Σάββατο, 25 Μαΐου 2013

Σεμινάριο Do's & Don'ts από την Maybelline!

Hello girls!!

Πριν λίγο καιρό είχα τη χαρά να παρευρεθώ στο σεμινάριο "Do it yourself : Do's & Don'ts" της Maybelline. Δεν ενημερώθηκα μόνο για νέες κυκλοφορίες, αλλά παρακολούθησα βήμα βήμα πώς μπορώ και μόνη μου να πετύχω ένα άψογο πρωινό μακιγιάζ από τον Γρηγόρη Πυρπύλη, έμαθα μικρά μυστικά και στη συνέχεια τα εφάρμοσα!!

Με την αγαπημένη μου Κωνσταντίνα !

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

Γιατί όταν σου μπει κάτι στο μάτι..! n.2


Θυμάστε ένα προηγούμενο post με προϊόντα σχετικά με μακιγιάζ περισσότερο, που μου είχαν κινήσει το ενδιαφέρον? Ακολουθεί μια δεύτερη λίστα λοιπόν με προϊόντα σχετικά με περιποίηση προσώπου-σώματος-μαλλιών που έχω βάλει στο μάτι τελευταία και θέλω πολύ να δοκιμάσω! Ποια είναι αυτά?


Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Γιατί όταν σου μπει κάτι στο μάτι..! n.1


Άνοιξη πια, καιρός.. για ξεκαθάρισμα! Ήρθε η ώρα να βγουν τα καλοκαιρινά και να μαζευτούν τα χειμωνιάτικα! Κάπως έτσι είπα να ξεκινήσω και ξεκαθάρισμα στα καλλυντικά μου, να δω τι έχω ξεχάσει-καταχωνιάσει-αγοράσει χωρίς να χρησιμοποιήσω ποτέ, κτλ κτλ! Είδα επίσης τι νέο κυκλοφορεί-θέλω, και έβαλα στο μάτι κάποια πραγματάκια (όχι ότι μου λείπουν, αλλά... κατάλαβες :P) !


Δευτέρα, 6 Μαΐου 2013

Naked Basics - Urban Decay


Πριν λίγες μέρες έτυχε να μάθω για μια προσφορά των Sephora με -35% σε παλέτες και έτσι περνώντας μια βόλτα, κατέληξα να προσπαθώ να επιλέξω ανάμεσα σε τόοοσες!! Τελικά έφυγα με μια νέα αγάπη, την Naked Basics! Έχει 6 σκιές με matte & satin υφή.
Την αλήθεια? Είναι ότι πρέπει για κάθε μέρα! Με μια λέξη? Καταπληκτική!
Κόστιζε 25€ αλλά με την συγκεκριμένη έκπτωση είχα την ευκαιρία να την αποκτήσω στα 16,25€.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...