο ένας από τους γνωστότερους Γάλλους συνθέτες, αλλά και μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της δυτικής μουσικής, σηματοδοτώντας το πέρασμα από την ρομαντική εποχή στη μοντέρνα μουσική του 20ού αιώνα. (πηγή: el.wikipedia.org/wiki/Κλωντ_Ντεμπυσσύ)


Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Tag: 10 Things about me!



Στο σημερινό post, θα μάθεις 10 πράγματα για μένα-10 δικές μου αλήθειες-δικές μου στιγμές! Με tag-αρε η Μαρία, από το Beauty Life, ένα blog που διαβάζω τον τελευταίο καιρό γιατί είναι αληθινό, καλογραμμένο και έχει απ΄ τις πιο όμορφες φωτογραφίες που έχω δει σε blog! Λοιπόν...

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Leave in conditioners στο μικροσκόπιο!


Μιας και αποφάσισα πριν κάποιους μήνες να μακρύνω αρκετά τα μαλλιά μου, έψαξα, βρήκα και δοκίμασα διάφορα προϊόντα για βαθιά ενυδάτωση, προστασία και αναδόμηση.


Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Νέες καλοκαιρινές αγορές (bazaar Sephora)!


Πριν από λίγο καιρό επισκέφθηκα το bazaar των Sephora και ομολογώ ενθουσιάστηκα! Η ποικιλία των προϊόντων μεγάλη, οι τιμές ιδιαίτερα χαμηλές και οι ευκαιρίες... πολλές! Αναρωτιέσαι τι αγόρασα; Ρίξε μια ματιά παρακάτω!


Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Blush Stick | Korres


Από καιρό, ήθελα να δοκιμάσω το νέο Blush Stick από Korres, και έτσι μετά από μια βόλτα στα μαγαζιά, έγινε δικό μου!


Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Τι και γιατί?! | Στιγμές Ιουλίου '13!

Με λίγα λόγια τι δοκίμασα-έμαθα-άκουσα-είδα-μου άρεσε-δεν μου άρεσε, μέσα στον μήνα που πέρασε και γιατί! Η ιδέα γι' αυτή την post-αλυσίδα ήρθε από τα "αγαπημένα του μήνα", που διαβάζω συχνά, αλλά θέλοντας να χωρέσω σε ένα post όλα όσα συνέβησαν, προέκυψε το "τι και γιατί" !

Ιούλιος = καλοκαίρι
Και καλοκαίρι χωρίς θάλασσα και ήλιο, γίνεται? Δεν γίνεται!

Φωτογραφία τραβηγμένη σε έναν παράδεισο μιαν ανάσα απ΄ την Αθήνα, το Αγκίστρι!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...